Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל מזה שהמחירים שנתנו פה לגדישה, לא קשורים למציאות ואסור ללכת על פי ההמלצות האלו,

נמשיך בזה, שאת המנוע המדובר לא כלכך קל לגדוש כמו מנוע הונדה, הפרוייקט יהיה שונה לגמריי,

עדיין מומלץ פשוט להחליף למנוע RFK או לקחת ראש של RFK, מגיע אטמוספרי 180 כ''ס, יספיק ל206 וייתן פאן מטורף !

בלי התעסקות מיותרת בשטויות מסביב.

יש בחור בפורום שמכר השנה מנוע כזה, אולי עדיין מוכר (עלות/תועלת הכי טובה שיכולה להיות).

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים עם אבא של קלרוס.

החלפה של המנוע קומפלט תהיה פשוטה יותר, זולה יותר ועם פחות סיכונים עתידיים.

ממליץ לך להיכנס לפורום PSI לחיפוש מידע נוסף ורב יותר.

בנוסף תריץ פה חיפוש על פרוייקט גדישה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מומלץ לדבר עם דרור מהמחלקה הטכנית של פג'ו/סיטרואן על מנת לאשר שינוי שכזה בצורה הכי חוקית שיש, הוא כבר ישמח לפרט

לך שינויים שתצתרך לעשות.

מומלץ שלא להקשיב למה שאמיר כתב לך, אלה אם כן אתה מחפש צרות לרכב.

המספר של דרור (מחלקה טכנית)

03-6710400

פורסם

אתה צריך להכין יותר מ-15K לדעתי..

חפרתי על זה מספיק, והכי טוב זה ניהול (לך תמצא מחשב מנוע של RFK), ניהול הכי נורמאלי זה 3-4 אלף לפני צמה, וזה כי האפטר מרקט של הצרפתיות בכלל הוא לא כמו הונדה/ סובארו/ ואג, מה שמייקר את העניין ואת הכאב ראש.

אם אני מבין נכון המנוע שיש לך זה RFN או RFV, תשכול להביא סעפות של RFS שמצריך קצת התאמות מבחינת כמה חיישנים של המצערת ואיזה צ'יפ למחשב..ותוכל להעלות את הרכב לאזור ה-160 כ"ס פלוס מינוס. תעיף ממיר (לא אני אמרתי) ואז הרכב ירגיש לך הרבה יותר טוב ויותר מעניין.

לא מפלצת (אפילו לא קרוב), השאלה היא מה אתה מחפש מהרכב? קו ישר- ממש לא, סיבובים- חוויה רצופה, שעושה בית-ספר לרכבים יקרים וחזקים פי כמה ממנה :twisted:.

בהצלחה!

פורסם

האם השאסי של ה206 הוא בעל פוטנציאל לרכב פניות ? הרי ה206 העגול והגבוה ממש לא נראה כמו ה106 ראלי או המכוניות הישנות הצרפתיות עם כל המספרים שמשפרים אותם (מקווה שהבנתם את השאלה שלי )

פורסם
מומלץ לדבר עם דרור מהמחלקה הטכנית של פג'ו/סיטרואן על מנת לאשר שינוי שכזה בצורה הכי חוקית שיש, הוא כבר ישמח לפרט

לך שינויים שתצתרך לעשות.

03-6710400

אבא קרלוס אני מבין שאתה עדיין לא עבדת על הבנת הנקרא שלך ? טוב אולי אני יצפה בעתיד ממך ליותר , רשמתי את מחירי קיט הטורבו בגלל שSMALLERS שאל הודעה מעליי(הכל כתוב שלא תקרא לי שקרן) לא בהכרח המלצתי לו מה שכן המלצתי לו היא את האופציה האטמוספרית מכיוון שאני לא מבין במנועים של צרפתיות אז לא ידעתי להמליץ לו על כל מיני ראשי מנוע ומה שכרוך בכך , מה שכן המלצתי היא אופציה אטמוספרית חכמה ויעילה !

אתה מוזמן לקרוא את ההודעה הראשונה של פותח השרשור (כן כן אני יודע שאתה לא חזק בהבנת הנקרא) ולראות שהוא ביקש תוספת של 25 - 30 כוחות סוס לרכב אם תיקח 25 אחוזים מתוך 150 תקבל ? 37.5 בוא ונגיד שזה לא מדויק והוא מקבל רק 30 ? הרי זה מה שהוא ביקש (נכון?) עכשיו תוסיף לזה עוד מעט חמוצים כגון צנרות פליטה ויניקה ותקבל תוספת כוח של 25 - 35 כוחות סוס

שלושה חברים שלי עשו את התהליך הנ"ל ברכבים שלהם והתוצאות מדהימות !! ממש מורגש עלייה במומנט והאצת הרכב , לוקח את דבריי אני לא ממליץ על טורבו אלה רק פירטתי את העלויות

יום טוב ובהצלחה

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

מכיוון שאתה לא מבין במנועים של צרפתיות, חברך (עם האיביזה ספייסרים) לא יודע איך מתנהגת שלדה של 206, למה שניכם מגיבים בפורום שיפורים וממליצים על כל מיני פורטינגים,טורבואים וצנרות ?

