Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי מחפשת רכב שישרת אותה לנסיעות מנתניה לחיפה כמה פעמים בחודש ,נסיעות של כ 5 ק"מ כל יום ,ושיהיה חדש כמה שאפשר ואמין.

רצתה בהתחלה C3 עשתה נסיעת מבחן והדבר הזה סוחב כמו החיפושית שלי אז היא ירדה ממנה .

ישנה התלבטות לגבי סיאט איביזה שנת 2002 -יש הבדל רציני חוץ מהמספרים בין הדגם סטלה לסיגנו?(75 בסטלה ו100 בסיגנו)

יש המלצות לרכב בתקציב הנ"ל? יש לציין שצריכת דלק צריכה להיות כמה שיותר נמוכה וזה שיקול כמעט עיקרי.

ראינו גם סיאט טולדו שזה נחמד אבל האוטו גדול מידי ... צריך רכב קטן(לא מיני) חסכוני ואמין .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אם כמה שיותר חדש וחסכוני -ספייס,תוכל לקנות בערך שנתון 2004 ידני,חסכוני מאוד והכי חדש שתוכל למצוא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שרשור רלוונטי עם דרישות כמעט זהות

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=391512

יד 2 חיפוש בין 15-20K ידני, אני בטוח שתמצא משהו מעניין.

אם הטולדו גדולה מידי אז אולי קורדובה ידנית תתאים, הייתה לחבר טוב שלי כזו ידנית במשך כמה שנים רכב אמין, לא קטן, יפה (בעיני המתבונן) וחסכוני מאוד. לדעתי שווה לחפש אם תמצא משהו במצב סביר זה יכול להיות בול.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מה אתם אומרים על פולו שנת 2000 הדגם 100 כ"ס 16V עם סאנרוף ב14000?

יש בעיות ידועות לדגם?

הצריכת דלק באמת מחוץ לעיר 1-16 בעיר 1-13?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

פולו רכב מצויין ואחד הדגמים היותר מבוקשים בשנתונים האלו, לא קל למצוא שמורות. לגבי צריכת דלק יש לחבר טוב שלי שנת 2001 ידנית והיא עושה בממוצע משהו כמו 1/16-17 (מחוץ לעיר באזור ה 1/21-22, מדוד בנסיעה על 100-105), אם אתה מדבר על האוטומט אז המספרים שנתת דיי הגיוניים.

אני חושב שבאוטומטיות הגיר קצת רגיש (לא סגור בוודאות אבל עד כמה שאני יודע גולף\פאסאט\בורה\אודי אוטומטיות בשנתונים האלו צריכות קולר לגיר וסובלות מבעיות אם הגיר הוזנח) וקח בחשבון שטיפולים יהיו מעט יותר יקרים מרכב יפני מקביל אבל לא נורא בכלל. רכב מצויין אבל עדיף למצוא אחת שמורה ולא לקפוץ דווקא על מחיר זול. תיקונים לא יהיו כל-כך זולים.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...