Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחרונה נתקלתי ברדיו לרכב מחברת Parrot מדגם RKI8200

על פי הנתונים והמפרט, הרדיו הזה אמור לבצע בידיוק את מה שאני דורש מרדיו לרכב, דיבורית בלוטוט' טובה, שליטה על IPOD וכדומה.. ותצוגה וויזואלית יפה ומעניינת..

אבל לצערי לא הצלחתי למצוא יותר מדי מידע על המכשיר חוץ ממכשיר אחד שנמכר כאן בפורום, ושרשור קטן אחד..

אז מה דעתכם עליו?

בהמשך לכך בחיפוש בזאפ ראיתי אותו במחיר די מוזר: 499 שקל בחנות שנקראת ה"הנוצץ" -אין לי מושג מי הם ואם הם אמינים, במיוחד לאחר שבYNET למשל מוכרים את הדגם הנ"ל ב900 שקלים.. מה דעתכם על זה?

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=13711

תודה לכולם..

דרך אגב.. אני מכיר את אפשרות הבחירה בדגם של אלפיין שעושה את אותו דבר כמו הרדיו המדובר(רק שכנראה יותר טוב) אבל לצערי מחירו גבוהה מאוד.. במקביל ראיתי בלוח המכירה של האתר שמשתמש מהאתר מוכר דגם כזה, מחכה לתשובה ממנו בהתכתבות בהודעות פרטיות על מנת לראות אם יש אופציה להתקדם אם התקציב הזעום שלי לאלפיין.

עדכון קל:

בהמשך לניסיון לברר על הדגם המדובר, הצלחתי למצוא אותו במחיר הזוי עוד יותר של כ350 שקלים..

להבנתי מהחיפושים רוב דגמי ה8200 עשו המון בעיות שטופלו בעידכון גירסא האחרון אבל עדיין לא השאיר יותר מדי ביקורות טובות בעניין..

מה דעתכם עכשיו?

פורסם

לבסוף רכשתי את המכשיר! במחיר זעום של 300שקלים.. סך הכל מפגין כישורים נחמדים מאוד!

הבלוטוט' עובד ונשמע היטב! השליטה על האיפון דרך הבלוטוט' זורמת היטב- הסאונד "לא רע" במושגים שלי כמובן שמחוברים רק זוג פולס בלי שום מגבר מקדימה... השליטה מהמכשיר על אפשרויות החיוג נחמדות מאוד, הרדיו טוב, אהבתי מאוד את כרטיס הזיכרון ואת ה1 ג'יגה המובנה! העברית הפוכה- אבל הייתי מוכן לזה.. אני מאוד אוהב את התצוגה אם התמונות אלבום בגדול!

סך הכל שווה את המחיר ששילמתי עליו ולא יותר..

לצערי משום מה לא עובד לי החיבורים הפנימיים של האיפון או של הUSB אין לי עדיין מושג למה..

במקביל היה חוט כחול בחיווט שלא היה לי מושג לאן הוא אמור להגיע? יש למישהו רעיון?

שמעתי גם שאפשר לעדכן לו גירסא.. אולי מישהו יודע כיצד?

פורסם

יש דרך לעדכן לו גירסא?? ראיתי שיש גירסא חדשה 1.2 אבל מיועדת במקור ל8400- ה8200 לא מופיע יותר, ניסיתי בכל מיני דרכים לעדכן את הגרסא אבל ללא הצלחה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רק שאלה: האם אתה עדיין מרוצה ? ואם לא אכפת לך לספר היכן קנית, גם אני מתעניין ושמעתי דעות לפה ולשם על המכשיר.

תודה וחג שמח.

פורסם

יש לי כזה. מדובר ביצור מוזר.

מצד אחד, הרעיון מאחוריו הוא כל כך טוב, וכל כך עדיף על שיטת ה"רדיו טייפ משודרג" של כמעט כל המתחרים, שלכאורה אין בכלל מה להתלבט.

הבעיה היא שיש גם צד שני: התכנון המכאני של הפאנל גרוע. מה זה גרוע - איום. מה זה איום? לרדיו דיסק סיני זול עלום שם יש פאנל הרבה יותר טוב מזה. זה משהו שפשוט צריך לראות כדי להאמין.

כמו כן, התוכנה עתירת תקלות מאין כמותה. שדרוג לגרסה החדישה ביותר - משנת 2008 - עוזר. קצת.

ועם כל זה, מדובר על מכשיר שמקדים את כל הרדיו דיסקים הרגילים בכל כך הרבה, שאפשר לסלוח לו כמעט על הכל.

בסופו של דבר: לאחר לא מעט התעסקויות, הצלחתי להסתדר אתו. תקלות עדיין יש פה ושם, אבל בסך הכל - עובד.

האם הייתי קונה אותו אם הייתי יודע שהוא כזה? שאלה טובה. בכלל לא בטוח.

מה שכן אני יכול לומר ללא היסוס: אם אתה לא רוצה/יכול/מוכן להתעסק אתו, זה פשוט לא כדאי.

דני

נ.ב. היצרן מתנער מהמכשיר ואינו תומך בו כלל, ולכן גם הגרסה האחרונה כל כך ישנה וכל כך גרועה.

• תוכן חדש...