Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כי לא מדובר בציוד של הלקוח ולכן על הלקוח להחזירו לנקודת השירות הקרובה - אתה ענית על השאלה בעצמך. מעבר לזה לא מדובר ב- "יום חופש" אלא בשעה אחת מקס', איך תמיד אתם אוהבים להוסיף חמאה על הלחם גם כשלא צריך...

אתה צוחק נכון? מי קבע את זה? אתה? הוט? זה נוהל מוכר כאשר אתה רוכש שירות מחברה כלשהיא?

אני ביקשתי מ"הוט" שיראו לי את השורה הזאת בהסכם ונחש מה? לא רק שלא הראו את השורה הזאת, אפילו לא טרחו להציג את החוזה!

כיוון שלא מדובר בציוד של הלקוח, אין שום סיבה שהוא יהיה אחראי עליו! הוא כן חייב לשמור על תקינותו במסגרת חוזה וכאן זה מסתיים.

הציטוט הזה מזכיר לי במדוייק את השיחה שלי עם אחת הנציגות ב"הוט" (גם כתבתי על זה באחד השרשורים שלי, אותו שרשור שבו רשם STIO את המשפט הבא: "בשורה התחתונה פראיירים לא מתים אף פעם")-

הסברתי, בצורה מאוד לא נעימה לנציגה שלא ממש עזרה להרגיע את הרוחות וענתה

בחוסר טקט נוראי כמו "זה 'כולה' נסיעה מהדר יוסף לדיזנגוף זה לא נורא".....

ואז מגיע stio ובאופן מפתיע לגמרי ומחשב עבורנו כמה זמן בדיוק להחזיר ציוד:

מעבר לזה לא מדובר ב- "יום חופש" אלא בשעה אחת מקס'

שזה מגלם בפנים כבר את בזבוז שעת עבודה, זמן ההלוך ושוב, חיפוש החניה, המתנה לשירות, הזדכות על ציוד ושיחת "צחוקים" עם הנציגות הפרחות שיש בעמדת החזרת ציוד. ממש על אותו משקל של:

"הערוץ הזה שפתאום התחלנו לגבות ממך כסף עליו בחשבונית , מבלי ליידע אותך, זה כולה עוד 10 ש"ח לחודש- לא תמות מזה" (גם את זה שמעתי פעם).

אם הייתי מנכ"ל "הוט", היית מקבל מדליה...ואולי איזה ערוץ "אגו" פתוח מתנה ליומיים.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קיבלת לפחות 4 מקרים שבהם לא נשלח חוזה, למרות הדרישה.

קיבלתי 4 מקרים של אנשים שטוענים שלא נשלח אליהם החוזה למרות הדרישה, יש הבדל. ייתכן שנשלח חוזה במייל אך הכתובת לא נכונה ולכם הם לא קיבלו, ייתכן שנשלח בפקס אך לא היו דפים ו/או לא היה מכוון לפקס ולכן לא הגיע, ייתכן שנשלח בדואר אך הלך לאיבוד בדרך... אני שולח חוזים לכל דורש ואין שום סיבה שבעולם שלקוחות לא יקבלו את החוזה. החוזה נשלח, נקודה!

אתה צוחק נכון? מי קבע את זה? אתה? הוט? זה נוהל מוכר כאשר אתה רוכש שירות מחברה כלשהיא? (...) כיוון שלא מדובר בציוד של הלקוח, אין שום סיבה שהוא יהיה אחראי עליו! הוא כן חייב לשמור על תקינותו במסגרת חוזה וכאן זה מסתיים. (...) "הערוץ הזה שפתאום התחלנו לגבות ממך כסף עליו בחשבונית , מבלי ליידע אותך, זה כולה עוד 10 ש"ח לחודש- לא תמות מזה" (גם את זה שמעתי פעם).

אם הייתי מנכ"ל "הוט", היית מקבל מדליה...ואולי איזה ערוץ "אגו" פתוח מתנה ליומיים.

ראשית, איני זקוק למדליה ואל תדאג לי בנוגע לערוצים בטלוויזיה. שנית, עם כל הכבוד אף אחד לא חייב להגיע אליך עד זכרון כדי לאסוף ציוד. מדובר בציוד שלא שייך לך ובהתחשב בעובדה שאתה בחרת להתנתק ולא לקבל שירות מהחברה באופן חד צדדי, עליך להחזירו בעצמך. באם החברה תבוא לקראתך ותשלח נציג ע"מ לאסוף את הציוד ללא עלות זה כבר כמחווה של רצון טוב וזה לא מובן מאליו.

