Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

.

אז החלטתם מסיבתכם שלכם להתנתק מחברת הכבלים להלן "הוט".

איך מתנתקים ומתי אמורים להפסיק לחייב אותכם ?. מה שכתוב בהמשך תקף בעיקר או רק למי שמנוי על השירות הדיגיטלי. גם מי שיש לו התחייבות יכול להתנתק ולשלם קנס.

הכוונה בהפסקת החיוב היא היום שבו יפסיקו לקחת ממכם כסף על המנוי החודשי. זה לא קשור לקנסות או לחובות אחרים מכל סוג שהוא.

אז הנה מתוך אתר משרד התקשורת ("הסכם מנוי מאוחד") ואפילו אתר הוט בעצמו.

....לפי בקשה בכתב, חתומה בידי הלקוח, תיעשה הפסקה מוחלטת של שירותי החברה ללקוח.

הפסקה מוחלטת על פי בקשת לקוח המחובר לשירות דיגיטלי בלבד תיעשה תוך 2 ימי עבודה ממועד

קבלת הבקשה או במועד שנקב הלקוח בבקשתו, לפי המאוחר......

מובהר כי החברה תחדל לחייב לקוח כאמור במועד הניתוק או ההפסקה או תוך 5 ימי עבודה לפי

המוקדם, ותחדל לחייב בתשלום כלשהו לקוח המחובר לשידור דיגיטלי בכל השלוחות בחצריו

במועד הניתוק או ההפסקה של השידור הדיגיטלי או תוך 2 ימי עבודה, לפי המוקדם.

כלומר תוך שני ימי עבודה (לא שישי/שבת ולא ערב חג או חג) מרגע קבלת ההודעה שלכם בכתב על בקשה לניתוק צריכים להפסיק לקחת ממכם כסף על המנוי החודשי.

שלחתם פקס חתום ביום ראשון ? ביום שלישי יהיה היום האחרון שבו תשלמו להם. ולא משנה אם התקשרו אליכם אלף פעמים ביומיים האלה לנסות לשכנע אותכם להשאר או להבין למה אתם רוצים לעזוב.

בחלק של "טיפים צרכניים" באתר משרד התקשורת אפילו כתבו ש:

ניתוק אפשרי בכל אמצעי – בטלפון, בפקס, במכתב או בדוא"ל – אם פניתם בעל פה, כדאי

ללוות את בקשת הניתוק באמצעי כתוב, על מנת שתהיה בידיכם אסמכתא לשליחת הבקשה.

אני כותב את זה מפני שאני התנתקתי הם ניסו לצרף אותי לפורום החדש ולתת לי בונוס שלושה ימי חיוב בגלל שכאילו רק יומיים אחרי הבקשה שלי פנו אליי ממוקד ניתוקים (לפני זה ניסו לשכנע אותי להישאר) ואז מנתקים "תוך שני ימי עבודה". לא!.

רק אחרי שיחה ארוכה איתם הם הבינו את הטעות שלהם וטוענים שיסדרו את העניין.

התקנון המלא והמחייב וכל החוקים הנלווים אליו נמצאים באתר משרד התקשורת.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברור שהם מחוייבים

ברור שהם שמים ZA IN וממשיכים לחייב עד צאת נשמתך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הוט לא מחייבת לקוחות מעבר ליומיים מרגע בקשת הניתוק שלהם גם אם בפועל הניתוק היה אחרי חודש, וזה לא משנה כיצד הבקשה הגיעה (טלפון, פקס, אתר וכ'). הטענות לכאורה שהחברה ממשיכה לחייב לקוחות אלא אם הם ביקשו במפורש אחרת כלל לא נכונות.

סטודנט, לפי דעתי לא הבנת את הנציג שדיבר איתך.

פורסם

כי אני עובד בהוט כבר הרבה זמן, מעבר לזה במסגרת העבודה יוצא לי הרבה לדבר עם נציגים של חברות ה- ISP, כך שאני בקיא בכל הפרטים ואפילו הקטנים ביותר.

