Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, הטכנאי אכן הגיע, ואפילו הפתיע אותי עם הצעה לא רעה בכלל - להקפיא את ההתנתקות, לשלם במקום 210 שקלים בחודש, רק 17 שקלים בחודש, ולקבל חלק מהערוצים בלבד. גם ב"חלק" הכוונה להרבה יותר ערוצים משאני רואה בדרך כלל - בנוסף ל-1,2,10 גם ערוץ 8, ערוץ 3, יורוספורט, יורוספורט 2, MTV, BBC E, נשיונל גאוגרפיק, בית+, הוט פמילי, 24, הוט סרטים ועוד איזה 20 ערוצים זניחים.

הממיר נשאר אצלי אבל הוא מכובה והחיבור הוא דרך הקיר. בעוד חצי שנה אני יכול להתנתק באמת, או לקבל מבצע אחר.

מחר אתקשר לוודא שכל מה שהוא אמר נמצא במחשב אצלם, וכמובן שלקחתי ממנו גם את הכל כתוב וחתום ליתר בטחון.

בקיצור - אני מופתע לטובה. עם קצת סבלנות, בתקווה, קיבלתי בדיוק מה שאני צריך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רוני, קיבלת אנלוגי.

די, באמת? ואני חשבתי שגם עם ממיר מכובה אני יכול לדפדף בלוח השידורים! :-P

איכות הצפייה טובה בהחלט ויש גם לא מעט ערוצי כבלים. אני ממילא בקושי רואה, אבל לפחות חברה שלי תהיה מרוצה.

רוני, תעדכן אותנו בחשבונית הבאה.:wink:

כולי תקווה שהיא תהיה בסדר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
להקפיא את ההתנתקות

:roflmao:

עד שלא תזרוק את הממיר לים, זה לא ייגמר!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...