על אותו משקל: אתה ניגש להשכיר דיסק DVD מבלוקבאסטר, אתה מסיים לצפות בסרט ואתה מתקשר לחברה ע"מ שתגיע אליך לקצת את הדיסק או שאתה מחזיר אותו בעצמך לנקודת השירות?! אתה קורא את מה שאתה רושם בכלל? סיימת לצרוך שירות ויש ברשותך ציוד של החברה? תחזיר אותו בעצמך. רשמת בעצמך: "הסברתי בצורה מאוד לא נעימה"... אפשר לשאול מדוע הסברת לנציגה את מה שהסברת בצורה מאוד לא נעימה? מה הנציגה הזאת אשמה שאתה החלטת ללכת ראש בראש עם מדיניות של חברה? אנחנו נבין מצויין אם תסביר את עצמך בצורה נעימה - צורת הגישה שלך לא נכונה בכלל. מעבר לכך, אף אחד לא מחייב על ערוץ "פתאום".

פורסם

זכותך, שוק חופשי. בשורה התחתונה אתה מפסיד.

נכון, אני מפסיד 200 שקל כי הוט מתעקשים לא להבין שירות מהו. אה, ואני גם מפסיד טלוויזיה שאני ממילא לא רואה :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שנית, עם כל הכבוד אף אחד לא חייב להגיע אליך עד זכרון כדי לאסוף ציוד. מדובר בציוד שלא שייך לך ובהתחשב בעובדה שאתה בחרת להתנתק ולא לקבל שירות מהחברה באופן חד צדדי, עליך להחזירו בעצמך. באם החברה תבוא לקראתך ותשלח נציג ע"מ לאסוף את הציוד ללא עלות זה כבר כמחווה של רצון טוב וזה לא מובן מאליו.

על אותו משקל: אתה ניגש להשכיר דיסק DVD מבלוקבאסטר, אתה מסיים לצפות בסרט ואתה מתקשר לחברה ע"מ שתגיע אליך לקצת את הדיסק או שאתה מחזיר אותו בעצמך לנקודת השירות?! אתה קורא את מה שאתה רושם בכלל? סיימת לצרוך שירות ויש ברשותך ציוד של החברה? תחזיר אותו בעצמך.

גיא,נו באמת - אתה משווה 20-30שקל השכרת סרט בודד במועד חד פעמי לשירות שאתה צורך ומשלם מאות שקלים בחודש\אלפי שקלים בשנה?

בכל עיר אמור להיות מרכז שירות\תיקון\מכירות\WHATEVER,ויש להם עשרות אם לא מאות רכבי טכנאים מסתובבים בצפון כל היום,אז מה הבעיה אם אחד מהם יעבור אצלו לקחת ציוד? זה לא ש BMW גר במטולה והמרכז הכי קרוב יושב בקריית ביאליק,אז צריך שעה וחצי+ נסיעה + דלק + זמן טכנאי מבוזבז.

חוצמזה תסתכל על זה ככה : ללקוח פרטי עולה הרבה יותר פי כמה וכמה להחזיר ציוד,ויש שני אופציות כמו שאני רואה את זה :

אופציה A - לצאת מהעבודה,להחתים כרטיס (כי מן הסתם לא ישלמו לך על סידורים פרטיים),לנסוע הביתה,לאסוף את הציוד ולנסוע ספיישל למוקד הוט,לעמוד בתור,וכל שאר הפרוצדורה.

אופציה B - או אם הקדמת והציוד כבר באוטו לפני שיצאת לעבודה בבוקר,אז אתה צריך "רק" לצאת באמצע העבודה,להחתים כרטיס,לנסוע למוקד הוט,לעמוד בתור,ויתר התהליך בתקווה שיסתיים מהר.

אני חושב ש BMW לא ביקש מהוט משהו בשמיים,ולשלוח טכנאי שאולי במקרה באותו זמן באיזור בשביל לאסוף ממנו ציוד,לא כזה ביג דיל - אדרבא,בתור לקוח מאוכזב אני חושב שזה היה משנה (ולו במעט) את דעתו בקשר להוט.

