Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי אקסנט 1996 1.5 ידנית GS ויש בעיה בפלאגים + חוטי הצתה ברכב.

מה הטווח מחירים של החוטי הצתה והפלאגים ומה החברות המועדפות לדגם הרכב שלי?

תודה מראש.

• ספונסר פורום
פורסם

יונדאי שופ בהחלט מומלץ במקרים האלו, ואני בטוח שידע לתת לך את הפלאגים המתאימים ביותר (מקוריים או תחליפיים שווי ערך).

מחירי חוטי ההצתה מתחילים מכמאה שקלים לחוטי הצתה באיכות בסיסית ועולים בהתאם לרמה.

• ספונסר פורום
פורסם

ייתכן, אך היות ולא ציינת מה בדיוק התקלה בגללה אתה מעוניין להחליף את המצתים וחוטי ההצתה קשה לענות לך בצורה מדויקת.

פנה ליונדאי-שופ וברר אצלו את מחירי החלפים ומקומות בהם ניתן להתקינם בזול.

פורסם
הבעיה היא שהמנוע מזייף,הוא נחנק בתחילת נסיעה על הילוך סרק הטורים מקפצים.

לא מחייב שמדובר בפלאגים. יכול להיות שניקוי מצערת/בית מצערת תעזור או פילטר דלק שנחוץ החלפה.

:)
פורסם

אני מחליף פלגים חוטי הצתה ועושה ניקוי מזרקים אני מקווה זה יפתור את הבעיה.

האוטו גם אוכל דלק יותר ממה שהוא אמור לאכול מזה אני מסיק שהבעיה היא או בפלאגים או במזרקים.

פורסם

הקפד להתקין מצתים (פלאגים) מתאימים וחוטי הצתה מקוריים או של חב' BERU אבל בשום פנים לא חוטי הצתה זולים או מתוצרת BS שיגרמו לך לצרות רבות.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...