ד"א דעתי על הוט לפני שהתחלתי לעבוד שם לא היתה בשמיים, אבל בדיעבד מתברר שסה"כ היתה אי הבנה קטנה. בשורה התחתונה אין שום בעיות בשירות של הוט, ואני גם מאמין שאין שום בעיות בשירות בכל החברות. סה"כ חברות התקשורת רוצות להתפרנס וצריכות בשביל זה לקוחות - האינטרס הוא שהלקוחות יהיו מרוצים, גם אם מתנתקים (אולי בעתיד הם יחזרו).

בנוגע לשרשור עם נטוויז'ן, המבצעים ומחיר המחירון: אני יכול לומר שאף אחד לא מעלה ללקוחות מחיר כשמסתיים המבצע מבלי ליידע תחילה את הלקוח. זה נעשה ע"י שיחת טלפון, שליחת מכתב הביתה וכ'. הלקוחות מתקשרים לשירות אפילו חודשיים לפני שמסתיים להם המבצע כי קיבלו מכתב בדואר.

פורסם

שלוש הערות לסדר:

1. תגובתך הקודמת מקבלת ממני את הכותרת "חוסר גילוי נאות". ראוי היה שתציין כי אתה עובד הוט.

2. יפה שצריך להפוך לעובד הוט כדי להשתכנע ש"אין שום בעיות בשירות של הוט". אני לקוח הוט לשעבר (ולעולם לא שוב), ויש לי קרובי משפחה שלצערם עדיין לקוחות (בגלל תקופת ההתחיבות), ולי דוקא יש רושם אישי שיש "בעיות קלות" בשירות של הוט. משום מה, אני נתקל בהרבה כמוני, שאומרים שלעולם לא יחזרו להוט (מה שלא ראיתי בשום חברה אחרת).

3. גם 013 הפעילו עלי את אותם תרגילים של הטעייה (בטח תגיד טעות, בעיניי, מכיוון שהמידע הנכון בידם, זוהי הטעייה. "אתה בהתחייבות", כשאני לא. "אין יותר אינטרנט ב1.5 מגה ל-013" כשאני כותב מלים אלו בחיבור אינטרנטי של 013 במהירות 1.5 מגה, וכן הלאה).

:turn-l:
  • אחראי פורום
פורסם

גיא, התגובה שלך מגוחכת. אתה לא אובייקטיבי.

לך תשכנע לקוחות שמבזבזים שעות מהיומיום שלהם בניסיון להחזיר לעצמם כסף שנגבה מהם בניגוד להסכמים, שהשירות טוב.

אני נחלצתי מזה בחודשיים של חיובי שווא (שהוחזרו רק אחרי שאמון הציבור התערב),

אמא שלי כבר 8 חודשים רואה חיובים וכל שיחה עם נציג מסתיימת אותו דבר. וכמו יובל, שמעתי על עשרות כמונו.

להוט יש שירות גרוע עם פאקים שחוזרים על עצמם אצל כל אחד שרוצה להתנתק מהם,

שברור שזה רחוק מלהיות "אי הבנה קטנה" כמו שאתה טוען.

היום אני לא מחובר לשום ספק ומצליח לשרוד בלי זה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

STIO יש לך (ולכם!) באמת בעיה בגילוי נאות. אז תקרא ותראה.

יום שלישי בוקר - פקס חתום להוט תנתנקו אותי. SMS מאשר קבלה. גם ווידאתי.

רביעי אחה"צ - מתקשרים לשכנע אותי להישאר. לא רוצה.

חמישי צהריים - לא ברור מי מהוט מתקשר. שוב מנסים לשכנע. אומרים שהניתוק והפסקת החיוב יבוצעו תוך 2 ימי עבודה מאותו רגע!. (הבנת STIO). "אבל שלחתי פקס לפני יומיים" אמרתי. הנציג נזף בי ואמר משהו בסגנון ...לא התחברת לכבלים בפקס, נכון ?. הודעתי לו שאם החיוב לא נפסק במקום אז על זה יהיו בעיות.

