Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב פוזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שהיונדאי קופה היפה שלי הלכה לעולמה:-( אני מחפש רכב שיהיה עם מראה ספורטיבי, אמין, ולא יקר יותר מידי להחזקה, הביצועים לא חשובים לי מאוד יותר אני מחפש רכב שיראה טוב ושאני לא יראה איתו מוסך כל שני וחמישי. הינדאי שהיתה לי זה רכב שתפור בישבילי אבל אני רוצה לשמוע עוד כיוונים התקציב שלי הוא עד מאה אלף.

פורסם

הן לא נפוצות וגם לא ביצועיסטיות ,כמו שאתה מחפש הקיה פרו סיד (האצ'בק) נאה ומאובזרת 2009 במידה ותמצא תיכנס לך יופי

סיטרואן C4 קופה VTR\VTS מגיעה גם בגיר אוטו' בגרסה החלשה.

מאזדה מיאטה MX5 דור שני אוטו' 2005.

אם תיתן כיוון מוגדר יותר יהיה פשוט יותר לעזור.

פורסם

קובי, מה התקציב? גולף באות בחשבון?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אז אחרי שהיונדאי קופה היפה שלי הלכה לעולמה:-( אני מחפש רכב שיהיה עם מראה ספורטיבי, אמין, ולא יקר יותר מידי להחזקה, הביצועים לא חשובים לי מאוד יותר אני מחפש רכב שיראה טוב ושאני לא יראה איתו מוסך כל שני וחמישי. הינדאי שהיתה לי זה רכב שתפור בישבילי אבל אני רוצה לשמוע עוד כיוונים התקציב שלי הוא עד מאה אלף

גוללף באה בחשבון גם הA3 אבל לא בעדיפות גבוהה שמעתי שהמנועים 18T שיש בגולף ובA3 וגם נראה לי בTT לא מוצלחים, יש בסיס לשמועה הזאת?

בקשר לאלפה אפשר קצת פירוט מה היכולות \ביצועים שלה ואיך היא בקטע של אמינות?

פורסם
אני יודע שלאלפא יש מנוע 2.0 עם 165 כ"ס אם אני לא טועה.

יש גם את ה GT הזאת..

http://www.rsportscars.com/alfa-romeo/2006-alfa-romeo-gt-coupe-32-v6/

3.2 V6

240 כ"ס

נקראת גם JTS 3.2, גיר ידני

המחירון שלה לפי יד 2 הוא 114K

של ה JTS ידני 2.0 עם 165 כ"ס מחירון 104K

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
גוללף באה בחשבון גם הA3 אבל לא בעדיפות גבוהה שמעתי שהמנועים 18T שיש בגולף ובA3 וגם נראה לי בTT לא מוצלחים, יש בסיס לשמועה הזאת?

אין בסיס לשמועה.

למעשה, המנוע 1.8T הזה נחשב עד היום לאחד ממנועי הטורבו הטובים ביותר שנוצרו.

V5

פורסם

יש לי חדשות משמחות חברים בסופו של דבר מצאו חלקים לרכב שלי והשמאי החליט לא להשבית את הרכב.:-)

אז אני בעז"ה אמור לקבל את הרכב שבוע הבא מבטיח לעדכן.....

רק שאלה מתוך סקרנות איזה רכב יותר טוב מבחינת כח של מנוע ותאוצות בעיקר היונדאי קופה 2700 אוטומט או האלפא רומאו GT בגרסה החלשה?

• תוכן חדש...