Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת טלוויזיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי החליט לעבור מהדור הישן ולהתחדש בטלוויזיה.אין לו שום מושג מה הוא צריך ולכן אני בודק בשבילו.

הטלוויזיה מיועדת לסלון,מרחק ישיבה ממנה הוא 4 מטר.צופה לרוב בממיר(צלחת לווין) וחושב בעתיד הקרוב לעבור לממיר HD.

כרגע הטלוויזיה היא LENCO בעלת מסך לא שטוח אפילו נראה לי 24 אינצ".

איזה גודל מסך הוא צריך ? LCD פלאזמה או LED?

תקציב לא מוגדר,רק לא חברה עלומת שם או משהו בסגנון.

רוצה משהו שהוא יגיד ואוו כל פעם מחדש.:-D

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כדאי שתציין תקציב.

כשאבא שלי (בן 65) רצה לקנות טלויזיה חדשה הלכתי איתו למחסני חשמל כי יש שם מבחר גדול. הדבר הראשון ששמנו לב זה שהוא לא מבדיל באיכות שידור ותמונה של FULL HD ל HD READY. אחר כך הוא הסתכל על כמה מכשירים שהוא נהנה מהאיכות תמונה שלהם ורשמנו את הדגמים.

חזרנו הביתה השווינו מחירים ב ZAP, נכנסנו לחנות פרטית בעיר התמקחנו קצת על המחיר וקנינו טלויזיה של LG 37" HD READY.

להורים שלי יש ממיר HD של הוט בסלון. כשואים את השידורים בספורט 1HD בצורה טובה למרות שהטלויזיה היא HD READY.

למרחק שאצלך בסלון 42" אמור להיות מספיק.

אסף.

פורסם
תקציב לא מוגדר,רק לא חברה עלומת שם או משהו בסגנון.

שייקנה את המסך 50" הכי יקר שיימצא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני יכול להמליץ על מסכי ה LED של שארפ או סמסונג.

לא סוני, לא טושיבה, לא פנסוניק ולא LG ולא פיליפס מגיעים לאיכות של הנ"ל.

עכשיו זה רק עניין של כסף, כי הן פשוט יותר יקרות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

התמורה הטובה ביותר לכסף, אם הוא רואה רק שידורי כבלים בעיקר, זה פלזמה של פנסוניק\סמסונג (באיזור ה 3000-3500 שח) ל 42".

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

\

כדאי שתציין תקציב.

כשאבא שלי (בן 65) רצה לקנות טלויזיה חדשה הלכתי איתו למחסני חשמל כי יש שם מבחר גדול. הדבר הראשון ששמנו לב זה שהוא לא מבדיל באיכות שידור ותמונה של FULL HD ל HD READY. אחר כך הוא הסתכל על כמה מכשירים שהוא נהנה מהאיכות תמונה שלהם ורשמנו את הדגמים.

חזרנו הביתה השווינו מחירים ב ZAP, נכנסנו לחנות פרטית בעיר התמקחנו קצת על המחיר וקנינו טלויזיה של LG 37" HD READY.

להורים שלי יש ממיר HD של הוט בסלון. כשואים את השידורים בספורט 1HD בצורה טובה למרות שהטלויזיה היא HD READY.

למרחק שאצלך בסלון 42" אמור להיות מספיק.

אסף.

ברור שהוא לא יבדיל בין ה full hd ל hd ready - שידורי ה hd של יאס והוט הם hd ready , אז ככה שבשידורים של הארץ לא מרגישים הבדל, ומי שכן, פסיכולוגי לגמרי.

מצטרף להמלצה על פלזמה של פנסוניק- בשידורים רגילים רואים בפלזמה יותר טוב מאשר ב lcd, והמחירים ממש צנחו לאחרונה, ואכן אפשר למצוא פלזמה של פנסוניק\סמסונג\אל ג'י במחירים של בין 3000-3500 לגודל של 42 אינץ'. רק תדאג שאתה לוקח של יבואן רישמיים- אם זה פנסוניק אז יורוקום, סמסונג של סם ליין ואל ג'י של ח.י אלקטרוניקה.

פורסם

תודה רבה על התשובות המפורטות,

כבר היום שלחתי את אבי לביגבוקס לראות מה הולך בכלל,

נעדכן בהמשך

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אני יכול להמליץ על מסכי ה LED של שארפ או סמסונג.

לא סוני, לא טושיבה, לא פנסוניק ולא LG ולא פיליפס מגיעים לאיכות של הנ"ל.

עכשיו זה רק עניין של כסף, כי הן פשוט יותר יקרות.

+1

תקנו רק סמסונג או שארפ, בסמסונג יש חווית צפייה שאין באף טלוויזיה פשוט כייף לצפות בה.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
+1

תקנו רק סמסונג או שארפ, בסמסונג יש חווית צפייה שאין באף טלוויזיה פשוט כייף לצפות בה.

אתה בטוח במה שאתה אומר?

ע"ע LG Scarlet. אף טלויזיה של סמסונג לא הגיעה קרוב אפילו לרמה שלה.

היא ביחד עם ה-8404 של פיליפס הן המובילות בקטגוריה של ה-LCD.

פורסם
אתה בטוח במה שאתה אומר?

ע"ע LG Scarlet. אף טלויזיה של סמסונג לא הגיעה קרוב אפילו לרמה שלה.

היא ביחד עם ה-8404 של פיליפס הן המובילות בקטגוריה של ה-LCD.

בטוח ב100 אחוז, סמסונג הכי טובים בטלוויזיות וזה יגיד לך כל מוכר בחנות מכשירים חשמל.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אני מוכר בחנות חשמל, ואני לא אומר את זה.

זה בכלל שטויות להגיד תקנו את זה או את זה, לדעתי יש פה גם הרבה עיניין של טעם, אחד יכול לאהוב תמונה שטלויזיה כזאת או אחרת משדרת, ואחד יעדיף תמונה של מסך אחר שעל הנייר פחות טוב.

אני אישית מעדיף ב lcd את המסכים של פיליפס, ובפלזמות ללא שום ספק את פנסוניק.

לפותח השרשור, תתחדש, מאיפה קנית ובכמה? אם אפשר לשאול. מקווה שווידאת שהמכשיר הוא של סם ליין.

• תוכן חדש...