Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מאלה ששומעים מוזיקה בפול ווליום שכל העיר שומעות , שומע בקול אבל אבל שהחלונות סגורים.

עם זאת אני אוהב לשמוע בצורה איכותית.

יש לי כבר HU איכותי של פיוניר , אני מניח שאני לא צריך מגבר ובאס. האם אני צריך קומפוננט ? או שזה רק למי שמחבר באס/מגבר ?

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

אם אתה אוהב לשמוע בצורה איכותית, הוספת מגבר היא פעולה נדרשת.

אתה רוצה איכות? קומפוננט זאת התשובה. גם אם אין צורך בווליום מאוד גבוה עדיין תמיד עדיף מגבר.

אם אתה נחוש בדעתך שלא להוסיף מגבר, אפשר לעבוד עם הר"ד, יש פה את איתמר, מנהל הפורום, שלפי הצהרותיו הוא הצליח לגרום לקומפוננט שלו להישמע טוב בלי מגבר, אלא רק על הגברה של ר"ד.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
אם אתה אוהב לשמוע בצורה איכותית, הוספת מגבר היא פעולה נדרשת.

אתה רוצה איכות? קומפוננט זאת התשובה. גם אם אין צורך בווליום מאוד גבוה עדיין תמיד עדיף מגבר.

אם אתה נחוש בדעתך שלא להוסיף מגבר, אפשר לעבוד עם הר"ד, יש פה את איתמר, מנהל הפורום, שלפי הצהרותיו הוא הצליח לגרום לקומפוננט שלו להישמע טוב בלי מגבר, אלא רק על הגברה של ר"ד.

אוקיי , כרגע אני קצר במזומנים , מה עדיף לקנות קודם ? קומפוננט או מגבר ? (מניח שהבאס מיותר)

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

בהשקעה מינימאלית

אתה יכול ללכת על קומפוננט קדמי של מורל טמפו

על רמקולים אחוריים 6X9 של מורל טמפו גם כן,זה שילוב איכותי

בעלות של 1000 שח.

פורסם
בהשקעה מינימאלית

אתה יכול ללכת על קומפוננט קדמי של מורל טמפו

על רמקולים אחוריים 6X9 של מורל טמפו גם כן,זה שילוב איכותי

בעלות של 1000 שח.

מעולה , תדוה רבה

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

דבר ראשון אתה צריך רצקולים טובים שיכולים לנגן מוזיקה ולא להתחיל לזייף ב רבע ווליום של HU

לפני שהייתי שם מגבר הייתי עושה איתום בדלתות

זה יחסית יקר אבל הצליל שאתה מקבל הוא הרבה יותר טוב

במיוחד בנמוכים שחסרים בגלל הסאב

פורסם

באוטו החדש שלי שמתי רק קומפוננט וHU טובים ועם קצת כיוונים זה נשמע ממש טוב. לא מרגיש צורך במגבר. ובאסים יש מספיק, לא מרעיד את השכונה אבל זה בכל מקרה אני לא אוהב..

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אוקיי , הסתכלתי באתר של המתקין שלי ומצאתי מה שהצעתם לי ואף קצת יותר מזה (דגם Dotech MKII 6 של מורל).

בעוד חודש בערך אני אוכל לקנות גם מגבר , מה אתם יכולים להמליץ לי בתקציב של 1500 ש"ח והאם זה מספיק למשהו איכותי ? אם לא אני אחכה עוד קצת ואוסיף

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

1500 ש"ח לדעתי זה מעל ומעבר למגבר, מה גם שאתה לא קונה סאב ואומר שאתה לא רוצה להתפרע עם הווליום.

תגיד בעיקרון מה אתה מתכוון לקנות ואני אנסה להתאים לך משהו,

קומפוננט ואחוריים?

רק קומפונטט או קומפונטט וסאב וכד'ו..

פורסם
1500 ש"ח לדעתי זה מעל ומעבר למגבר, מה גם שאתה לא קונה סאב ואומר שאתה לא רוצה להתפרע עם הווליום.

תגיד בעיקרון מה אתה מתכוון לקנות ואני אנסה להתאים לך משהו,

קומפוננט ואחוריים?

רק קומפונטט או קומפונטט וסאב וכד'ו..

אני מחפש אך ורק איכות סאונד ולשמוע בסאונד גבוה בתוך הרכב ,לא שכל העיר תשמע.

קומפוננט + רמקולים אחוריים ב1000-1300 ש"ח .

לאחר מכן גם מגבר , הבנתי שצריך , אבל לא חובה לבזבז את כל התקציב כפי שאמרתם אפשר גם 1000 ופחות מכך

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם
לדעתי אחי לך על יד 2 הרבה יותר משתלם וב 1500 שקל אתה יוכל להוציא מגבר יד 2 שהמחיר שלו חדש3000+

תודה אבל אין סיכוי שאקנה יד 2 , אני אוהב רק חדש וגם ככה אין לי ממש צורך במשהו ברמה ממש ממש גבוהה.

אין משהו מספיק איכותי בתקציב שלי ?

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

מקפיץ (עברו יותר מ24 שעות) על איזה מגבר אתם ממליצים ? עד 1000 ש"ח , יותר איכות מאשר עוצמה

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

רק עכשיו שמתי לב שהוספתי בטעות לינק לאתר של חברה להתקנת סטריאו

אני מתנצל מעומק הלב על הלינק שנתתי בטעות למתקין , אני בסה"כ התכוונתי להעתיק ולהדביק את שם הרכיב ולא את האתר.

אם מישהו חשב שהיו לי כוונות אחרות אני שוב מתנצל (אני יודע שאסור לתת פה המלצות כאלה או אחרות על מתקינין)

שוב סליחה.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

• תוכן חדש...