Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי לשמוע כמה הייתם מוכנים לשלם על 106 ראלי שנת 95

יד שנייה,150000ק"מ,צבע שחור דהוי-דרוש צבע,מקורית ובתולה לחלוטין,

שילדה נקייה,מנוע תקין לגמרי,גיר וקלאטש' במצב חדש (העברה חלקה מאוד)

אשמח לחוות דעת

אגב מחירון "יבש" 16500ש"ח

לרכב מזגן,נ"מ ח"ח ואימבולייזר-מחירון משוקלל 19200ש"ח

תודה לכולם...

פורסם

כן אייל אתה תתן לרכב כזה מתחת למחירון - הוא עוד יברח לך.

לפי מה שתארת פה , האוטו במצב טוב - חיצונית לא משהו .

אני אומר שכדאי להזדרז לפני שהוא ייחטף.

עד 22 אלף זה מחיר ריאלי לרכב הזה.

אל תנסה להתמקח יותר מידי אחרת הוא ימכור את הרכב למרבה במחיר

ויש הרבה כאלו.

פורסם

מכונית סטנדרטית כמו ראלי לא ראויה למעל המחירון (המשוקלל!), בטח אם היא זקוקה לצביעה כללית.

דעתי: התמקח על 50% מעלות תיקון הצבע, ותשלם מחירון משוקלל פחות זה.

כל מחיר אחר יהיה זריקת כסף לפח, שכן גם אם האוטו עם נתוני פתיחה טובים, אין צל של ספק שיהיו לך הוצאות נילוות לרוב.

ותזכור: זו בסך הכל פיז'ו 106 ראלי, לא משהו מעניין, נדיר או מיוחד באופן יוצא דופן - אין צורך בפאניקה ותלישת שערות מהחזה.

בהצלחה :wink:

פורסם

אני די מסכים עם רועי , אם האוטו פיקס ( כל התוספות האילו באמת עובדות ( מזגן , חימום , אזעקה , נעילה מרכזית )) אז הייתי מתמקח איתו על משוקלל - צבע ... ומסיים סביבות ה18 אלף .

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני די מסכים עם רועי , אם האוטו פיקס ( כל התוספות האילו באמת עובדות ( מזגן , חימום , אזעקה , נעילה מרכזית )) אז הייתי מתמקח איתו על משוקלל - צבע ... ומסיים סביבות ה18 אלף .

ואז היה מגיע ילד ראלי וקונה את זה ב-10 מעל למחירון מתחת לאף שלך :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מאוד מפתיע שאף אחד מהאנשים שהעלו מחירים מגוחכים פה (מחירון ומטה) מעולם לא היו בעלים של ראלי... :roll::roll::roll:

תמשיכו להיות מנותקים ולחיות באשליות, זה בסדר. לי זה בטח לא מפריע.

מה שכן, אני מזמין אתכם להציע לבעל ראלי שמוכר הצעה "הגיונית" שכזאת -

רק תכינו מטפחת כי הוא יצטרך אחת בשביל לנגב את הדמעות מהעיניים שלו... :lol::lol: :lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
מכונית סטנדרטית כמו ראלי לא ראויה למעל המחירון (המשוקלל!), בטח אם היא זקוקה לצביעה כללית.

דעתי: התמקח על 50% מעלות תיקון הצבע, ותשלם מחירון משוקלל פחות זה.

כל מחיר אחר יהיה זריקת כסף לפח, שכן גם אם האוטו עם נתוני פתיחה טובים, אין צל של ספק שיהיו לך הוצאות נילוות לרוב.

ותזכור: זו בסך הכל פיז'ו 106 ראלי, לא משהו מעניין, נדיר או מיוחד באופן יוצא דופן - אין צורך בפאניקה ותלישת שערות מהחזה.

בהצלחה :wink:

שטויות במיץ!

הבחור שאל מחיר ריאלי גם אם מדובר בדעה אישית

, זה שאתה חיי ביחד עם כולם באשליות שצריכים עוד

לקזז מהמחירון המגוכך בלאו הכי של הראלי עלות צביעה וכו' , זה מצחיק .

ראלי ללא מכת שלדה ומנוע וגיר תקינים לעולם לא תמכר במחיר מחירון וקרוב

למחיר זה.

אני לא ילד ראלי , אני לא מתלהב יותר מידי מהאוטו, כולה אוטו .

אבל צריכים ליהיות ראליים , יש רכבים ששוים מעל המחירון , יש רכבים שגם אם

הם לא במצב 100 אחוז מקבלים סכום נאה מעל המחירון .

הם הודעות כאלו הבחור ישאר עם הזין ביד ובלי רכב , ואף אחד לא אמר שראלי

היא אוטו נדיר , או מחזה נדיר במחוזותינו, סה"כ פיז'ו , אבל היא נשכרת מעל

המחירון וכמו שישי אמר , להכין את המטפחות

שום דבר לא אישי ,

שבת שלום .