קחו דברים בפרופורציות :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני חייב לתת הערה קטנה למרות ששירשורי "אני שונא את הוט\YES "יצאו לי מהת$ת.

גיא, הדוגמה שהבאת לא נכונה משתי סיבות לטעמי:

א. כשאתה רוכש סרט אז אתה גם לקחת את הסרט וגם החזרת אותו.

ב. כמו שטכנאי מגיע בהתחלה להרכיב את הציוד על מנת לוודא שהכל הורכב כשורה, אין היגיון שהלקוח יפרק את הציוד בעצמו כאשר אחרי זה החברה יכולה לטעון שהציוד פורק לא כהלכה וכתוצאה מזה נפגע ואז עוד לבקש כסף על זה.

בכל אופן כמו שכבר רשמתי כאן בעוד שרשורים, מבחינתי זה נבלה וזה טרפה ואצלי הכל עניין של אינטרס כלכלי מי מביא לי את התמורה הטובה יותר למחיר. איכות,תכנים,שירות, מבחינתי כולם אותו דבר ודווקא אין לי שום בעיה ספציפית עם הוט שאיתה אני כבר יותר מ3 שנים,לא ברמת השירות הכללי ולא ברמת השירות הטכני.

שבת שלום לכולם.

פורסם

לא רוצה לפתוח פה מלחמה אז בבקשה לא להתלהם.

1. אני בהוט אינטרנט וטלויזיה, מרוצה מאוד בסה"כ (חוץ מקטע מעפן שקרא בחיבור אך שנפתר לשביעות רצוני).

2. לא רואה שום בעיה בהחזרת ציוד לנק' החזרה בצורה עצמית/ שליחה בדואר רשום אם ניתן.

-זמן טכנאי הינו יקר ודעתי אין בו שום תכלית בשביל איסוף ציוד בלבד.

3.לקוח שמפר התחייבות, צריך לשלם את קנס היצאה, אין לצפות שיוותרו לו על הקנס יציאה(שהינו יחסי היום) כמו שלא הייה מוותר במקרה הפוך, אין פה שום עניין לשירות לקוחות.

4. מה שמבשלים זה מה שמקבלים, איכשהו תמיד לחכמולוגים יהיו את כל הבעיות שבעולם עם חברות התקשורת (לא גורף, לא לתפוס אותי במילה, מנסיוני האישי בלבד).

5. כן, יש הרבה פעמים תודעת שירות נמוכה, עצוב שהרבה פעמים זה לא כלל חברתי אלא תלוי על איזה נציג נופלים.

6. אני הבנתי שמי שידאג לכסף שלי הכי טוב זה אני, לכן לא מעניין אותי תזכורות, שינויי מבצע והודעת החברה אליי.

7. לדעתי אחד הבסיסים להרגשת הניכור שיש כאן בעניין זה שהלקוח בארץ רוצה מקסימום במינימום עד לקיצון שהוא רוצה בחינם/מתנות/ בלי התחייבות.

8. קשר עם חברה הוא בעקרו חוזי, קרי יש כאן מערכת של יריבות, כל צד והאינטרסים שלו.

לסיכום: לא צריך להפוך את העכבר לפיל.

ברמת העיקרון מסכים עם STIO, פשוט לא בדרך שהוא הציג את זה ולא לגבי כל הנק' הספציפיות.

ה5 אג' שלי.

בן.

נ.ב -כדי שלא יקפצו כל שומרי העולם, למען בגילוי הנאות אני עובד בחברת תקשורת אך האמור לעיל הוא דעתי הסובייקטיבית.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
....על אותו משקל: אתה ניגש להשכיר דיסק DVD מבלוקבאסטר, אתה מסיים לצפות בסרט ואתה מתקשר לחברה ע"מ שתגיע אליך לקצת את הדיסק או שאתה מחזיר אותו בעצמך לנקודת השירות?! אתה קורא את מה שאתה רושם בכלל? סיימת לצרוך שירות ויש ברשותך ציוד של החברה? תחזיר אותו בעצמך.....

בגלל זה בלוקבאסטר נמצאת בתהליך של פשיטת רגל...

נטפליקס לעומת זאת, שדרכה אתה יכול לשכור סרטים בלי להחזיר אותם בעצמך, נמצאת בצמיחה.

