Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנה זה בא - מחיר דלק חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי שסטודנט באוני' ת"א יכול לקנות כרטיס תדלוק של דלק בתשלום חד פעמי (נדמה לי 20 ש"ח) ולקבל 33 אג' הנחה (אם אני לא טועה).

ניסיתי לשכנע אותם לכלול את אוקטן 98 אבל לא שיתפו פעולה.

לא רק באונ' ת"א בעוד הרבה מקומות וכל הסטודנטים שחברים ב i365 זכאים גם להנחה כזאת בסונול אם אני לא טועה.

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה98 לא הרבה יותר איכותי מה95 , ואף גורם למנוע אפילו לעבוד בצורה יותר יעילה ? הרי זה למה רוב בעלי מכוניות הספורט מתדלקים 98 וגם מדוע הוא באמת יותר יקר ? לא מהסיבה הפשוטה שהוא יותר איכותי ?

אם מחיר ה98 הוא ב 10 אגורות או 20 אגורות מעל ה95 אז מה הקטע עדיף כבר ליהנות מדלק יותר איכותי הלא כך ?

פורסם
האמת היא שאי אפשר לחסוך, תחצ מגוחכת ששוה כקליפת השום ומשכורת עוד יותר מגוחכת שצריך לקרוע את התחת בשביל שיהיה לך כסף אם בכלל ליציאה או 2 בחודש בגלל שיש כ"כ הרבה הוצאות.

לא יודע, העתיד במדינה הזה לא ברור ולא נראה טוב בכלל לצעירים, סיימתי עכשיו שירות וכשאני מסתכל על כל דבר קצת יותר בפרופורציה אני מבין שאין לי מה לחפש פה וזרקתי לפח 3 שנים על כלום כי ממילא אני לא יכול לחיות כאן הכל יקר לי.

שקלתי לרכוש רכב יד שניה או חדש במימון, אבל לצערי שוק הרכב הולך לכיוון אחד לעשירים בלבד, כי אי אפשר להוציא חצי משכורת בשביל להנות מרכב אבל מצד שני אי אפשר לבנות על תחצ אימפוטנטית שלא שווה כלום.

אל תחיה בהרגשה שזרקת 3 שנים לפח... חבל לך על המחשבה המיותרת והמתסכלת הזאת, סתכל סביבך על האנשים שחשובים לך עשית את זה בשבילם לא בשביל ביבי ושרה.

בדבר אחד אתה כן צודק "אין מה לחפש פה!" פשוט נמאס, גם אני חייל משוחרר ואני רק מסתכל על התנהלות של המדינה הזאת ולאבדון שאנו הולכים אליו, הפתרונות באמת נראים כמו סתימת החור עם האצבע, עצוב לומר זאת אבל באמת הייתי רוצה לדעת שיש לי נקודת מוצא מהמקום הזה שנקרא ישראל.

פורסם
ה98 לא הרבה יותר איכותי מה95 , ואף גורם למנוע אפילו לעבוד בצורה יותר יעילה ? הרי זה למה רוב בעלי מכוניות הספורט מתדלקים 98 וגם מדוע הוא באמת יותר יקר ? לא מהסיבה הפשוטה שהוא יותר איכותי ?

אם מחיר ה98 הוא ב 10 אגורות או 20 אגורות מעל ה95 אז מה הקטע עדיף כבר ליהנות מדלק יותר איכותי הלא כך ?

בפעם המיליון, 98 לא נקי יותר, איכותי יותר או טוב יותר.

האוקטן שלו פשוט גבוה יותר, 98 לעומת 95, והוא מתאים לרכבים עם יחסי דחיסה מסוימים.

לרכב אחר זה לא יועיל בגרוש.

אם כבר ה98 בדרך כלל גרוע יותר מכיוון שהתחלופה שלו נמוכה משמעותית מ95.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מצד אחד מעלים את מחיר הדלק על מנת (לפי הסיסמאות הנבובות) לעודד תחבורה ציבורית, אך במקביל מעלים את מחיר התחבורה הציבורית ב10%.

ואיפה ישראל עומדת מבחינת העולם במחירי הדלק?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4004879,00.html

מביש.

אמנם בנורווגיה משלמים יותר על דלק, אבל אוניברסיטה בחינם ועוד שלל הטבות שאנחנו יכולים רק לחלום עליהם ולא יהיו פה גם עוד 100 שנה.

