Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אחרי בדיקת מספר רכבים קטנים (לאישה) החלטנו על הסקודה פאביה TSI (שגם אני יהנה ממנה), לפי דעתי הקנייה המוצלחת ביותר מבין כל המתחרות (אני לא נציג סקודה) וכעת אנחנו מתווכחים על הצבע שהכי יהלום אותה בתוספת הגג הלבן, הסכמנו שאדום זה לא יהיה וגם לא כתום כי ואולי הסיבה תישמע בנאלית אבל עומד להיות לנו כבר רכב כתום (אל קמינו).

אשמח להמלצות לגבי הצבע שהכי הולם את הפאביה לפי דעתכם.

תודה.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נו באמת, הוא שאל במפורש על פאביה ולא אוקטביה.

Skoda_Fabia_Combi_Taxi_%28White%29.jpg

וברצינות, רק תבחר:http://www.google.com/search?um=1&hl=en&biw=1680&bih=918&tbm=isch&sa=1&q=fabia+tsi

פורסם

דווקא הצבעים שפסלת הכי יפים בעיניי. אך כל אחד קונה מה שיפה בעיינו, לכן לדעתי השאלה דיי מיותרת, שהרי מה אכפת לך מה הטעם שלי?

אתה הוא זה שצריך כל בוקר לקום ולהסתכל על הרכב.

פורסם

שחור!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
אני הייתי הולך על הכתום, אבל אם לא- אפור עכבר.

עידן

אכן אפור עכבר בחירה מצוינת ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ראיתי היום פאביה TSI בצבע אפור כהה וגג כסוף (כן כסוף, לא לבן), נראה מצויין!

אפור עכבר עם גג לבן נראה טוב מאוד וגם תכלת בהיר עם גג לבן נראה מעולה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הגג מגיע בלבן או בכסוף.

הצבעים שהכי מטעימים עם גג לבן הוא השחור או העכבר לדעתי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

טוב, אני מבין שרוב ההצעות הן שחור או אפור עכבר, ומה דעתכם על הצבע קפוצ'ינו או כמו שמופיע בקטלוג כ-Cappuccino Beige metallic ? והנה לינק לקטלוג של הרכב עם הצבעים והשילובים, מרוב אופציות קשה לבחור...

http://www.skoda.co.il/ISX/model/newfabia/Documents/פאביה_קטלוג%20מקוצר.pdf

ובאמת תודה לכולם, אולי השאלה שלי נראית על פניה כשטותית אבל באמת זה מעסיק אותנו (שאלו יהיו צרותינו...).

• תוכן חדש...