מה שהמלצת לו רחוק מחכם ורחוק אסטרונומי מיעילות מכל סוג שהיא.

פורסם

לך שינויים שתצתרך לעשות.

03-6710400

נראה לך שדרור יענה לכזה פקס??

הרי כולנו יודעים שדבר כזה הוא לא חוקי !!

ואולי אולי אולי יאושר רק אם זה יבנה בצורה נכונה אם אישור מכון המתקנים והמחלקה הטכנית

ויעשה במוסך המורשה וזה יעלה הרבה יותר מ15 אם לא המספר ההפוך[51] ויותר!

רוצה קצת יותר להנות מהרכב תעשה מה שהבחור הראשון אמר לך

קיט ינקה נכון, צנרת , וניהול וגאנטים

אתה רוצה שמשהו מעניין תתעניין להפוך את האוטו שלך לRC זה כבר מנוע של 180 כוח התחלתי

והוא מעניין מאוד!

יש מישהו שמוכר כזאת בארץ אני חושב שהוא גם פרסם פה.

בהצלחה

והמלצה יותר אישית וחברית למרות שאני לא מכיר אותך ואת הניסיון והידע שלך .

זה לקחת קורס נהיגה מתקדמת שהוא לא חד פעמי שנקרא פרוייקט נהג-יש 2 מסלולים של 10 או 20 שעות. אם יעניין אותך להמשיך תיהיה איתי בקשר.

אני עושה אותו אצל עודד לפיד-דרייבמאסר

ותאמין לי, לרכב העגלה שלי[106 ראלי מקורית 8V] יש פתאום עוד 50 כוח סוס יותר

כי אני יודע לשלוט בה טוב ונכון יותר וככה אני מהיר יותר.:twisted:

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

פאפא קרלוס היקר, לי אישית הייתה 206 שנת במשך שנתיים.

אני מכיר את הרכב לא רע בכלל (ואפילו יודע איך להחליף מנורת חזית בצד הנוסע :lol:)

אני היתכוונתי לגדוש את הרכב וכבר הייתה סעפת, טורבו TD04, פורק, צינורות מים וקו שמן עם צמצם, דאון פייפ ואינטרקולר ללא צנרת הגדישה שלא הספקתי להכין.

אפשרי לגדוש ב15K את ה206 אם קונים חלקים מסויימים משומשים ואת העבודה הקלה עושים לבד.

כמו כן יש לא מעט פרוייקטים בחול שאפשר ללמוד מהם.

לדחוף מנוע RFK זה אמנם הפיתרון הכי טוב (וגם שלושת רבעי חוקי בניגוד לטורבו) אבל ממש לא יותר זול.

לפי דעתי מתחת ל25K אין סיכוי לעשות פרוייקט סביר וגם זה יהיה קשה עקב ניהול חיצוני וריזיקה שהטיונר בארץ לא יעשה נזקים (עדיין לא פגשתי טיונר שמתחייב לא לעשות נזק ולא מעט פעמים באמת נגרם)

פורסם

תגיד אבא של בחור מקסיקני , מה רע בלהמליץ על מסגרת חזקה בשביל פרוייקטים עתידיים יותר HARDCORE

לבחור יש רכב STOCK , אתה עם ההבנה הענקית שלך שולח אותו ישר לעשות פרוייקט גדישה שלא חוקי ! שלא בטיחותי

(הרכב לא מוכן בכלל לזה , מה עם ברקסים ? וצמיגים ? וחיזוקי שילדה עם מוטות מייצבים ? )

קודם לומדים את האות-א לפני שקופצים ל-ת .

המנוע 2000 שלו מוציא בסביבות 140 סוסים נכון ? וזה עוד כביכול ג'אנטים רגילים (לא קלי משקל ) מערכת יניקת אוויר מקורית (לא נושמת בעליל -קרטון !!) ובמקום שיעשה פרוייקטים קטנים כאלה ויחליף את הדברים הללו (עוד לא דיברתי אפילו על צנרת שתהיה כבר מוכנה לפני התקנת הטורבו ) אתה בהבנתך הגדולה והאוססיביות שלך לספייסרים:lol: ישר עוקץ ומרעיל וממליץ לו להיות גבר גבר ולהתקין טורבו ברכב .