פורסם

חייבים להתאגד ישנם נהגים צעירים שאינם יכולים לממן במחירים גבוהים כאלו את הדלק

חייבים להשפיע!

היום זה 7 וכמה אגורות מחר זה 10 .

עדיף מוקדם ממאוחר

פורסם
מדינה צריכה כסף כדי להתקיים. מה אתה מציע? להתחיל להדפיס? לחיות מכסף שאין? לאירופאים זה לא עבד כל כך טוב.

תגיד לי באיזה עולם אתה חי, אני גם רוצה לבוא אליו.

המדינה הזאת מתקיימת יפה מאוד בלעדיי ההעלאות מס האלו. 56 אגורות על כל דלק הולכות לקופת המדינה ומשם לאן זה הולך?

אליי בטוח לא, כי אני ממשיך לשלם 13 אלף ש''ח שכר לימוד שנתי ולא כולל הוצאות לימוד נוספות.

מעולם לא נעניתי למלגה שמסובסדת מהממשלה, וזה למה, כי ההורים שלי תודה לאל מרוויחים יפה ומתפרנסים בכבוד, אבל אמה מה, אני לא משתמש בהוריי בתור תמיכה כלכלית, אני מממן את כל הוצאותיי לבד, אבל את המדינה זה לא מעניין כי הם מסתכלים על התלושים של הוריי בצורה עיוורת ומטומטמת. והמקרה שלי משקף מקרים של עוד אלפי סטודנטים ואחרים במדינה.

אני יודע בוודאות שאני לא אזכה לשום הטבה ולשום הקלה מצד המדינה ולכן אני יהיה נגד הגזירות הנוראיות האלו.

מספיק לפתוח רדיו ולשמוע את כל תחלואות המדינה הזאת שעליית מחירי הדלק היא רק קצה הקרחון, לך תשמע מה אומרים ראשי הרשויות העירוניות על אותם פקידי ממשלה, ותבין כמה כולנו פה חסרי אונים ונמשיך לקבל את המרות הזאת, עד ליום שבוא יקום מישהו ויסחוף אחריו את כולם, אבל עד אז בכבוד תדלקו בלי סוף.

אני ימשיך לתדלק במאה שקל:-D

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

שיהרסו את הכבישים,

המנהרות הבניינים

שירסקו את המסילות

יפרקו את הגשרים

כיבוי אורות במפעלים

עמוק באדמה

נושם מעט מה שנותנים

בעיר הפועלים

http://www.youtube.com/watch?v=xiZ1wAadlPc&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

שמתי לב שכל החברה הצעירים (משוחררים טריים) חושבים את אותו הדבר בערך וזה עצוב, שככה צריך להתחיל את החיים. 3 שנים נתתי כמו גדול ואת המענק אני מקבל רק חודשיים אחריי השחרור? ממה אני אמור להתקיים עד שאני מוצא עבודה? מה הבעיה להכניס את הכסף ישר בסוף השחרור. הפיגור מורגש גם בפרטים הקטנים. בקיצור אני קונה קורקינט. יש מעוניינים בקבוצת רכישה? :-(

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

כואב הלב ! רוצים שיסעו פחות ? בנתהים כל עסקים מקבלים החזר מס מלא על הדלק ונוסעים כמה שהם רוצים

כל רכבי הליסינג נוסעים ונוסעים תכלס סתכלו על תל אביב רוב הרכבים שנוסעים זה ליסינג רוב אנשים חושבים פעמים על כל נסיעה בכל זאת גם 6.50 זה עדין היה מחיר יקר

אתם צריכים כסף למדינה ?

או אלה עשירים באמת תכלס רוב הכסף של המדינה יושב אצל עשירים אז קחו מהם מסים !!

אבל מאזרח הקטן ?דייי! ? לחיות בכבוד זה לא משהו שאפשרי כאן

ואם כבר כל כך חשוב לכם שלא יסעו ברכב אז תחשבו על משהו מקורי כגון כל בעל רכב יקבל לדוגמא 100 ליטר אם הוא ללא משפחה עם משפחה 200 ליטר ללא מס בכל חודש ואם הוא בנאדם שנוסע ונוסע אז תשאר הוא ישלם מחירי רגיל אפילו שהדלק יעלה 10 ש"ח לפחות שנחשוב שאתם חושבים עלינו . אבל זה לא באמת מענין אותכם ... מה לעשות ...

