Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול (שישי) הגעתי לפתח תקווה כדי לשמור על הבנות של דודה שלי שכרגע נופשת.

החנתי את הרכב ממול לבית שלה (לכולם כאן יש חניות פרטיות בתוך הגינה) ונכנסתי לבית.

אחרי כמה שעות ניגש אלי אחד הילדים ששהו כאן ואמר לי שמישהו נכנס לי ברכב.

יצאתי החוצה וראיתי סובארו (ליסינג לדעתי) צמודה טמבון לטמבון (אחורי) לגולף שלי.

הזזתי את הרכב קדימה וראיתי שנשארו 2 שריטות קטנות על הטמבון אבל הוא יצא ממקומו בצד ימין וגם התוספת פיבר נדחפה החוצה מעט ממקומה (לא משהו שיקח לי יותר משעה של זיעה)

על החלון מצאתי פתק "זו לא חניה עבורך" ומכיוון שלא הייתה לי אופצית חניה אחרת הגבתי לו שאני מצטער והשארתי לו את הנייד שלי למקרה הצורך.

כמובן שעל הבוקר קיבלתי שיחה עם דרישה שתוך שעתיים הרכב שלי יתפנה מהמקום.

עכשיו כול האיזור כאן מרושת במצלמות (כנ"ל גם הבית של דודים שלי) ככה שאין לי שום בעיה להוכיח שהוא האשם.

החניות כאן אינן פרטיות בטאבו (למרות שהבוקר גלתי שהוא שם שלט של חניה פרטית אבל ביררתי וזה לא פרטי, הפרטי זה בתוך הגינה.)

כרגע הרכב שלי עדיין בחניה שלו במטרה שיגיע וננהל מו"מ לגבי הנזק שהוא גרם.

מה לדעתכם עלי לדרוש? במקרה כזה עוד לא נתקלתי.

הנזק שהוא לא יגרום לי אישית נזק כספי רב כי אני מתכוון לסדר את זה לבד בזמני הפנוי (לא כולל השריטות), אבל המקרה עצמו גרם לעליה של כמה מעלות בגוף שלי.

שבת שלום.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

לא הצלחתי להבין איפה בדיוק חנית. האם החניה היתה מסומנת? האם חסמת כניסה לחנייה? מה בדיוק גרם לבעל הסובארו להתרגז? תמונות היו יכולות לעזור פה.

פורסם

יש לך אפשרות לצלצל למשטרה ולהתלונן על נזק לרכוש במזיד.

גם אם זו חנייה שלו בטאבו, הוא לא יכול לפגוע לך ברכב.

ואם יש לך את הפתק, צילום מהמצלמות, הדרך לא ארוכה לפיצוי/ פשרה אחרת.

מתחדשת*

פורסם
###עריכה. בשרשור זה נמחקו 2 הודעות אלימות של חוראנים. הודעות דומות יביאו לחסימה מהפורום***

מצטער על תגובתי שכמובן הייתה מיותרת ולא במקום.

עם זאת, אין צורך לכנות אותי בכינויים שונים עקב טעות תמימה.

אינני אדם אלים, ובוודאי שלא "חוראני".

נ.ב- הייתי כותב הודעה זו בהודעה פרטית לאותו המנהל ששלח לי התראה, כמתחייב בחוקי הפורום, אך לצערי איני יודע מי זה.

תודה, יוני.

פורסם

אחחח איפה כל הליצנים האלו, למה הם לא נופלים לידיים שלי.

עכשיו לגבי השאלה שלך בני:

מה עושים ? מחליפים פרטים עם אדון שכן נחמד, הולכים לפחח, ומסדרים את האוטו על חשבונו, ביחוד שאתה אומר שאין לך בעיה לצרוב דיסק שמתעד את הפגיעה.

(חוצמזה, אפשר לעשות מערכת גז לסופה ולנסוע איתה בסבבה, אחכ נראה מי יכנס במי...)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

חוצפה של אנשים.

גם אם זו חנייה שלו פרטית, הוא מוזמן להזמין משטרה שתגרור לך את הרכב.