הפורום הזה הוא פורום ציבורי ! לא ידעתי מתי שנרשמתי לפה לפני כמה שנים טובות שאני צריך להיות עם דוקטורט למכונאות רכב , כל אחד כותב את דעתו האישית וממיטב הבנתו , אם אותו נמען רוצה לקחת את המידע שיקח ואם לא אז לא אף אחד פה לא מכריח אף אחד

פורסם

שים לב שהמקסיקני המליץ להחליף מנוע ואני המלצתי לגדוש.

מוטות מייצבים לא קשורים לטורבו, זה לא הכרחי.

אם הבחור רוצה 30 כ"ס יותר, לא חבל שישקיע 10K על שיפורים שאולי ייתנו לו 10 כ"ס יותר אם ב15 הוא יכול להוציא 30?

ומה זאת אומרת לא חוקי? מי שישמע מה שהמלצת כן חוקי.

שום שיפור לא חוקי, אז מה זה משנה כבר מה תתקין? כמו כן שים לב שאני רשמתי מההתחלה שגדישת 206 איננה חוקית.

פורסם

אבל FISH אתה לא יכול לגדוש רכב בלי החמוצים זה כמו פלפל בלי טחינה זה בל יעבור , אז זה מה שאני אומר הרי פרוייקט גדישה חייבים להחליף את כל הרכיבים האלה (בלמים, מערכת יניקת אוויר , צנרת , ניהול מנוע ) אז אני חשבתי שבמקום בבום אחד שיצא אני מאמין יותר מ15K לעשות את זה שלב שלב זה גם הרבה אבל הרבה יותר מהנה

שאתה רואה איך הרכב שלך לאט לאט מקבל צורה ולא ביום אחד הוא 140 וביום שני הוא 180 זה לא כיף ...

פורסם

בשביל תוספת של 30 כ"ס בגדישה נמוכה אתה לא צריך להחליף ברקסים ב206 GTI.

גם לא את כל הצנרת, מספיק להחליף רק דאון פייפ ולהוציא ממיר.

מערכת יניקה אתה גם לא צריך, מספיק פילטר פתוח ב300 ש"ח.

ולטעמי אין כמו לקבל את רוב הכח במכה, הכי כיף שבעולם :twisted:

פורסם
נראה לך שדרור יענה לכזה פקס??

הרי כולנו יודעים שדבר כזה הוא לא חוקי !!

ואולי אולי אולי יאושר רק אם זה יבנה בצורה נכונה אם אישור מכון המתקנים והמחלקה הטכנית

ויעשה במוסך המורשה וזה יעלה הרבה יותר מ15 אם לא המספר ההפוך[51] ויותר!

אתה רוצה שמשהו מעניין תתעניין להפוך את האוטו שלך לRC זה כבר מנוע של 180 כוח התחלתי

והוא מעניין מאוד!

העיקר התגובה נכון ?

RFK זהו המנוע מ206 RC ומVTS, שהוא זהה חיצונית למנוע הGTI.

לא ייתכן שאנשים יכתבו פה לבחור שמבקש עזרה לעשות פורטינג,הרחבת סליבים,החלפת בוכנות/טלטלים ללא ידע בכלל במנוע המדובר.

פיש, לא פקפקתי בך, אלה בבחור שהמליץ בהודעות הראשונות על המון דברים, ואז כותב שאין לו מושג איך מתנהגת שלדת 206 , אבל להמליץ על שיפורים לאוטו שהוא לא מכיר, הוא יודע.

צריך לבדוק את העיניין עם המחשב, אם אפשר לחבר ניהול חיצוני לצמה המקורית או לבצע התאמות (אולי גם פירצה של המחשב הנוכחי ?) - מומלץ לשאול בPSI אני בטוח שיש שם חבר'ה שבדקו את האפשרות לעומק.

שביררתי לפני שנה ~ על הRFK, מצאתי מנוע קומפלט ב6 וקצת אלף ש''ח.

פורסם

או אתה מכה שלא ברא העולם , מה המלצתי ? מה שברור מעליו שהוא יצטרך לעשות ?

יודע מה עזוב מבין גדול אני לא מבין כלום הוא שישים שבלול וישאיר את הרכב כמו שהוא בלי לגעת , רק שיוסיף את השבלול

וישאר עם הפילטר המקורי ועם הצנרת המקורית ועם הברקסים המקוריים העיקר כי אבא מקסיקני הוא היחידי שיודע ומבין ואסור לאף אחד אחר להגיב פה

נמאסתה כבר באלוהים

• תוכן חדש...