Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנה זה בא - מחיר דלק חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחירי הדלק עולים, תעריפי הטלפון עולים, מחירי הדירות עולים.

למה השכר לא עולה? איך אנשים שתלויים בשכר מינימום אמרוים לשלם על הכל?

איך אדם בתחילת חייו אמור לקנות לעצמו דירה כאשר עם שכר מינימום בסוף חודש הוא חוסך 0 שקלים.

מדינה מסריחה תאמינו לי.

אתה צודק וחבל שזה המצב במדינה :-(

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מחירי הדלק עולים, תעריפי הטלפון עולים, מחירי הדירות עולים.

למה השכר לא עולה? איך אנשים שתלויים בשכר מינימום אמרוים לשלם על הכל?

איך אדם בתחילת חייו אמור לקנות לעצמו דירה כאשר עם שכר מינימום בסוף חודש הוא חוסך 0 שקלים.

מדינה מסריחה תאמינו לי.

שכר מינימום נועד להבטיח קיום מינימלי בלבד. אם אתה חושב שבמדינות אחרות חיים יותר טוב על שכר מינימום אתה טועה.

פורסם

אם מישהו כן מרים את הכפפה ומארגן איזו יציאה לרחובות, או אם מישהו מכיר איזו התארגנות כזו, אשמח לשמוע..

אין לי את הכלים לארגן כזו הפגנה, אך אני כן אקח חלק!

זה עובר כל גבול!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

יש כאן כמה חבר'ה שיצאו חומוס...

תמיד עולה התגובה "אני מתדלק רק ב100 שקל, מה אכפת לי". אין טעם להסביר לבחור מדוע הוא טועה, כי הוא עשה זאת בצחוק... :roflmao::roflmao:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

חחחחח ואנשים אשכרה מנסים להסביר לנו למה אנחנו טועים :lol:

כנ"ל לגבי תגובות כמו: "האימפרצה שלי אוכלת אותה בלי מלח" על כתבות של למבו, וירון, טיל החץ וכו'...

חור בהשכלה... :arrow:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
יש כאן כמה חבר'ה שיצאו חומוס...

תמיד עולה התגובה "אני מתדלק רק ב100 שקל, מה אכפת לי". אין טעם להסביר לבחור מדוע הוא טועה, כי הוא עשה זאת בצחוק... :roflmao::roflmao:

שביט זה כל כך הזוי ומצחיק שאנשים באמת חשבו שהייתי רציני שרשמתי את זה.

אבל פשוט חייב לרשום את זה כמו שזה נרשם בכל מקום שדן בעליית מחירי הדלק.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
במילה אחת: ביבי

בעוד שתי מילים: די נמאס

http://www.mako.co.il/cars-cars-news/local/Article-2ac953076c02d21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498

"באוצר מסבירים כי ייקור המיסוי נועד גם לצמצם את מספר כלי הרכב שנעים בכבישי ישראל"

אין חדש תחת השמש, הממשלה פוגעת בצורה שיטתית ועקבית במעמד הביניים.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אני רואה בזה צעד מבורך. מדינה צריכה להקטין את מספר הרכבים ככל הניתן. בטווח ארוך רמת החיים של כולנו תעלה; פחות זיהום אוויר, תאונות דרכים, רעש, צפיפות ושאר המפגעים. תקציבים שמופנים לסלילת כבישים יופנו לשיפור התחבורה הציבורית.

פורסם
אני רואה בזה צעד מבורך. מדינה צריכה להקטין את מספר הרכבים ככל הניתן. בטווח ארוך רמת החיים של כולנו תעלה; פחות זיהום אוויר, תאונות דרכים, רעש, צפיפות ושאר המפגעים. תקציבים שמופנים לסלילת כבישים יופנו לשיפור התחבורה הציבורית.

חחח... אחת הבדיחות הכי מצחיקות ששמעתי בזמן האחרון... רוצים להגביל את מ"ס הרכבים? תקציבו מספר רכבים שמותר ל X בני אדם להחזיק... ז"א נניח משפחה עד 4 נפשות רכב אחד בלבד, 4-8 2 מכוניות וכן הלאה... רוצים להגביל את מ"ס הרכבים? תגבילו את כמות הרכבים שיכולה חברה לאפשר לעובדיה להחזיק... כמובן שזה יפגע בנוחות של חלק מהאנשים אבל לפחות זה יהיה יותר הגיוני.

זה בלבול מוח... האוצר פשוט צריך להוציא כסף ממישהו, אני מאמין שגם השרפה בכרמל כהוצאה ענקית ולא מתוכננת תורמת לענין וגם המאבק שנסגר עם ההסתדרות לא מזמן (2000 ש"ח לכל עובדי המדינה חד פעמי ותוספת שכר הדרגתית) אז הנה עכשיו הם יחזירו את אותו הכסף במס על דלק מאותם אנשים בדיוק.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אנחנו לא חיים בדיקטטורה קומוניסטית. יותר הוגן לעלות את מחירי הדלק ולתת לאנשים להחליט כמה רכבים (ואילו) כדאי להם להחזיק. מבחינתי אם אנשים מוותרים על הרכב ועוברים לרכבת או מוותרים על המאזדה ועוברים לפנדה כולנו מרוויחים.

פורסם
חחח... אחת הבדיחות הכי מצחיקות ששמעתי בזמן האחרון... רוצים להגביל את מ"ס הרכבים? תקציבו מספר רכבים שמותר ל X בני אדם להחזיק... ז"א נניח משפחה עד 4 נפשות רכב אחד בלבד, 4-8 2 מכוניות וכן הלאה... רוצים להגביל את מ"ס הרכבים? תגבילו את כמות הרכבים שיכולה חברה לאפשר לעובדיה להחזיק... כמובן שזה יפגע בנוחות של חלק מהאנשים אבל לפחות זה יהיה יותר הגיוני.

זה בלבול מוח... האוצר פשוט צריך להוציא כסף ממישהו, אני מאמין שגם השרפה בכרמל כהוצאה ענקית ולא מתוכננת תורמת לענין וגם המאבק שנסגר עם ההסתדרות לא מזמן (2000 ש"ח לכל עובדי המדינה חד פעמי ותוספת שכר הדרגתית) אז הנה עכשיו הם יחזירו את אותו הכסף במס על דלק מאותם אנשים בדיוק.

אכן זה בדיוק הסיפור - תוספת על הבלו שמניבה 1.2 מיליארד ש"ח לקופת המדינה ומממנת את התוספות.

בין יוני 2011 לדצמבר 2011 מתוכננת הפעימה השנייה - עוד 20 אג'. אם מחיר הדלק יהיה זהה - המחיר יעמוד על 7.30 ש"ח בתדלוק עצמי. אם החבית תתייקר, יתקרב כבר ל-7.5 ש"ח.

בהצלחה לכולנו :roll:

• תוכן חדש...