פורסם

stio ו-benj, ששניהם באופן מפתיע הם המצדדים היחידים האחד בשני ובחברות התקשורת, הם בעצם עובדי חברת תקשורת!

שניהם לא טרחו לקרוא את השרשורים שלי אך זה לא מפריע להם לשפוך כאן את תובנתויהם (הלא מכלילות חלילה) ולצאת בחירוף נפש בהגנה על חברות התקשורת. אז הנה התובנות שלי:

• אם stio היה קורא באמת את השרשור שלי, הוא היה רואה שאסיפת הציוד הייתה צריכה להעשות מת"א! (ולא זכרון יעקב, אני שוכר בת"א). עוד היה קורא stio שהוט מבדילים בין כאלו שגרים בעיר עם מוקד שירות וכאלו שלא! יכול להיות שאם אכן היה מדובר בהחזרת ציוד מזכרון, אז כן היו באים לקחת ציוד(תודה באמת).
  • התובנות של benj ושל stio בטלים בשישים אל מול כתבות יומיומיות וטענות משפטיות נגד חברות התקשורת. אז benj טוען שזה האופי הישראלי ואני טוען שדווקא במדינה מתוקנת היו מז%$נים את החברות האלו.
  • אף אחד לא באמת הגיב לדברי ולדבריו של מיכאל בעניין הציוד- האם אני כלקוח צריך לקחת אחריות על הציוד הזה ועל פירוקו? ואם אני כסיל עם שתי ידיים שמאליות? ואם אני אתחשמל/אשרוף את הציוד? האם ביקשתי את הציוד? האם חשקה נפשי ב-3 קופסאות מכוערות שתופסות מקום על המדף בשביל השירות שכן רציתי?
  • stio נותן לי כדוגמא את השכרת הסרט בבלוקבאסטר, אז בהתאם לדוגמא ההזויה הזאת, אני אתן לו דוגמא אחרת- תותים בקצפת עם בננות.
  • מעבר להכל, גילוי נאות או לא נאות, התגובות כאן מכורות מראש.

פורסם
stio ו-benj, ששניהם באופן מפתיע הם המצדדים היחידים האחד בשני ובחברות התקשורת, הם בעצם עובדי חברת תקשורת! אני לא עובד בהוט, לא כל שכן אין לי מניות בהוט,למעשה אין לי שום מניות בשום חברה, אני לא מייצג שום חברה, אני לא דובר של שום חברה וכפי שציינתי:

נ.ב -כדי שלא יקפצו כל שומרי העולם, למען בגילוי הנאות אני עובד בחברת תקשורת אך האמור לעיל הוא דעתי הסובייקטיבית.

כפי שציינתי מדובר בדעתי הסובייקטיבית כפי שאני רואה ומבין אותה, שהינה מושתתת הן על הנסיון שלי כעובד חברת תקשורת (שאתה הפכת לפשע) והן כלקוח/צרכן בדיוק כמוך מהצד השני בחברות כאלו ואחרות.

-בנוסף ביקשתי לחוות את דעתי בלבד ולא:

לא רוצה לפתוח פה מלחמה אז בבקשה לא להתלהם
כמובן שאתה בחרת שכן כאילו מישהו מנהל נגדך מערכה.

שניהם לא טרחו לקרוא את השרשורים שלי אך זה לא מפריע להם לשפוך כאן את תובנתויהם (הלא מכלילות חלילה) ולצאת בחירוף נפש בהגנה על חברות התקשורת. אז הנה התובנות שלי:אז קודם כל שמתי רק את הווסט ובדקתי כוננות.

ולעניין ,דווקא כן טרחתי, תתפלא, אני מזכיר לך שכשאתה בחרת להתנתק מהוט ממניעיך שלך (צודקים או לא) ,בחרת במקום פשוט להגיד אותם ולבטל פשוט את המנוי, ללכת סחור וסחור עם הוט ולנצל את העובדה שבדיוק ניתן היה להפר התחייבות ללא קנס בעקבות ביטול ערוץ הולמרק (שחס וחלילה לא יקחו לך ולי אותו),אגב דבר שהוא ליגיטיטמי לגמרי ומשם החלה הסגה שלך עימם למיטב הבנתי, כאשר לטעמי יכולת לעשות זאת בצורה אחרת תוך התמקדות בכמה נדבחים:

1. פשוט להגיד לנציג שאתה רוצה לבטל את המנוי כי בא לך ואתה מנצל את זה שהורידו את ערוץ הולמרק לעשות זאת, דבר שמוכיח עצמו (התברר לי הן מעיני כנציג חברה והן מעיני כצרכן ,נכון) כפשוט ומהיר יותר. נתת חבל ומשכו בו.