ואגב בענין הנדל"ן לא פלא שמחירים גבוהים החזירו את גוש קטיף ? ועוד רוצים להחזיר עוד !

בירושלים ואלפי מקומות לא בונים אז איך הדירות יעלו זול ?

ממקום שירחיבו תארץ כמו שעשו בהתחלה יבנו עוד ערים (תאמינו לי שיש מקום) יבנו יבנו ויבנו (אבל אמרו מדינה דפוקה )

בקיצור תצטרפו לעצומה להורדת מחירי הדלק אולי זה יעזור שלא יעלה יותר

http://www.atzuma.co.il/fuel

ויש גם בפייסבוק http://www.facebook.com/#!/home.php?sk=group_164708270238450&ap=1

פורסם
תגיד לי באיזה עולם אתה חי, אני גם רוצה לבוא אליו.

המדינה הזאת מתקיימת יפה מאוד בלעדיי ההעלאות מס האלו. 56 אגורות על כל דלק הולכות לקופת המדינה ומשם לאן זה הולך?

אליי בטוח לא, כי אני ממשיך לשלם 13 אלף ש''ח שכר לימוד שנתי ולא כולל הוצאות לימוד נוספות.

מעולם לא נעניתי למלגה שמסובסדת מהממשלה, וזה למה, כי ההורים שלי תודה לאל מרוויחים יפה ומתפרנסים בכבוד, אבל אמה מה, אני לא משתמש בהוריי בתור תמיכה כלכלית, אני מממן את כל הוצאותיי לבד, אבל את המדינה זה לא מעניין כי הם מסתכלים על התלושים של הוריי בצורה עיוורת ומטומטמת. והמקרה שלי משקף מקרים של עוד אלפי סטודנטים ואחרים במדינה.

אני יודע בוודאות שאני לא אזכה לשום הטבה ולשום הקלה מצד המדינה ולכן אני יהיה נגד הגזירות הנוראיות האלו.

מספיק לפתוח רדיו ולשמוע את כל תחלואות המדינה הזאת שעליית מחירי הדלק היא רק קצה הקרחון, לך תשמע מה אומרים ראשי הרשויות העירוניות על אותם פקידי ממשלה, ותבין כמה כולנו פה חסרי אונים ונמשיך לקבל את המרות הזאת, עד ליום שבוא יקום מישהו ויסחוף אחריו את כולם, אבל עד אז בכבוד תדלקו בלי סוף.

אני ימשיך לתדלק במאה שקל:-D

שכר הלימוד מסובסד לכן אתה משלם 13 אלף ש"ח במקום 30 אלף ש"ח לשנה, לא כולל הוצאות נלוות. אם תוכיח שאתה לא מקבל עזרה מהוריך תקבל סיוע. הוגן?

שמתי לב שכל החברה הצעירים (משוחררים טריים) חושבים את אותו הדבר בערך וזה עצוב, שככה צריך להתחיל את החיים. 3 שנים נתתי כמו גדול ואת המענק אני מקבל רק חודשיים אחריי השחרור? ממה אני אמור להתקיים עד שאני מוצא עבודה? מה הבעיה להכניס את הכסף ישר בסוף השחרור. הפיגור מורגש גם בפרטים הקטנים. בקיצור אני קונה קורקינט. יש מעוניינים בקבוצת רכישה? :-(

אבל היה לך כסף לקנות את האלמרה. מעניין, לא?

פורסם

אז לו היה כסף לאלמרה ולי לא, ולא היה לי עבודה במשך שבועיים ועד שנכנסה המשכורת מהשבועיים שנותרו מאותו חודש עבר חודש מאז השיחרור ממה אני אמור להתקיים ? אה כן בגיל 21-2 להמשיך ולבקש מאבא ואמא איזה יופי:?

אגב אחת המטרות של ההעלאה זה להפחית שימוש ברכב פרטי ולאלץ אותנו לעבור לתחצ, הבעיה היא שגם התחצ מתייקרת, ואם הפער נשאר אותו הדבר יש סיבה אחת בעולם הזה לעבור לתחצ ? הרי ממילא זה מתייקר בדיוק כמו שהדלק מתייקר

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
כואב הלב ! רוצים שיסעו פחות ? בנתהים כל עסקים מקבלים החזר מס מלא על הדלק ונוסעים כמה שהם רוצים

כל רכבי הליסינג נוסעים ונוסעים תכלס סתכלו על תל אביב רוב הרכבים שנוסעים זה ליסינג רוב אנשים חושבים פעמים על כל נסיעה בכל זאת גם 6.50 זה עדין היה מחיר יקר

אתם צריכים כסף למדינה ?

