Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנה זה בא - מחיר דלק חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל להתגעגע לאונו הישנה (ז"ל) שהייתה לי. רק מריחה דלק וזה מספיק כדי לנסוע מת"א לאילת :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הנה מתחיל עוד שרשור של הוצאת קיטור, בסוף הוא ייקבר כמו כל השרשורים האלו בלי שום תועלת.

תנו לי להתחיל: צריך לצאת לרחובות! אסור לשתוק לחלאות האלו בממשלה! כמה אפשר לגנוב לנו? מדינת עולם שלישי! :roll:

-באירופה זה לא היה קורה !

-בארה"ב מזמן היו יוצאים לרחובות !

-צריך לשרוף את הרכבים לכל הפוליטיקאים !

-לא ניתן ולא נשתוק !

-חתמו עוד היום על עצומה באינטרנט, כי רק ככה נעצור את העלאת המחירים !

בהצלחה ?

פורסם

מישהו אמר אלטו ? (אני כבר שוקל ...)

וכן אני מוכן לצאת לרחובות ! רק תגידו מתי ...

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

היתרון בתדלוק בסכום נקוב הוא לא העובדה שתאלץ לתדלק המון, אלא שאתה מקציב את עצמך בשקלים ביחס לזמן מסויים

מה שגם, כשיש מיכל מלא, אתה נוסע כי אתה אומר שיש הרבה דלק.

כשיש מעט דלק במיכל אתה אומר "אממ, אין לי דלק, לא בא לי לתדלק. אני לא אסע אם זה לא דחוף".

פסיכולוגיה עובדת. על כולם.

פורסם

מהר מאוד אתה מבין כמה השיטה הזו דפוקה, נהגתי לעשות את אותו הדבר על תידלוק של 50 שקל ואז הגעתי להחלטה שבמקום לשרוף זמן ודלק (הארכת הנסיעה במיוחד רק בשביל לתדלק) כל יומיים על תידלוק של 50 שקל עדיף לי לתדלק 100-150 ולא לחזור לתחנת דלק במשך שבוע ולפעמים גם שבוע וחצי כי אפשר לגרד עוד קצת מהמיכל מבלי להכנס לתדלוק.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

מחירי הדלק עולים, תעריפי הטלפון עולים, מחירי הדירות עולים.

למה השכר לא עולה? איך אנשים שתלויים בשכר מינימום אמרוים לשלם על הכל?

איך אדם בתחילת חייו אמור לקנות לעצמו דירה כאשר עם שכר מינימום בסוף חודש הוא חוסך 0 שקלים.

מדינה מסריחה תאמינו לי.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם
מה זה חשוב, הוא דפק את המערכת, תדלק ב100 שקל במקום טנק מלא :)

הריבית שיקבל על ה100 שקל שהוא לא השקיע בתדלוק מטורפת

אף פעם לא הבנתי את כל החכמים האלה שמתדלקים בכל פעם ב50-100 ש"ח ומרגישים שנשארים להם אלפי שקלים בכיס כתוצאה מהחסכון הרגעי הזה.. :D

פשוט מגוחך. הרי גם ככה תתדלק בעתיד ותוציא את הסכום הזה.

תדלק פול טנק, אולי אפילו תקבל רחצה חינם.

כל כך נכון, אני מסכים איתך מילה במילה.

לך תבין אנשים...

פורסם
מחירי הדלק עולים, תעריפי הטלפון עולים, מחירי הדירות עולים.

למה השכר לא עולה? איך אנשים שתלויים בשכר מינימום אמרוים לשלם על הכל?

איך אדם בתחילת חייו אמור לקנות לעצמו דירה כאשר עם שכר מינימום בסוף חודש הוא חוסך 0 שקלים.

מדינה מסריחה תאמינו לי.