2. לנצל את המעמד "רק לשמוע" הצעה מעניינת שאולי לא שמעת קודם ואם היא אכן לא מתאימה להמשיך בניתוק.

*אתה מהעיניים שלי ,בחרת לעשות את זה קשה, כמו כאן באת במצב רוח קרבי והתוצאות המלחמה אף פעם לא טובות.

,אם stio היה קורא באמת את השרשור שלי, הוא היה רואה שאסיפת הציוד הייתה צריכה להעשות מת"א! (ולא זכרון יעקב, אני שוכר בת"א). עוד היה קורא stio שהוט מבדילים בין כאלו שגרים בעיר עם מוקד שירות וכאלו שלא! יכול להיות שאם אכן היה מדובר בהחזרת ציוד מזכרון, אז כן היו באים לקחת ציוד(תודה באמת).העובדות הללו לא רלוונטיות, זכרון, ת"א,לא חשוב, אמרו שבאים לקחת סבבה, לא באים לקחת לך תחזיר ואל תשבור את הראש (אבל לא, קדימה מלחמה!)

• התובנות של benj ושל stio בטלים בשישים אל מול כתבות יומיומיות וטענות משפטיות נגד חברות התקשורת. אז benj טוען שזה האופי הישראלי ואני טוען שדווקא במדינה מתוקנת היו מז%$נים את החברות האלו.הקיצוניות שלך בטלה בשישים, שיהי לך ברור שאתה רואה רק את שאתה מבקש לראות, אני לעומתך שחי את 2 הצדדים רואה גם דברים שעושים עוול ללקוחות ולכן פוגעים בסופו של דבר בחברה(אגב) ,אך מאידך גם נתקל בלקוחות צמאי דם שכל מה שלא יתנו להם לא מספיק גם כשהם מודים שמשהו קרה באשמתם או גם כשלא קרה בפועל כלום. במדינה מתוקנת אין חודשי חינם ואין בלבולי ביצים של שעות בטלפון על שקל וחצי, אין התייחסות לנציגים כאילו הם זבל ולכן לא מגיע גם הזבל מהצד השני (של החברה) שהוא נציג שמתבטא בזלזול, זמני המתנה ארוכים (תתפלא כמה הם תוצאה בגלל שלקוח יושב על הקו גם 40 דקות על שטות ובנתיים אתה כלקוח ממתין) ולא שאני מצדיק את זה אלא פשוט מסתכל על זה בזוג עיניים ולא באחת.
  • אף אחד לא באמת הגיב לדברי ולדבריו של מיכאל בעניין הציוד- האם אני כלקוח צריך לקחת אחריות על הציוד הזה ועל פירוקו? ואם אני כסיל עם שתי ידיים שמאליות? ואם אני אתחשמל/אשרוף את הציוד? האם ביקשתי את הציוד? האם חשקה נפשי ב-3 קופסאות מכוערות שתופסות מקום על המדף בשביל השירות שכן רציתי?אני יכול לתת לך 4 דוג' לחברות שמבקשות ממך להחזיר ציוד במידה והתנתקת ולא שולחות טכנאי והדבריםש את מציין בנק' זו הם ילדותיים :אם אתה כסיל, מפחד להתחשמל, מרגיש חלש באותו רגע, עברת בילדותך הטרדה מממיר'מודם/מתאם תגיד את זה לנציג, אבל אל תנפנף בזה בשביל להוכיח נק'.
  • stio נותן לי כדוגמא את השכרת הסרט בבלוקבאסטר, אז בהתאם לדוגמא ההזויה הזאת, אני אתן לו דוגמא אחרת- תותים בקצפת עם בננות.מסכים שהדוג' הנ"ל לא להיט.
  • מעבר להכל, גילוי נאות או לא נאות, התגובות כאן מכורות מראש.וואלה, כי אבא שלי הוא הבעלים ש להוט או כי עכשיו השקעתי במניה של בזק ואני מפחד שתיפול?

