Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי סוזוקי סוויפט שאני כמעט רוצה לסגור עליה.. אך יש לי התלבטות, הרבה אומרים לי שלהשקיע 70K במכונית 4 שנים על הכביש זה לא מעט.

מצד שני, להוסיף לחדשה מדובר בעוד 30K, ולרדת בשנתון ל2005 אולי (טויטה יאריס לדוג') לא מוריד אותי בהרבה מהמחיר של הסוויפט.

לי היה חשוב שהמכונית לא תהיה יותר מידי זמן על הכביש כדי שלא אטרך לקפוץ איתה למוסך כל יומיים.

הסוזוקי סוויפט שעומדת על הפרק היא מ2007 עם 70,000 קילומטר. יש לה 2 מכות מאוד לא מורגשות ושיפשוף מעמוד, אבל הבעלים מוכן להוריד על זה (ועל טסט שאמורים לעשות בעוד 3 חודשים) כ3000-4000 ש"ח מהמחירון.

אשמח לעזרה, האם לסגור על הסוויפט? האם יש לכם המלצות למכונית אחרת (חדשה עם הוספה מעטה יותר של כסף)? ישנה (2005) שיורדת למחיר 50K?

פורסם

שבעים אלף ש"ח זאת הוצאה לא קטנה ובסכום הזה אתה יכול לרכוש רכב טוב לכל הדיעות. אני לא יודע איזה עצות קיבלת מאנשים אחרים, אך רכב שנת 2007 זה רכב שנמצא סך הכול 4 שנים על הכביש, שזה ממש לא הרבה בתוחלת חיים של אוטו, אתה לא תרוץ איתו למוסך כל יומיים כלשונך במידה והרכב שמור ומטופל. מה גם שהסוויפט הוא אוטו מעולה ושבעים אלף קילומטר זה ממוצע לשנתון הזה. מתחת לחמישים אלף ש"ח אתה יכול לקנות גרנדה פונטו/שברולט אוואו/יונדאי גטס בשנתונים גבוהים מהסוויפט, אבל אין מה להשוות אותם אליה מבחינת ה-כ-ו-ל.מתחת לשנתון 2005 במחירים האלה אפשר למצוא מאזדה 3 לשאלתך, אך לדעתי הסוויפט שווה תהשקעה, במידה והרכב במצב טוב ובעליו אדם הגון ומוכן להתגמש. בהצלחה

פורסם

מה השימושים שלך ברכב? האם אתה מרבה לנסוע בעיר או מחוצה לה? מה הקילומטראז השנתי שאתה מכסה? כמה נוסעים/מטען אתה מוביל?

אם ראש שקט זה הכי חשוב לך ואתה מרבה לנסוע בעיר בגפך או עם נוסע/ת תוכל לרכוש רכב מיני חדש לחלוטין למשל סוזוקי אלטו או יונדאי I10, שברולט ספארק ושאר רכבי המיני שהפכו להיות הקטגוריה החמה התורנית.

בהצלחה.

פורסם

בוקר טוב,

כמו שכבר התחילו להסביר לך, מכוניות המיני הקטנות נותנות יופי של אופציה למי שיש לו 70 אלף שקל ונוסע בעיקר בתוך העיר. אין לי ספק שהיום הרבה אנשים שואלים את עצמם אם בתקציב כזה כדאי להם לרכוש משומשת או מכונית קטנה וחדשה. כמובן שצריך לשאול את השאלות הנכונות, ולבדוק האם אופי הנסיעות שלך מתאים לאופי הרכב.

אני חושבת שבחרת שתי אופציות די קיצוניות מבחינת המחיר להשוות בינהן. ליאריס יש מחירון מאוד גבוה וגם הסוויפט ביינתים שומרת על הערך שלה יפה, אז ההפרש בינהם לא גדול מבחינת המחיר. יש אופציות אחרות שאתה יכול להשוות ואז הקפיצה במחיר תיהיה גדולה יותר, למשל פיאט פונטו או פיאט פנדה.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

• תוכן חדש...