עברו כמה ימים והתקשרתי לברר - החיוב אכן לא נפסק באותו יום חמישי כפי שהחוק דורש אלא רק בראשון שאחריו. נדרשה שיחה של 10 דקות עם נציגת פיננסים (שהייתה אדיבה ביותר) כדי שאשכנע אותה שהחיוב צריך להסתיים בחמישי ולא בראשון.

STIO - אתה אומר שאני חריג. אז בכיף. אם השרשור הזה יעזור אפילו לבן אחד אז אני שמח.

ואם מישהו מהוט יעז להגיד שאני שקרן אז הוא ישלם על זה בגדול. רוב השיחות מוקלטות.

וגם אני יחד YUVK. תעזבו אותי מהם.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

אנחנו נתנו הודעה מראש של חודשיים.

ועדיין אחרי התאריך לקח לנו חודש שלם לגרום לטכנאי להגיע לקחת את הציוד.

ועדיין חייבו אותנו 3 חודשים אחר כך.

יש לי הקלטות של 10 שיחות שונות כל אחת 15-20 דקות (חצי מהזמן המתנות כמובן).

עד שגרמנו להם גם להחזיר את הכסף ,אלוהים.

אני לא חוזר להוט בחיים !.

:wink:
פורסם

1. תגובתך הקודמת מקבלת ממני את הכותרת "חוסר גילוי נאות". ראוי היה שתציין כי אתה עובד הוט.

תסמוך עליי שאם לא הייתי רוצה שתדעו שאני עובד הוט - לא הייתם יודעים. בכל זאת רשמתי אך ורק בגלל נושא הגילוי הנאות.

2. יפה שצריך להפוך לעובד הוט כדי להשתכנע ש"אין שום בעיות בשירות של הוט". אני לקוח הוט לשעבר (ולעולם לא שוב), ויש לי קרובי משפחה שלצערם עדיין לקוחות (בגלל תקופת ההתחיבות), ולי דוקא יש רושם אישי שיש "בעיות קלות" בשירות של הוט. משום מה, אני נתקל בהרבה כמוני, שאומרים שלעולם לא יחזרו להוט (מה שלא ראיתי בשום חברה אחרת).

"בעיות קלות" בשירות יכולות לקרות בכל חברת תקשורת, אתה לא מצפה ממיליוני לקוחות שיהיו מרוצים אחד אחד, נכון? אתה מכיר חברת תקשורת שכל הלקוחות שלה מרוצים? תראה, אני לא אדבר בשם חברות אחרות וגם אין לי הסמכות לדבר בשם הוט, אבל רק אומר שהחברה משקיעה מאמצים אדירים ע"מ לשפר את השירות, ורואים את התוצאות בשטח.

3. גם 013 הפעילו עלי את אותם תרגילים של הטעייה (בטח תגיד טעות, בעיניי, מכיוון שהמידע הנכון בידם, זוהי הטעייה. "אתה בהתחייבות", כשאני לא. "אין יותר אינטרנט ב1.5 מגה ל-013" כשאני כותב מלים אלו בחיבור אינטרנטי של 013 במהירות 1.5 מגה, וכן הלאה).

יכול להיות שמבחינתך אלו "תרגילים" של 013 נטוויז'ן, מבחינת הנציג שדיבר איתך יכול להיות שהוא הסתכל במקום הלא נכון במחשב ולכן הטעה אותך שלא במכוון בנושא ההתחייבות. חיבור של 1.5 מ"ב קיים, אבל יש חברות שלא מוכרות את המהירות הנ"ל ללקוחות חדשים או לקוחות שמחדשים מבצע. סה"כ מדובר במהירות מאוד נמוכה ולא אטרקטיבית מבחינת מחיר (למה שלא תתחבר ל- 750KB? למה שלא תקנה מודם אנלוגי 56K, תחבר לטלפון ותגלוש? יותר זול...)

...

גיא, התגובה שלך מגוחכת. אתה לא אובייקטיבי.

לך תשכנע לקוחות שמבזבזים שעות מהיומיום שלהם בניסיון להחזיר לעצמם כסף שנגבה מהם בניגוד להסכמים, שהשירות טוב.