פורסם

מאוד מפתיע שכל האנשים שהעלו מחירים מגוחכים פה (מעל המחירון על מכונית רחוקה מלהיות נדירה/מושלמת) הם בעלים כרגע של ראלי :roll::roll::roll:

תמשיכו להיות מנותקים ולחיות בשאליות, זה בסדר. לי זה בטח לא מפריע.

מה שכן, אני מזמין אתכם לדרוש מקונה פוטנציאלי (ושפוי, לא פתי מוחלט) מחיר "הגיוני" שכזה -

רק תכינו מטפחת כי הוא יצטרך אחת בשביל לנגב את הדמעות מהעיניים שלו... :lol::lol: :lol:

פורסם
מאוד מפתיע שכל האנשים שהעלו מחירים מגוחכים פה (מעל המחירון על מכונית רחוקה מלהיות נדירה/מושלמת) הם בעלים כרגע של ראלי :roll::roll::roll:

מה שכן, אני מזמין אתכם לדרוש מקונה פוטנציאלי (ושפוי, לא פתי מוחלט) מחיר "הגיוני" שכזה -

אני לא טורח להגיב. :roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

מאד מפתיע שכל האנשים בעלי הראלי פה , קנו את רכבם במחיר שהנקוב ואף יתר

כמובן בערך למחיר הרכב.

אף אחד לא אמר שהאוטו נדיר / או אקזוטיקה כמו הפיאט שלך ( שתזכיר לי כמה שילמת

עליה ?)

אנחנו חיים באשליות? , שמסביבינו אנשים שרכשו וירכשו ומציעים הצעות לרכוש רכב

במחיר כזה , אחרי הכל אנחנו נתקלים באנשים הללו כל יום .

אני מזמין אותך לנסות לקנות ראלי במחיר נורמאלי לטענתך ... רק הבעיה היא

שאתה לא תצליח לרכוש אחת כזו.

פורסם

הכל עניין של ביקוש והיצע.

הוא יקבל בסוף את הסכום הזה. השאלה היא מה זה בסוף...

יש כאלה שאין להם כח ומוכרים ב 3-4 מעל המחירון בתוך מספר ימים כי אין להם כח להיכנס לקטע של לפרסם והכל, ויש כאלה שרוצים כמה שיותר גבוה, מפרסמים, מחכים הרבה זמן, אפילו חודש ויותר אם צריך, ומוכרים 6-7 מעל המחירון.

אז מחירון על האוטו הזה זה לא מתאים.

לא בגלל היכולות שלו. אלא בגלל המחירון שלו שהוא נמוך יחסית. וולקן תימכר מעל המחירון הרבה יותר מאשר 306, כי המחירון של ה 306 יותר ריאלי יחסית למה שהיא מציעה.

ואותו הסיפור עם הראלי.

יש כאלו שפחות מתלהבים והם יותר פסימיים, כמו צוקרמן שלנו :wave: ולא חסר כאלה שהרבה יותר מתלהבים כמו ילדי הראלי. העיקרון הוא למצוא משהו באמצע... לא 11 מעל מחירון כמו משהו שכבר חלק מהאנשים ביקשו, אבל גם לא מחירון על אקזמפלר טוב.

שוב, לא בגלל שזה רכב אקזוטי ותותח. אלא בגלל שהתמורה שלו היא יותר מזה.

אם המחירון של טויוטה קורולה משנת 00' היה 50 אלף, ולעומתה כל המשפחתיות המחירון שלהם היה בערך 75 אלף. הביקוש לטויוטה היה עולה, ולכן גם היא הייתה נמכרת מעל מחירון. אפילו שזו "קורולה" מסכנה.

Back to the original - NC again.

פורסם

אפשר להמשיך להתווכח מהיום עד מחר אם לשלם עד 19K או 22K, בסיכומו של דבר ההפרש הוא סה"כ 3K (הייתי חזק בחשבון), הפרש ששקול להוצאה על תיקון רכיב או שניים עיקריים כזה או אחר ברכב ספורטיבי.

כולם יסכימו שאם כל המערכות באוטו עובדות (מזגן וכו') והאוטו תקין פיקס מבחינת מנוע, גיר ובולמים (עם קבלות) אז האוטו שווה גם יותר מ-19K (כמה יותר? תלוי כמה כסף יש לקונה להשקיע).

הרי תמיד אפשר לקנות ראלי שהמזגן לא עובד או שהבולמים גמורים ואז מגיעים בקלות לסכומים של ראלי טובה ותקינה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לפי דעתי זהו ויכוח מיותר

אם הבנאדם ממש רוצה את הרכב

והרכב תקין(יחסית לשנתון כמובן)

אז הוא שווה כמה אלפים מעל

כי לפי דעתי שום רכב אחר בסביבות ה-20 אלף

לא יתן לך הנאת נהיגה כמו הראלי

ואני בטוח שהרבה יסכימו!!

תנו דוגמאות של רכבים עד 20 אלף??

מה דייטסו שרייד?

איביזה ישנה?

או אולי פיאסטה??

אז כל אחד והשיקולים שלו ומה שהוא אוהב!! :roll:

אבל שוב פעם

זו רק דעתי... :wink:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...