תגובותיי באדום.

ההבדל ביננו שאני בשונה ממך לא רואה את הדברים בשחור/לבן אלא בהרבה גוונים של אפור.

בשום חלק ממה שכתבתי לא רשמתי שתודעת השירות בארץ מעולה או קרובה לכך אבל היא גם לא רעה כפי שאתה מצייר זאת.

כמו שאמרתי ,אלו יחסים חוזיים שמטיבעם ומטיבם הם יחסי יריבות וכל צד מייצג את האינטרסים שלו.

נתתי את עצמי כדוג' ,

אני מטפל במנוי שלי, של אבי ושל הפיליפינית של סבתא שלי ועובדה שידעתי להתנהל לא פעם ללא הבלאגן שאתה חווה.

אני לא מצפה שכצרכן תדע בהכרח את מה שאני יודע אבל ראבאק תרשה לעצמך להיות קצת פחות קיצוני ובטח לא להדביק לכותב מולך תוויות כשאתה לא מכיר אותו בכללולבטל דעתו בשישים רק כי אתה החלטת, בטח אם אני רושם את מה שרשמתי ברמה הסובייקטיבית ולא כנציג חברה כזו או אחרת .

אכן החברות עושות עוולות ללקוחות ואפילו לטעמי יותר מידי, אך אם זאת בדר"כ, לפחות מנסיוני, מה שבישלת זה מה שאכלת ובנוסף כהגת ליד הנכונה קיבלת מענה, גם אם זה לקח קצת זמן.

ובאמת שלא באתי להתנצח איתך.

בן.

נ.ב לא צידדתי בשום צד ל,קוח/חברה ,אלא בהתאם למקרה ויכול להיות שבמקרה של פותח השרשור אני מסכים שהחברה לא פעלה כיאות

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

ד"א , גם בבזק אתה נדרש להחזיר את המודם (לא הראוטר) ברגע שאתה מתנתק מהADSL , בעצמך לחנות בזקסטור , לא משנה אם לקחת אותו מבזקסטור או שטכנאי הביא לך אותו.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
stio ו-benj, ששניהם באופן מפתיע הם המצדדים היחידים האחד בשני ובחברות התקשורת, הם בעצם עובדי חברת תקשורת!

דווקא כן קראתי את השרשור ההוא, אולי על הקטע של ת"א דילגתי. בכל מקרה עיניין ת"א רק מוכיח את עזות הפנים שלך בתור לקוח לבוא ולסחוט את החברה, כאשר יש נקודת שירות בדיזינגוף סנטר ולשם היית יכול להחזיר את הציוד.

אבל לא, אתה מתארגן למלחמה ומפנה לעצמך כמה שעות, מתקשר למוקד השירות של החברה, מתווכח עם נציגים ואפילו מדבר אליהם "בצורה ממש לא נעימה" שזה פשוט בושה, ונותן לי ולקוראי הפורום אינדיקציה כלשהי על האופי ההתנהגותי שלך. אני מניח שהיית מעל 30 דקות בטלפון לצורך ויכוח מטופש עם נציגים שסה"כ עושים את עבודתם נאמנה, בזמן שלקוחות אחרים בסה"כ התקשרו לברר חיובים/לעדכן מבצע/לעדכן מהירות גלישה ונאלצים לחכות דקות ארוכות על הקו, בגלל שאדון BMW החליט להתווכח עם נציג 30 דקות בטלפון על איסוף ציוד כדי לא לצאת פראייר.

אני לא דובר החברה, סה"כ אני מציג את הנתונים כפי שאני רואה אותם מבפנים, בהתחשב במגבלות הצנזורה שאני מחוייב להם בתור עובד חברה. לי יש ניסיון כבר חודשים ארוכים ועדיין אתה מתווכח על דברים שאתה לא מבין בהם דבר וחצי דבר. הגיע הזמן שאתה, אדון BMW, תבין שמוקדי שירות הלקוחות בחברות התקשורת השונות הם לא שוק, לשוק תלך לשחרר אנרגיה ותתווכח עם המוכר על מחיר המוצר כמה שתרצה, ואל תשכח לעדכן אותנו על המחיר המצויין שהצלחת להשיג שם על קילו עגבניות, לאחר ויכוחים עם המוכר "בצורה ממש לא נעימה".

