Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנה זה בא - מחיר דלק חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל

מדינת ישראל היא מדינה גזענית, אבערך שלתה מקבל יחס שתלוי בדת שלך: אם אתה יהודי אתה מקבל קצבאות וכו, אם אתה ערבי אתה מקבל תשתיות מוזנחות, אם אתה חילוני אתה לא מקבל כלום.

כמו כן מדינת ישראל היא עדיין לא מדינה מפותחת, כל בעיה בתשתיות לוקחת עשרות שנים עד שמטפלים בה ראה מקרה תשתיות המים, החשמל, תחבורה ציבורית (%3 נוסעים מבחירה, השאר כי אין להם ברירה), רכבת, תשתיות הכבישים בארץ, נדלן ובהחלט סביר להניח שפיספסתי עוד דברים

אז למחות לממשלה על יקור של 40 אגורות בדלק?

אני מציעה לך לבדוק נתונים:

הערבים והבדואים מקבלים 65% מתקבולי הביטוח הלאומי בעוד שהם בערך שליש מזה.

ואגב המס מיועד לכל המעלימי מס והעובדים בשחור, אם איזה חילוני חרדי ערבי או בדואי לא משלם מס הכנסה אז לפחות שישלם על צריכת הדלק של המרדצס השחורה והישנה שלו.

אני בעד שהדלק יעלה 10 שח לליטר אבל שיורידו בהתאם את המס הכנסה (אחרת אני נגד ההעלאה).

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ל

אני מציעה לך לבדוק נתונים:

הערבים והבדואים מקבלים 65% מתקבולי הביטוח הלאומי בעוד שהם בערך שליש מזה.

ואגב המס מיועד לכל המעלימי מס והעובדים בשחור, אם איזה חילוני חרדי ערבי או בדואי לא משלם מס הכנסה אז לפחות שישלם על צריכת הדלק של המרדצס השחורה והישנה שלו.

אני בעד שהדלק יעלה 10 שח לליטר אבל שיורידו בהתאם את המס הכנסה (אחרת אני נגד ההעלאה).

למה את מציעה לו לבדוק נתונים? תביאי לינק למקור אמין (אתר חסידי כהנא הוא דוגמא למשהו שלא עונה על ההגדרה הנ"ל) ותוכיחי את דברייך.

פורסם

היי, אני מבקש את סליחתם של אותם האנשים שנפגעו מדברי, ואסביר מעט:

לא ביקשתי מכולם כאן למכור את הרכבים ולקנות אלטו או פנדה, אבל כן ביקשתי שנצא יחד למאבק, בעלי רכבים זללניים או חסכוניים כאחד.

לי אישית נמאס להתמודד עם הגרעונות והקשיים שהמדינה פה מייצרת.

ולגבי ההתנהלות הכלכלית שלי, תודה לאל, אני מסתדר מצויין, מגשים חלומות וחי בלי אשראי, מקווה להמשיך בצורה הזו לאורך כל הדרך וללא הפתעות, כמובן בתקווה שאצליח להתמודד עם הגזרות של המדינה (אני בוכה כדי לא להפגע, לא בוכה מתוך פגיעה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

היי, אני מבקש את סליחתם של אותם האנשים שנפגעו מדברי, ואסביר מעט:

לא ביקשתי מכולם כאן למכור את הרכבים ולקנות אלטו או פנדה, אבל כן ביקשתי שנצא יחד למאבק, בעלי רכבים זללניים או חסכוניים כאחד.

לי אישית נמאס להתמודד עם הגרעונות והקשיים שהמדינה פה מייצרת.

ולגבי ההתנהלות הכלכלית שלי, תודה לאל, אני מסתדר מצויין, מגשים חלומות וחי בלי אשראי, מקווה להמשיך בצורה הזו לאורך כל הדרך וללא הפתעות, כמובן בתקווה שאצליח להתמודד עם הגזרות של המדינה (אני בוכה כדי לא להפגע, לא בוכה מתוך פגיעה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ממחר אין ברירה אלה להתחיל לגלוש...

גולשים בירידה,

גלושים לרמזור אדום,

מסתמכים על כח הכובד בעליה לרמזור אדום, ועוד... :?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

צר לי מאוד על המדינה הזאת . מי חשב שבעבור מנהיגים כאלה , שלא אכפת להם מאומה מלבד דירתם באקירוב , חיילים ימותו .

הפגנה סתם תקח לי שכר / יום עבודה , ורוב הסיכויים שלא תשפיע .

לשכור לוביסטים יהיה יעיל הרבה יותר מלבכות על חוק הספורט המוטורי / מחירי הדלק / מחירי הביטוח וכן הלאה ..

הנה רעיון :

ייקרו את מחירי מועודוני הרכב בעוד 50 ~ ש"ח לערך . ו ת ש כ ר ו - ל ו ב י ס ט י ם שיילחמו עבור האינטרסים שלכם .

מוכן לתרום את שלי .

פורסם
ממחר אין ברירה אלה להתחיל לגלוש...

גולשים בירידה,

גלושים לרמזור אדום,

מסתמכים על כח הכובד בעליה לרמזור אדום, ועוד... :?

בלי קשר לעליית המחירים, מה שרשמת זה מאוד מומלץ.

בידיעות אחרונות, מוסף ממון של 27/12/2010 יש טבלה של מחירי הדלק. אנחנו בין היקרים ביותר בעולם, גם בין מדינות אירופה. :evil:

בחינוך אנחנו איפה שהוא בסוף, אולימפיאדות של פיזיקה ומתמטיקה אירן נימצאות הרחק קדימה מאיתנו. טוב, לפחות במשהו אנחנו מצטיינים ונימצאים במקומות הראשונים - מחירי הדלק והרמה שעושקים את האזרחים - משהו "להתגאות" בו. :(

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...