אני נחלצתי מזה בחודשיים של חיובי שווא (שהוחזרו רק אחרי שאמון הציבור התערב),

אמא שלי כבר 8 חודשים רואה חיובים וכל שיחה עם נציג מסתיימת אותו דבר. וכמו יובל, שמעתי על עשרות כמונו.

להוט יש שירות גרוע עם פאקים שחוזרים על עצמם אצל כל אחד שרוצה להתנתק מהם,

שברור שזה רחוק מלהיות "אי הבנה קטנה" כמו שאתה טוען.

היום אני לא מחובר לשום ספק ומצליח לשרוד בלי זה.

אני מאוד אובייקטיבי למרות הנסיבות, אני בכנות חושב שאין בעיה עם השירות של הוט. נכון שיש מקרים יוצאי דופן והם מטופלים (מדובר במקרים נדירים), אבל באופן כללי באמת שאין בעיות.

אני לא יודע אילו חיובים אמא שלך היתה רואה פעם, אתה מוזמן להעלות חשבונית (תמחק פרטים מזהים למעלה ואת 4 ספרות אחרונות למטה) ואני אסביר לך את החיובים - בטוח שיש הסבר הגיוני. אף אחד לא מחייב סתם.

יום שלישי בוקר - פקס חתום להוט תנתנקו אותי. SMS מאשר קבלה. גם ווידאתי.

רביעי אחה"צ - מתקשרים לשכנע אותי להישאר. לא רוצה.

חמישי צהריים - לא ברור מי מהוט מתקשר. שוב מנסים לשכנע. אומרים שהניתוק והפסקת החיוב יבוצעו תוך 2 ימי עבודה מאותו רגע!. (הבנת STIO). "אבל שלחתי פקס לפני יומיים" אמרתי. הנציג נזף בי ואמר משהו בסגנון ...לא התחברת לכבלים בפקס, נכון ?. הודעתי לו שאם החיוב לא נפסק במקום אז על זה יהיו בעיות.

עברו כמה ימים והתקשרתי לברר - החיוב אכן לא נפסק באותו יום חמישי כפי שהחוק דורש אלא רק בראשון שאחריו. נדרשה שיחה של 10 דקות עם נציגת פיננסים (שהייתה אדיבה ביותר) כדי שאשכנע אותה שהחיוב צריך להסתיים בחמישי ולא בראשון.

STIO - אתה אומר שאני חריג. אז בכיף. אם השרשור הזה יעזור אפילו לבן אחד אז אני שמח.

ואם מישהו מהוט יעז להגיד שאני שקרן אז הוא ישלם על זה בגדול. רוב השיחות מוקלטות.

אני לא מכיר את הפרטים של המקרה שלך, אבל אתה רשמת תאריך על המכתב או פשוט רשמת את השם והטלפון ושלחת? בסופו של דבר הנציגה הקפיאה חיוב מחמישי? וסתם כדי לדעת, למה ביקשת להתנתק?

אתם מתנפלים על הוט... אף אחד לא צדיק, אבל בואו תשמעו מקרים שהיו לי ששמים את המקרים שלכם בכיס הקטן:

1. נטוויז'ן 013 - המבצע הסתיים ולא הודיעו, בפועל שילמתי 20 ש"ח יותר כפול 24 חודשים לפחות = 480 ש"ח (2 מיכלי דלק) הלכו לפח. מי יחזיר את הכסף?

2. אורנג' - שינו מסלול בלי רשות והחליפו שמות של בעלי המנוי בטעות. אורנג' בתגובה: "שלם 120 ש"ח ונתקן". פניה לשירות הטלפוני פעמיים ללא תוצאות: "ככה זה אדוני". נסיעה למרכז השירות בחוצות המפרץ כולל שיחה עם מנהלת: "אנחנו מוכנים לבוא לקראתך ושתשלם רק 60 ש"ח על תיקון הטעות" - לא הסכמתי. שליחת פקס לפניות הציבור - ללא מענה (!). פניה למשרד התקשורת דרך מייל - אחרי חודשיים (עירבו עו"ד של פרטנר) הושגה התוצאה: "אנחנו מוכנים לבוא לקראת הלקוח ולתקן את הטעות ללא עלות...".