פורסם

גיא, השעה עכשיו 12:35. כבר לפחות שלוש שעות שהטלפון והאינטרנט שלי מנותקים (מזל שה-WIFI של השכנים עובד, אחרת גם את ההודעה הזאת לא הייתי מצליח לכתוב). לאחר המתנה של כעשר דקות למענה של המוקד שלכם (מזל שיש אוזניית BT ואפשר בינתיים לסדר את הבית ושעכשיו יש את האח הגדול, ככה הם מתרצים את העומס במוקד - בהמוני בית ישראל שמבקשים בדיוק בשבת בצהרים לרכוש את הערוץ), התבשרתי ש - כרגיל - יש תקלה איזורית שאין לדעת מתי תסתיים. מעניין שהביטוי הזה, "תקלה איזורית", הוא ברירת המחדל של הוט כאשר יש אי סדרים בפעילות הרשת שלהם. לא זכור לי מתי היתה תקלה איזורית ב-YES, בזק או אורנג', לדוגמה. גם התקלה הידועה של סלקום היא חד-פעמית, וממילא החברה דאגה לפצות את לקוחותיה באופן הולם.

אז מה - מזג האויר הטוב אשם? הוט אשמים? לא! אני אשם, בכך שאני ממשיך להיות לקוח של החברה המחורבנת הזאת :mad2:

מזל שלפחות הטלויזיה שלי היא YES, ככה עוד נותר לי חיבור עצמאי משלי לעולם החיצוני מבלי להסתמך על השכנים. כן, גם אם זה עולה לי עוד כמה גרושים בחודש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם יש משהו אחד שעובד טוב בהוט, זה דווקא השירות הטכני.

לא אחת התקלקל קו הטלפון של הוט שמותקן בדירתי השכורה והצנועה. זה בסדר, כשהתקנתי את הקו לקחתי בחשבון שקו טלפון שעובד על רשת שמיועדת להעברת שידורי טלוויזיה ומשמשת בפועל גם להעברת אינטרנט וטלפוניה יהיה אמין פחות מקו טלפון שעובד על רשת שמיועדת להעברת טלפון. תמיד קיבלתי מענה מהיר, וזמני ההמתנה לטכנאי לא היו ארוכים. באחת הפעמים התקשרתי למוקד הטכני לקראת חצות, למחרת ב-9 בבוקר כבר היה אצלי בדירה טכנאי.

כל השאר, לעומת זאת...

stio, פתגם יודע אומר שכששלושה אנשים אומרים לך שאתה שיכור - כנראה שאתה שיכור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני לא דובר החברה, סה"כ אני מציג את הנתונים כפי שאני רואה אותם מבפנים, בהתחשב במגבלות הצנזורה שאני מחוייב להם בתור עובד חברה. לי יש ניסיון כבר חודשים ארוכים

אי אפשר לשכנע מי שמכור מראש לצד של הוט.

מביאים מספר פסקי דין נגד הוט - לא משפיע.

מביאים בעיות שקרו לנו ( לא משהו ששמענו ממישהו אחר)- לא משפיע.

הסטוריה של תלונות למועצה לצרכנות בקשר לשירותי טלויזיה - הוט 70% , ייס 30% - גם זה ודאי לא ישפיע.

מענין מה יקרה אם הוא יעבור לעבודה אחרת. ניחוש שלי - הוא יגלה מחדש כמה "הוט" גרועה.

יהודה

פורסם

זה ויכוח עקר בין מי שמביא את עובדותיו לבין מי שהוא עובד החברה "ורואה הכל מבפנים".

זה ויכוח מול מי שלא קרא את השרשור האישי שלי, כמו של רבים אחרים, אך ממשיך לטעון כי ההתנהלות שלי מול הוט הייתה נוקשה מלכתחילה כי אני ישראלי טיפוסי שקודם כל צועק (תקראו שוב, מי שמתקשה אני מוכן להשקיע בהסבר אישי).

בכלל, לפי כאלו "שנמצאים בפנים"- אני כלקוח, העדפתי באופן אישי להפוך את סיפור ההתנתקות הזה מול הוט (7 חודשי התנתקות) לתחביבי האישי..