אם זה לא נעשה, כנראה שהחניה לא שלו בטאבו. ואם באמת יש מצלמות, לא בעיה לקחת את הקלטות ולראות מה הוא עשה בידיוק

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

איך אני אוהב את זה שכשבא בן אדם בפורום להתלונן על זה שחונים לו בחניה הפרטית כולם טוענים שזו חוצפה, וכשבא הבנאדם שחנה בחניה פרטית של מישהו אחר להתלונן טוענים שבעל החניה הוא החצוף :-D. צדק זה דבר מאוד יחסי מסתבר.

פורסם
איך אני אוהב את זה שכשבא בן אדם בפורום להתלונן על זה שחונים לו בחניה הפרטית כולם טוענים שזו חוצפה, וכשבא הבנאדם שחנה בחניה פרטית של מישהו אחר להתלונן טוענים שבעל החניה הוא החצוף :-D. צדק זה דבר מאוד יחסי מסתבר.

הוויכוח כאן הוא בכלל לא על מי חנה איפה, ולמי שייכת החנייה.

רבאק, הבנאדם נכנס לו ברכב במכוון!

לדעתי אין חוצפה גדולה מזו, וללא קשר חוצפה או לא- מדובר במעשה פלילי, שלדעתי צריך לגרור תלונה במשטרה.

פורסם

קודם כל החניה לא פרטית,

שנית - הוא חצוף מעצם העובדה שהוא פגע לו ברכוש במכוון, לא מעצם העובדה שהוא חסם אותו או השאיר לו פתק.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

כמה דקות אחרי שכתבתי כאן על המקרה קיבלתי טלפון מבעל הרכב ואמרתי לו שאני יוצא וככה התנהלה השיחה:

הוא פתח את החלון עם קיסם בפה (אמור להפחיד או משהו כזה) ואמר לי תגיד לי אנחנו שותפים או משהו? תעיף כבר את הדבר הזה מכאן, עניתי לו ברוגע שזו לא חניה בפרטית והוא הצביע לי על שלט שהוא קנה באייס ורשום בו חניה פרטית, אז אמרתי לו שזה לא משנה כמה שלטים הוא ישים החניה הפרטית שלו היא בתוך הבית מאחורי השער ולא על הכביש הראשי של הרחוב (בדקתי את זה הדודים ששהיתי אצלם ועם השכנים בשכונה שמיהרו לגנות אותו במלוא שמות הגנאי), הוא אמר לי זה לא משנה תעיף כבר את הרכב שלך מפה, אמרתי לו תקשיב אתה נכנסת לי ברכב ועשית לי נזק, הוא ישר אמר איזה נכנסתי אפילו לא נגעתי בך והתחיל להרעיש, לא רציתי לגרום מהומה בשכונה אז הזזתי את הרכב. לדוד שלי יש מצלמות, בשבוע הבא הוא יחזור מחול, נוציא את התצלום של הרכב שלו מבצע חניה ברוורס לתוך הרכב שלי ואפילו לא מנסה למזער נזקים ולזוז ממנו אחרי הפגיעה אלא נשאר להחנות. ומשם כבר נמשיך בדרך החוקית (הברירה היחידה).

היו במקום שהציעו לצייר לו על הרכב עם מברג אבל הצלחתי לשכנע אותם לותר על הרעיון כדי שנוכל לצאת עם מה שמגיע לנו ולא נצא בסוף אנחנו הפושעים.

ושוב, זו לא חניה פרטית, בוודאות מוחלטת! וגם אם כן, חנו לי מאות פעמים בחניה פרטית מעולם לא עשיתי נזק כזה או אחר למישהו גם כשהיו ברשותי רכבים עם טמבון ברזל יצוק וחבוט במשקל 70 קג'. (רכבי שטח למי שלא כ"כ הבין).

הכול יהיה בסדר, תודה לכולם.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

זו פשוט בריונות לשמה!

אנחנו יודעים מה יהיה בסוף, ההליך יהיה יחסית ארוך וההרגשה היא שהוא סתם שכן ממורמר ולכן הוא יתנצל שהוא יבין שהוא טעה ושאתה באמת רציני ושאתה לא עומד להתקפל וישלם לך את שכר הטרחה והפיצוי שלך.

ואם לא הוא יקבל בראש מהגופים שאחרים לכך.

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

• תוכן חדש...