3. בזק אינטרנט - תקלות בלי סוף, ניתוקים, אין גלישה... נורת PPP בנתב סימנס מתכבת ונדלקת שוב אחרי ריסט. בשיחה עם המחלקה הטכנית: "אדוני, הנתב שלך מ- 2006 ואין עליו אחריות. שלם 19.90 ש"ח והתחייבות ל- 18 חודשים ונספק לך שירותי תמיכה..." - התנתקתי.

כמו שאתם רואים יש מקרים יותר מעצבנים... ואני עדיין לא יודע איך (לכל הרוחות) להוריד את אורנג' בתעדיף לדקה של הנייד, עומד על 0.76 אגורות לדקה אמל אמי, ואצלי מעל 60 אגורות... להמשיך?

פורסם

STIO

אני לא מכיר את הפרטים של המקרה שלך, אבל אתה רשמת תאריך על המכתב או פשוט רשמת את השם והטלפון ושלחת

לא ראוי לתגובה.

STIO

וסתם כדי לדעת, למה ביקשת להתנתק?

כי אני יכול.

ובואו (בעיקר stio) לא נהפוך את זה לשרשור "כל החברות שדפקו אותי".

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

1. לא חייבים להודיע לך שנגמר המבצע (עד כמה שידוע לי יש חוק בנושא אבל הוא לא נכנס לתוקף)

2. צודק

3. אין לך אחריות, מה אתה מצפה לקבל בדיוק?

אתה מעלה פה דברים שהם לא בגדר עבירה על החוק מצד הספקים (פרט לעניין אורנג'), וזה ממש לא דומה למה שהועלה פה נגד הוט שהם מחייבים לקוח במשך חודשים אחרי שהתנתק מהם. זה נקרא גניבה עד כמה שאני זוכר, לא?

אורנג' לא גונבים אותך בזה שהם מבקשים תעריף X, זה שוק חופשי וזכותך לעבור מהם לספק אחר, בזק לא מחוייבים לתת לך שירות עבור מוצר שלא נמצא באחריות (ותכלס זה מוצר שנחשב ענתיקה במושג מחשב) ולסיום אם כלכך חשוב לך להמשיך במבצע, תסמן לך בלוח שנה מתי מסתיים לך המבצע ותתקשר שבוע לפני לברר מחירים, ואם שוב לא מתאים לך המחיר כמו באורנג' אתה פשוט יכול להחליף ספק בתום ההתחייבות.

ושוב כל זה להבדיל מהוט שגוררת את הלקוח עד לניתוק עצמו כדי לסחוט עוד כמה שקלים, ושגם אחרי הניתוק הם ממשיכים לגבות כסף עבור שירות שהם לא מספקים ללקוח. מבין את ההבדל?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גיא, הערות אחרונות שלי לשרשור זה.

1. גילוי נאות זה משהו שצריך לעשות מראש, ומיוזמתך, ולא כי נחשפת.

2. אתה לא מזהה ציניות גם אם היא מתנגשת לך בפרצוף. "בעיות קלות" מתייחס לטענת ה"אין שום בעיות בשירות של הוט". אני, וכנראה שלא רק אני, חושבים שיש בעיות קשות. נכון שלהוט אין בלעדיות בתחום (גם 013 הוזכרה פה, וכנראה שאין אף צדיקים) אבל הוט הצליחה איכשהו להתעלות על כולם.

3. אתה כותב על הוט:

"אני מאוד אובייקטיבי למרות הנסיבות, אני בכנות חושב שאין בעיה עם השירות של הוט. נכון שיש מקרים יוצאי דופן והם מטופלים (מדובר במקרים נדירים), אבל באופן כללי באמת שאין בעיות. ... בטוח שיש הסבר הגיוני. אף אחד לא מחייב סתם."

ואז אתה פותח פה על 013, אורנג' ואחרים. לך תחפש את ההסבר ההגיוני - אתה כנראה טועה.

:turn-l:
פורסם
STIO

כי אני יכול.

אז עכשיו תשלם יותר. למה? כי אתה יכול. כל הכבוד...