האמת היא שאי אפשר לחסוך, תחצ מגוחכת ששוה כקליפת השום ומשכורת עוד יותר מגוחכת שצריך לקרוע את התחת בשביל שיהיה לך כסף אם בכלל ליציאה או 2 בחודש בגלל שיש כ"כ הרבה הוצאות.

לא יודע, העתיד במדינה הזה לא ברור ולא נראה טוב בכלל לצעירים, סיימתי עכשיו שירות וכשאני מסתכל על כל דבר קצת יותר בפרופורציה אני מבין שאין לי מה לחפש פה וזרקתי לפח 3 שנים על כלום כי ממילא אני לא יכול לחיות כאן הכל יקר לי.

שקלתי לרכוש רכב יד שניה או חדש במימון, אבל לצערי שוק הרכב הולך לכיוון אחד לעשירים בלבד, כי אי אפשר להוציא חצי משכורת בשביל להנות מרכב אבל מצד שני אי אפשר לבנות על תחצ אימפוטנטית שלא שווה כלום.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

יום חמישי אני מתדלק פול טנק והחל משבוע הבא מתחיל להשתמש בהסעות של העבודה וזהו.

מעתה הרכב יהיה לנסיעות חירום בלבד:-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
האמת היא שאי אפשר לחסוך, תחצ מגוחכת ששוה כקליפת השום ומשכורת עוד יותר מגוחכת שצריך לקרוע את התחת בשביל שיהיה לך כסף אם בכלל ליציאה או 2 בחודש בגלל שיש כ"כ הרבה הוצאות.

לא יודע, העתיד במדינה הזה לא ברור ולא נראה טוב בכלל לצעירים, סיימתי עכשיו שירות וכשאני מסתכל על כל דבר קצת יותר בפרופורציה אני מבין שאין לי מה לחפש פה וזרקתי לפח 3 שנים על כלום כי ממילא אני לא יכול לחיות כאן הכל יקר לי.

שקלתי לרכוש רכב יד שניה או חדש במימון, אבל לצערי שוק הרכב הולך לכיוון אחד לעשירים בלבד, כי אי אפשר להוציא חצי משכורת בשביל להנות מרכב אבל מצד שני אי אפשר לבנות על תחצ אימפוטנטית שלא שווה כלום.

מדינה מערבית שמתנהלת בצורה ערבית זה מה שיש כאן, לא יותר ולא פחות. פקידים ופוליטיקאים מושחתים וחסרי חוט שדרה, חלקם אף סמרטוטים שאינני יודע מאיפה הגיעו לעמדות כאלה בכלל, רואים את זה בכל מקום היום, בכל פינה, מי שיש לו כוח במדינה הזו זה אלו שיש להם מרפקים ומשתמשים בהם אז לא פלא שזה המצב... הייתי צוחק אם זה לא היה לי עצוב כל-כך...

וכמובן שעכשיו יבוא עוד ציניקן חכמולוג ויגיד משהו ממש מתוחכם... יאאאלללה הרגתם אותי מרוב צחוק.

עצוב פשוט עצוב.

השיטה היחידה לעצור את זה היא להשבית את המשק... זה הדבר היחיד שבאמת מזיז ללהקת נערי האוצר... הרי מה ההבדל אם פוגעים לנו במשכורת בתור עובדים או שמעלים את מחירי ליטר בנזין ב 50 אג' בגלל מס? זה בדיוק אותו הדבר... אני לא מבין למה על זה אי אפשר להשבית את המשק.

לא שלי אישית זה מזיז יותר מידי, ייצא לי אולי הפרש של 70-80 ש"ח בחודש שזה כלום. מה שמעצבן זה איך שדוחפים לנו את זה לאט לאט מכל כיוון... חברות סלולר, חברות כבלים, חשמל, מים, מיסים, גז, דלק... ואנחנו שותקים.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מה עם תמונות מהשטח ?

אני מקווה בקרוב מאוד. :-) אבל אלו יהיו תמונות משטח טכני שאחרים עוברים עם הג'יפים שלהם ואני יסתכל ויצלם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...