כי הרי זה ברור לכולנו כמה כיף זה לשרוף שעות המתנה ושיחות עם נציגי הוט, לשלם סכומים גבוהים לסלקום על זמני ההמתנה והשיחות לגלות חיובים שקריים בכרטיס האשראי, לגלות ששקרו לך בשיחה טלפונית (שלא חשבת להקליט), לגלות פתיחת תיק אצל עו"ד ואיומי הוצל"פ בזמן שנציגה אומרת לך לחכות להודעת תשלום מסודרת... מה אתה אומר benj ?

קשה לענות באופן פרטני לכל אחת מהתובנות של העובדים הנייטרלים שמגיבים כאן.

לא קשה לספר להם כי אם יתאמצו מעט יותר, הם יגלו כמה אנשים מתלוננים על "הוט" במועצה לצרכנות, כמה תלונות יש ל"הוט" במועצה לשידורי כבלים ולווין, כמה כתבות היו על הוט ברשת ו/או בתוכניות הטלויזיה, כמה כאלו היו רק כאן בפורום הזה?...

אבל אל תתנו לזה להטעות אתכם, כי לפי benj ו-stio, אנחנו אשמים! אנחנו שמתעצבנים ודורשים מסחר הוגן!

אני בדקתי את הנושא בזמן שחשבתי לקחת עו"ד לתביעה נגד הוט.

אגב, בן:

אני מנוי לסלקום כבר 11 שנים. גם סלקום, כמו כל חברה בסדר גודל הזה או בכלל נותנת שירות, לא חפה מתקלות, בעיות בחשבון, אי סדר הבנתי בחוזה וכן הלאה אך עם כל זה ועם כל הטענות כלפיהם- אני לקוח מרוצה, אני מתקשר בכבוד עם שירות הלקוחות ואני מקבל מענה הולם (גם אם אינו כפי שהייתי רוצה ) ותודעת שירות (לרוב).

עכשיו תחליף את המילה "סלקום" ב-012 (מנוי שלהם באינטרנט), ב-"יס", ב-013 (אינטרנט אצל ההורים), אורנג' (בת הזוג) ותראה שהסיפור מול הוט הוא אישי!

*אחותי הייתה נציגה טלפונית של סלקום ואני האחרון שיעשה רע לנציגה בטלפון- אני מדבר איתם בכיף, לעניין ובזריזות עם איחולי "יום נפלא"... אך אלו של הוט מהסיפור שלי הם פשוט סיפור אחר- הם פשוט אומנו להתנהל כפי שהתנהלו תוך אמירת שקרים נבזיים ללא בושה.

אציין שאין לי משהו אישי נגד benj. הוא מביא את דעתו האישית לצורך דיון מנקודות מבט שונות ואני מכבד את זה מאוד.

מה שאי אפשר להגיד על stio שבהודעה שלו בפורום כתב:

אל תתחברו להוט בחיים שלכם, אתם עלולים לקבל אירוע מוחי מרוב עצבים. אין לי כוח לכתוב את כל מה שעברתי איתם (בשרשור אחר פה כתבתי רק תמצית) - חבורה של נוכלים. אני מחובר לYES כבר כמה שנים וזה פשוט עולם אחר!

והיום הוא טוען כי דברים השתנו מאז! ממש כמו מספר התלונות של "הוט" שטיפס באחוזים מפחידים רק השנה!

יתרה מזאת, צאו מהסרט שהאופי הישראלי מחפש את ההטבות או את מציצת חברות התקשורת, כי כפי שכבר ציינתם אתם- זה חוזה דו צדדי וראוי שככה יתייחסו גם בחברות האלו.

נקודה אחרונה לגבי החזרת הציוד-

אין סעיף בחוזה שאומר, מזכיר או מציין את חובתי להחזיר את הציוד להוט לאחר ניתוק מהשירות!

כן יש סעיף שאומר, מזכיר ומציין שמחובתי לשמור על תקינות הציוד שהוא רכושה הפרטי של חברת הוט!

אם נראה לכם שזה הגיוני להמציא סייגים בחוזה לפי איך שנוח לאחד הצדדים- באמת שמקומכם הוא מאחורי טלפון הנציגים.

לאלו שמרוצים משירות הוט: מקווה שביום בו תרצו להתנתק, "הוט" יתנהלו תחת זכוכית מגדלת של המועצות והמשרדים שביקשו תיקונים והניתוק שלכם יהיה ראוי וכפי שהייתם רוצים שיהיה!

• תוכן חדש...