Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנה זה בא - מחיר דלק חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדינת ישראל היא מדינה גזענית, אתה מקבל יחס שתלוי בדת שלך: אם אתה יהודי אתה מקבל קצבאות וכו, אם אתה ערבי אתה מקבל תשתיות מוזנחות, אם אתה חילוני אתה לא מקבל כלום.

כמו כן מדינת ישראל היא עדיין לא מדינה מפותחת, כל בעיה בתשתיות לוקחת עשרות שנים עד שמטפלים בה ראה מקרה תשתיות המים, החשמל, תחבורה ציבורית (%3 נוסעים מבחירה, השאר כי אין להם ברירה), רכבת, תשתיות הכבישים בארץ, נדלן ובהחלט סביר להניח שפיספסתי עוד דברים

אז למחות לממשלה על יקור של 40 אגורות בדלק?

אני יהודי ואיזה קצבאות אני מקבל ?!

עם כל הכבוד והערכה בחור מי שמקבל קצבאות זה חרדים , לא יהודים , לא יהודים דתיים , לא מסורתיים , לא חילונים ולא ערבים

ערבים מקבלים תשתיות מוזנחות סתם ככה גם נכון ? לא קשור לתשלומי ארנונה או מיסים בכלל .

חילוני הוא גם יהודי בשביל הידע הכללי שלך .

סתם ניסית לעשות פה פרובוקציה לא הגיונית בכלל .

אז תעשה טובה תשקול מילים .

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבעיה שאנחנו הישראלים יודעים להתלהם רק על הדברים הקטנים במקום להפגין נגד הבעיות האמיתיות במדינה כגון פשע, תרבות האלימות, ציבור גדל של פרזיטים, מסתננים ועוד המון דברים.

תאמין לי... אני לא סתם מתעצבן ככה על מחירי דלק ואני יודע שזה יחסית לא סכום כזה רציני (כבר אמרתי שעוד 70-80 או 100 ש"ח בחודש זה לא מה שישבור אותי... למרות שזה לא הענין).

אתה לא באמת רוצה לשמוע מה יש לי להגיד על הנושאים הכאובים שהזכרת... אני הרבה יותר קיצוני מההכי קיצוני כאן, יש לי 0 סובלנות כלפי פשע ואני מאמין בעונש מוות ועונשים לא פרופורציונליים כדי ללמד לקח ולהראות שלחוק יש שיניים, כואבות מאוד. לא מעניינות אותי זכויות אדם, יש לנו לדעתי בתור חברה מערבית (שמתכננת לשרוד עוד מאות שנים) עוד דרך ארוכה ללכת בכיוון של הקצנת עונשים לפני שנתחיל לדרוש על זכויות אדם... ולדעתי זה מה שבסוף יתקע אותנו, מרוב זכויות אדם אנחנו לא מסוגלים לדאוג לחוקים כמו שצריך (מסתננים, עובדים זרים וכו'... עכשיו יקומו כל יפי הנפש ויגידו שאני חסר לב חחח... לא נורא)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אתמול בתוכנית "לילה כלכלי" העלו את הנושא וחבר כנסת אורי אורבך סיפר על הקומבינה שעושים בכנסת , אנחנו משלמים את כל המיסים על הדלק וכמה מחברי הכנסת חל עליהם פטור , הם לא משלמים דלק כל כך יקר אז אורי אורבך פשוט קם ויצא משם .

דידי הררי גם עלה לשידור ואמר שסתם לוקחים מאיתנו כסף וכל זה קומבינה על חשבוננו ואמר שעם יש איזה התארגנות לצאת לרחובות ולהפגין הוא מוכן לקחת חלק מזה להפרגין .

אז חבר'ה עם אתם רוצים עדיין להמשיך לצאת עם רכבים להנות ולא לשלם הרבה כסף על דלק הגיע הזמן הזה שבמקום לדבר נתחיל לפעול אפילו להתחיל עם קבוצה קטנה שאליה הצטרפו עוד ועוד אנשים תחשבו שחצי מדינה עם לא יותר תומכת רוצה שמחירים ירדו וזה כואב להם לצאת , המדינה מאחורינו אז יאלה בואו נפעל כבר ! כי אחרי זה כבר יהיה מאוחר מידי !!!

פורסם
תאמין לי... אני לא סתם מתעצבן ככה על מחירי דלק ואני יודע שזה יחסית לא סכום כזה רציני (כבר אמרתי שעוד 70-80 או 100 ש"ח בחודש זה לא מה שישבור אותי... למרות שזה לא הענין).

