Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמח לגלות שאכן מתוכננת עונה 6 לדקסטר.

(עריכה: אחרי ששלחתי את הפוסט ראיתי שרוני כבר ענה לך)

נ.ב: לא ראיתי עדיין אף פרק, אבל התחלתי לא מזמן לראות את "עמוק באדמה" (בדיליי "קטן") ומייקל סי הול משחק שם מצוין.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אם לדעתך ששם הוא משחק מצויין, חכה שתיראה את דקסטר.

אחת הסדרות הטובות ביותר שנוצרו אי פעם.

איך הייתה ניראת הטלוויזיה בלי HBO.... כניראה שהיינו צריך לראות סדרות משטרה וריאליטי כל היום.

פורסם

נ.ב: לא ראיתי עדיין אף פרק, אבל התחלתי לא מזמן לראות את "עמוק באדמה" (בדיליי "קטן") ומייקל סי הול משחק שם מצוין.

כולם משחקים שם מצוין. מדהים כמה הדמות שלו שונה שם, אה? וחכה שתגיע לסוף של הסדרה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אכן, כולם משחקים שם מצוין.

פה ושם רואים אותם בסדרות אחרות (ברנדה ב"אחים ואחיות", רות כאמא של בארני ב-HIMYM) אבל אין ספק שמייקל סי הול הגיע הכי רחוק עד כה.

אגב, הסיבה שהתחלתי לראות "עמוק באדמה" כי בערך כל מי שראה אותה טען שהפרק האחרון הוא הסיום הכי טוב של סדרה EVER.

אחרי הסיום המאכזב של LOST, אני חייב תיקון 8)

סיימתי עונה 1, עוד 4 למנאייק.. :-)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לא רוצה להרוס, אבל לדעתי הסוף לא כזה מפתיע. את רובו לפחות צפיתי.

מה שכן, בהחלט מדובר בסדרה משובחת.

מה אני אראה עכשיו? רק "הבורר" נשאר? :bigcry:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני וחברה שלי ראינו אתמול את הפרק האחרון של העונה הרביעית.

היא לא הצליחה לישון כל הלילה אחרי זה.

אחת הסדרות הכי טובות שראיתי אי פעם, אם לא הכי טובה.

אני מפחד להתחיל לראות את העונה החמישית, כי אני לא רוצה שזה ייגמר (סיימנו 4 עונות בשבועיים, זה ממכר...).

פורסם

אוקיי, וואוו !! הסדרה פשוט מדהימה ! סיימתי כבר 7 פרקים ביומיים (עונה 1). הסדרה נפלה עלי בדיוק בזמן המתאים, גם אין לימודים עכשיו וגם יש בחוץ סופת שלגים מטורפת (אפילו אוכל אין להשיג, שירותי המשלוחים לא עובדים כרגע - מזל שלפחות יש לי שוקולד שחר :) )

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אמממ.

מוריד פרק ראשון עונה ראשונה ונראה לאן נתגלגל :lol:

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

• תוכן חדש...