וזה ממש לא דומה למה שהועלה פה נגד הוט שהם מחייבים לקוח במשך חודשים אחרי שהתנתק מהם. זה נקרא גניבה עד כמה שאני זוכר, לא?

ושוב כל זה להבדיל מהוט שגוררת את הלקוח עד לניתוק עצמו כדי לסחוט עוד כמה שקלים, ושגם אחרי הניתוק הם ממשיכים לגבות כסף עבור שירות שהם לא מספקים ללקוח. מבין את ההבדל?

ההבדל הוא שהוט לא מחייבת אף לקוח מעבר ליומיים מרגע בקשת הניתוק, מה פה לא ברור? אף אחד לא סוחט כספים ולא גובים כסף עבור שירות שלא מספקים ללקוח, ההיפך! הלקוח בד"כ מנותק כשבועיים מרגע בקשת הניתוק למרות שהקפאת החיוב היא יומיים אחרי בקשת הניתוק. מה זה אומר? שהלקוח נהנה מצפייה/גלישה/דיבור בטלפון ללא עלות בזמן הזה.

גיא, הערות אחרונות שלי לשרשור זה.

1. גילוי נאות זה משהו שצריך לעשות מראש, ומיוזמתך, ולא כי נחשפת.

צורת הניסוח שלי בהודעה הראשונית היתה דיי ברורה - מישהו שלא עובד שם לא היה יודע. התנסחתי בכוונה בצורה הזאת.

2. אתה לא מזהה ציניות גם אם היא מתנגשת לך בפרצוף. "בעיות קלות" מתייחס לטענת ה"אין שום בעיות בשירות של הוט". אני, וכנראה שלא רק אני, חושבים שיש בעיות קשות. נכון שלהוט אין בלעדיות בתחום (גם 013 הוזכרה פה, וכנראה שאין אף צדיקים) אבל הוט הצליחה איכשהו להתעלות על כולם.

הציניות שלך היתה ברורה, בהתחשב בכך שרשמת "בעיות קלות" עם מרכאות. שים לב שלא התייחסתי לנושא במלואו. אתה חושב שיש בעיות קשות, אך יש עוד מיליוני לקוחות מרוצים - וזה בא לידי ביטוי במכתבי תודה מלקוחות שמודים על השירות או על סקרים שהחברה עושה ובהם הלקוחות מוסרים שהשירות היה מצויין.

3. אתה כותב על הוט:

"אני מאוד אובייקטיבי למרות הנסיבות, אני בכנות חושב שאין בעיה עם השירות של הוט. נכון שיש מקרים יוצאי דופן והם מטופלים (מדובר במקרים נדירים), אבל באופן כללי באמת שאין בעיות. ... בטוח שיש הסבר הגיוני. אף אחד לא מחייב סתם."

ואז אתה פותח פה על 013, אורנג' ואחרים. לך תחפש את ההסבר ההגיוני - אתה כנראה טועה.

פה עוד לא פתחתי על מה שאורנג' עשו לי - אתה רוצה שאני אעלה לכאן את המסמכים ממשרד התקשורת? סתם כדי שתראה איך נראות "בעיות קלות". מה שכן, כל נושא השירות הלקוי לכאורה שקיבלתי מהם נבע אך ורק מ... טעות מוכרת! אנחנו בני אדם - יכול לקרות. אף אחד לא עושה בכוונה.

..

פורסם

STIO - אתה פשוט עקשן, לא מקשיב, לא יודע מתי להפסיק ואתה דו-פרצופי כי אתה מתעקש להגן על החברה שאתה עובד בה למרות שאנשים כותבים לך מניסיונם האישי שלהם שדפקו אותם או לפחות ניסו בין אם בטעות או בכוונה - "מצליח".

תודה שהרסת את השרשור. החל מרגע זה אינני מגיב יותר לאף הודעה שלך בשרשור זה. אין טעם כי זה שיח חרשים. יש פה הרבה שמקשיבים ומבינים.

נ.ב.: מי אמר לך שאני משלם יותר ? וגם אם כן - לפחות עכשיו אני נהנה!! ושמח כן שמח שכבר לא חם לי.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

• תוכן חדש...