הבעיה היא שזו כל פעם עוד העלאה, ועוד אחת, ועוד איזה מס חדש, ואחרי זה עדכון של המס. ואז מבטיחים לך שבעתיד

המע"מ ומס הכנסה יורדים, ופתאום מה קורה? מבטלים את ההורדה.

אם לא היו מעלים את הבלו באופן עקבי, מחיר הדלק היה אמור להיות סביב 6 שקלים.

תחשוב שלנהג ממוצע זה אמור להיות הפרש של 130 שקל בחודש!!!

פורסם

כל אלו שאומרים כי עצומות לא יעזרו לא מציעים פתרון אחר אלא סתם צועקים "יאללה בואו נעשה משהו".

תפסיקו לשחק אותה הכי חכמים, תחתמו על העצומה ותפרסמו אותה הלאה. כולם מדברים שטויות אבל אפילו 1000 אנשים עוד חתמו על העצומה.

תחתמו תפרסמו ותקוו שייצא מזה משהו ואם ייצא וישלחו לכם מייל עם תאריך ושעה - תדאגו להגיע ולחסום את הכביש בלי להשתפן!

Bimmer

פורסם

אחרי הדלק וההודעה על עליית מחירי הרכב - מעלים גם את מחיר הנסיעות בתחבורה ציבורית: http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3465222,00.html

קבוצת רכישה לגמלים, מישהו?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
שכר הלימוד מסובסד לכן אתה משלם 13 אלף ש"ח במקום 30 אלף ש"ח לשנה, לא כולל הוצאות נלוות. אם תוכיח שאתה לא מקבל עזרה מהוריך תקבל סיוע. הוגן?

אבל היה לך כסף לקנות את האלמרה. מעניין, לא?

זה רכב של ההורים גאון.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

יש לי רעיון טוב להפגנת מחאה, בואו נבחר יום ושעה, כולנו ניקח חופש מהעבודה, ניפגש באחד מנתיבי איילון בשעות העומס, נפתח שמשיות מנגלים וכיסאות חוף ונעשה על האש. תביאו את הילדים!

אני מתנדב להביא 4 בקבוקי שתיה וסכום חד פעמי.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם
יש לי רעיון טוב להפגנת מחאה, בואו נבחר יום ושעה, כולנו ניקח חופש מהעבודה, ניפגש באחד מנתיבי איילון בשעות העומס, נפתח שמשיות מנגלים וכיסאות חוף ונעשה על האש. תביאו את הילדים!

אני מתנדב להביא 4 בקבוקי שתיה וסכום חד פעמי.

תתחיל ממך ומהחברים שלך. נראה איזה גיבור תהייה בכלא.

פורסם

אני מתדלק רק ב150 שח כל פעם (כי זה פלוס מינוס הפולטנק שלי).

ועכשיו ברצינות:

אני פונה אל הלב של כל המטומטמים שרושמים "70-100 שח בחודש לא ישבור אותי", מישהו שם לב שזה 70-100 שח נוספים בכל חודש ?

כלומר הגרעון החודשי גדל בערך ב70-100 שח לכל חודש, זאת אומרת שאם החודש הרווחתם 2000 שח אחרי כל ההוצאות (כלומר כסף שנשאר נזיל), חודש הבא יהיה רק 1900, חודש אחרי יהיה רק 1800 וכן הלאה והלאה.

כי חודש מייקרים דלק, חודש מייקרים לחם, חודש מייקרים חלב ואפשר עוד להמשיך.

אני בתור בחור צעיר בודד, שצריך להשכיר דירה לעצמי וחייב להחזיק ברכב (נכות, ברצינות), לא מצליח למצוא את העמק השווה, גם כשנדמה לי ש"הנה עוד חודש אני מסתדר כבר" פתאום נוחתים פה עם פצצה חדשה.

ועוד משהו, לבחור החכם שאמר לזה עם האלמרה "היה לך כסף לקנות", מה אתה נכנס לאנשים לכיס, עכשיו יש לי במוו X5 ואני רוצה לבכות על המחירים של המדינה כי אני חוסך כסף להחליף את הרכב לפורש, אכפת לך ?

אתה יודע, צריך גם להתקדם בחיים, זה לא הכל במקום דרוך, אז היום יש לי אוטו בX כסף, זהו נגמר הסרט ? לא צריכים לחסוך לאוטו הבא ?

