Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה גיליתי שחבר שלי החליף את הראש מנוע שלו (פיזו 205 1.4) בראש מנוע של 205 ראלי. שאלתי אותו אם זה חוקי והוא אמר שלי שיש שמות למנועים ואם זה אותו שם אז מותר לי לשים.

השאלה שלי הולכת כך:

הייתי מאוד רוצה לדעת האם אני יכול להחליף את הראש מנוע שלי (גולף 1.8 שנת 1997) בראש מנוע של VR6? ואם כן, האם אני צריך לשנות משהו ברשיונות?

עוד דבר:

איפה אני יכול להשיג כזה? האם זה קשה להרכיב את זה לבד? ואם כן, איפה אני יכול למצוע בעל מקצוע שיעשה לי את זה בזול?

תודה רבה על הקשבה.

(בבקשה לא לנעול עשיתי חיפוש מצאתי רק משהו דומה לזה שאני כתבתי אבל לא אותו דבר תודה רבה)

מחפש ראש מנוע של גולף GTI דור 3 או של פולו 16V!!

יש פתגם סיני עתיק: כשאין מה לומר תגיד יש פתגם שיני עתיק! ( זכויות שמורות ליפתח)!

פורסם

תחשוב בהגיון,למנוע של ה VR 6 יש 6 בוכנות,כלומר לכל "צד" במנוע יש 3 בוכנות.נסה להרכיב ראש בעל 3 בוכנות במנוע 4 בוכנות,ודווח לנו על התוצאה...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני לא מבין בזה בכלל... זה אפשרי או לא? אל תיתן לי חצי תשובה כי דברים במנוע אני לא מבין. חבר שלי אמר לי שזה אפשרי אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על זה.

יש פתגם סיני עתיק: כשאין מה לומר תגיד יש פתגם שיני עתיק! ( זכויות שמורות ליפתח)!

פורסם

לא אפשרי. לך יש 4 צילנדרים, ל VR6 יש שישה. המבנה הפיזי שונה לחלוטין.

עכשיו הבנת ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני לא מבין גדול - אבל אם הוא רוצה לשים ראש מנוע של GTI?? למיטב זכרוני הייתה בשנים אלה GTI בעלת 4 בוכנות מלבד הVR6

פורסם

תודה רבה עכשיו הבנתי, למרות שהציניות בסוף לא היה נחוץ.

בקשר לGTI זה אפשרי?

פורסם

גם ראש של GTI 16V לא מתאים מכיוון שהמעברי מים/שמן

בין הבלוק 8 שסתומים לראש 16 שסתומים לא מתאימים מבחינת מיקום.

למרות ששמעתי פעם שיש אטם שמסדר את הבעיה על חשבון יחס דחיסה נמוך יותר.

בקיצור, ותר על הרעיון.

No worries 8)

פורסם
תחשוב בהגיון,למנוע של ה VR 6 יש 6 בוכנות,כלומר לכל "צד" במנוע יש 3 בוכנות.נסה להרכיב ראש בעל 3 בוכנות במנוע 4 בוכנות,ודווח לנו על התוצאה...

ל VR יש ראש מנוע אחד -=- והוא בעל 6 צילינדרים, אבל זה נכון שיש 3 בכל צד של הראש ...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...