או אלה עשירים באמת תכלס רוב הכסף של המדינה יושב אצל עשירים אז קחו מהם מסים !!

אבל מאזרח הקטן ?דייי! ? לחיות בכבוד זה לא משהו שאפשרי כאן

ואם כבר כל כך חשוב לכם שלא יסעו ברכב אז תחשבו על משהו מקורי כגון כל בעל רכב יקבל לדוגמא 100 ליטר אם הוא ללא משפחה עם משפחה 200 ליטר ללא מס בכל חודש ואם הוא בנאדם שנוסע ונוסע אז תשאר הוא ישלם מחירי רגיל אפילו שהדלק יעלה 10 ש"ח לפחות שנחשוב שאתם חושבים עלינו . אבל זה לא באמת מענין אותכם ... מה לעשות ...

ואגב בענין הנדל"ן לא פלא שמחירים גבוהים החזירו את גוש קטיף ? ועוד רוצים להחזיר עוד !

בירושלים ואלפי מקומות לא בונים אז איך הדירות יעלו זול ?

ממקום שירחיבו תארץ כמו שעשו בהתחלה יבנו עוד ערים (תאמינו לי שיש מקום) יבנו יבנו ויבנו (אבל אמרו מדינה דפוקה )

בקיצור תצטרפו לעצומה להורדת מחירי הדלק אולי זה יעזור שלא יעלה יותר

http://www.atzuma.co.il/fuel

ויש גם בפייסבוק http://www.facebook.com/#!/home.php?sk=group_164708270238450&ap=1

הכל טוב ויפה, אלא שמי מחליט על הדרך בה ייגבה כסף מהציבור, נמנה על אלו שיפגעו מהצעדים שאתה מציע, או לפחות אליהם הוא רוצה להשתייך. לכן הסיכוי שיקחו כסף מעשירים וישאירו אותו למי שבאמת נזקק לו, לא מאוד גבוה אם להתבטא בעדינות. וההנמקה שלך לענין מחירי הדיור באזור המרכז, מקורית ומענינת לא פחות מהיותה חסרת שחר.

פורסם

יכול להיות שהמדינה כבר מתכוננת להגעתה של המכונית החשמלית? מבטיחים לנו הרי ששנה הבאה (2011) יתחילו להמכר מכוניות חשמליות, האם זו דרכה של הממשלה לדאוג לאנשי העסקים שיישווקו את המכוניות החשמליות ע"י זה שיעלו את מחיר הדלק ויגרמו לכולנו לפזול לכיוונה של מכונית חשמלית?

פורסם
אז לו היה כסף לאלמרה ולי לא, ולא היה לי עבודה במשך שבועיים ועד שנכנסה המשכורת מהשבועיים שנותרו מאותו חודש עבר חודש מאז השיחרור ממה אני אמור להתקיים ? אה כן בגיל 21-2 להמשיך ולבקש מאבא ואמא איזה יופי:?

אגב אחת המטרות של ההעלאה זה להפחית שימוש ברכב פרטי ולאלץ אותנו לעבור לתחצ, הבעיה היא שגם התחצ מתייקרת, ואם הפער נשאר אותו הדבר יש סיבה אחת בעולם הזה לעבור לתחצ ? הרי ממילא זה מתייקר בדיוק כמו שהדלק מתייקר

עלות נסיעה בתחבורה ציבורית היא שבריר מעלות אחזקת רכב. לדוגמה נסיעה מאשדוד לתל אביב באוטובוס עולה 8.90 (פחות אם קונים כרטיסיה). נסיעה מאשדוד לתל אביב ברכב עולה בערך 40-50 ש"ח דלק לכל כיון, בלי לקחת בחשבון בלאי. התחבורה הציבורית בארץ היא מחורבנת, אין ספק, אבל זו תוצאה של עשרות שנים של הזנחה בעיקר בזמן ממשלות השמאל "שדאגו" לעניים. בשנים האחרונות המדינה משקיעה מיליארדים ברכבת ובהדרגה רואים את השיפור.

• תוכן חדש...