(וזה תופס לכל דבר שמתחלף בחיים, כולל מחשב וטלפון סלולרי)

אני מוכן להשתתף בהפגנות, מנגלים, כל דבר שיביא שינוי, אבל אני אישית לא עושה כלום, כי אני יודע שאנשים פה חיים בתסריט של לבכות למנהל בנק ולחיות עכשיו על חשבון החודשים הבאים (כל החרטא הזו של הויזה, תשלומים ומשיכת מזומנים בתחנות הדלק), אז אני פשוט עושה את השיקולים שלי בבחירת הרכב הבא, כואב לי אבל זה מה יש כי אני יודע שאני בורג קטן במערכת שלא מהווה כלום.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור ס.

אנשים אינם מטומטמים כהגדרתך .

ההסבר שלך על תוכניותיך להחלפות בעתיד ,לא אגדיר זאת טמטום , אבל טעות חמורה בהתייחס לתאור מצבך הכלכלי .

אני מקווה שלא תגלה שנהגת בטעות חמורה כשתתבגר ותאלץ לממון הזה .

פורסם

אני פונה אל הלב של כל המטומטמים שרושמים "70-100 שח בחודש לא ישבור אותי", מישהו שם לב שזה 70-100 שח נוספים בכל חודש ?

אני מוכן להשתתף בהפגנות, מנגלים, כל דבר שיביא שינוי, אבל אני אישית לא עושה כלום, כי אני יודע שאנשים פה חיים בתסריט של לבכות למנהל בנק ולחיות עכשיו על חשבון החודשים הבאים (כל החרטא הזו של הויזה, תשלומים ומשיכת מזומנים בתחנות הדלק), אז אני פשוט עושה את השיקולים שלי בבחירת הרכב הבא, כואב לי אבל זה מה יש כי אני יודע שאני בורג קטן במערכת שלא מהווה כלום.

צודק זה באמת טמטום לחשוב כך, אבל בגלל שאמרתי את זה זה לא אומר שאני מתנהל כמו שאתה מתאר... למעשה אני נוטה להאמין שאני מחושב מבחינה כלכלית יותר מ 90% מעם ישראל.

יש לי אישית סיבה למה כתבתי את זה... לי אין אפשרות להתפשר על רכב אחר, אני אב ל 4 (ועובד במשרה מלאה ולומד במשרה מלאה למקצוע עתידי ומבטיח ועדיין החיים שלי בהתארגנות למרות שאני כבר בן 31...) ואני צריך את ה 6 מקומות של הבהמה האמריקאית שאני מחזיק (אני קורא לה ככה בחיבה, בעצם אני "מת" על האוטו הזה...) ואין לי ממש דרך להסיע את משפחתי בשעת הצורך בצורה יותר זולה, כל מיני-און היה עולה לי הרבה יותר וזהה לאחזקה כך שכתבתי את זה כדי להבהיר שלמרות שאני מבין את זה שדופקים אותנו לאט לאט, לא רציתי שאנשים כאן יחשבו שאני מדבר בצורה כזאת בגלל שאני מחזיק רכב שצורך יחסית הרבה דלק... אז זה יוצא הפוך על הפוך, אצלי האוטו אוכל הרבה בעירוני יחסית אבל הנסועה שלי נמוכה ככה שזה לא משנה אני בדיוק כמו כולם... לא רציתי שזה יישמע שאני "מתבכיין" רק בגלל שאני מחזיק אמריקאית ולי זה יוצא יותר אז אנשים יגידו לעצמם: "נו מה אתה רוצה? היית צריך לחשוב על זה לפני שקנית כזה רכב..." אז זהו שלא... אני מאמין שעשיתי בחירה בומבה עם האוטו הזה, בתקציב של 45K (השכרה לשעבר אבל עם 100K, לא דואג מהשכרה זה לא סיריון או פונטו...) רכב כזה מפנק עם 6 מקומות, כשרוב עם ישראל בסטטוס שלי ומעלה מעדיף מיני-ואן במחיר כפול לאותו שנתון כשהילדים במושב האחורי דבוקים לזכוכית.

אז כן אני מחזיק אוטו אמריקאי שצורך דלק יותר מהממוצע, אבל לא זו לא הסיבה שאני מתוסכל בגלל עליית מחירי הדלק, אני בדיוק כמוך מאמין שזה אסון... האמירה שלי לגבי ה 70-80 ש"ח הייתה כדי להבהיר שאני לא מתבכיין אלא אני דואג לכולם, גם לאחרים שנוסעים על פולו ידנית אבל פי 4 ממני אז להם הדלק יכול לצאת 200 ש"ח בחודש בגלל העלייה....

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...