Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרפה מטורפת בכרמל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והנה פרסומת בטוב טעם מבית חב"ד (גם אתמול נתקלתי בה):

tuv_taam.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הצתות על רקע לאומני הפכו לספורט מקובל בקרב ערביי צפון הארץ..

זו תופעה שנמשכת כבר לא מעט שנים ומשום מה מצטיירת תמונה שלא ממש מושקעים המאמצים המקסימליים בהדברתה שלא לדבר על עונשים שניתנים לאלה שכבר נתפסים....

הגיע הזמן (כבר מזמן האמת) שיוקמו צוותי חקירה יעודיים לנושא הזה בלבד והגיע הזמן שמי שנתפס במעשה יזכה ליחס של פעיל טרור לכל דבר.

דונמים על גבי דונמים ורכוש רב מתכלים בכל שריפה שכזאת ואני בכלל לא מדבר על הכסף שעולה לקופת המדינה לצרך פעולות הכיבוי והשיקום.

פעילי הטרור בקרב ערביי הצפון בחרו בשיטה הזו כבר מזמן כדי להפגין את הזדהותם ונאמנותם למדינה והמדינה כדרכה סופגת הכל.

מזעזע. אני פשוט מטפס על הקירות מרוב כעס.

צריך לתת עונש מוות למציתים . בלי התייפייפות ועניינים.

העובדה שמקומות שכבר טופלו "פתאום החלו" היום לבעור שוב רק מוכיחה שמדובר בעבודה של הגיס החמישי.

היו צריכים לתת לאסירים הבטחוניים בכלא להישרף בחיים ולא לסכן את אנשי המשטרה והשב"ס באוטובוס הזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כרגע חזרתי מארוחה משפחתית במרכז הארץ.

כשעברתי מול עתלית אי אפשר היה לראות כמעט כלום בגלל העשן וגם התחלנו להרגיש לא ממש טוב מה5 דקות שהיינו חשופים לעשן.

הוא הרבה יותר סמיך ממה שנראה, בדיוק בגלל שזו שריפת יער.

אחר כך עלינו לדניה מתוך סקרנות אבל משם לא רואים יותר מדי (תודה לאל).

יש שם עשרות אם לא מאוד אנשים עם מצלמות.

מגיעים, מצלמים כמה דקות והולכים משם.

תחלופה מטורפת של אנשים.

זה פשוט נורא אבל צריך לזכור שלמרות שנהרגו 41 איש, בעצם כל ההרוגים הם בגלל שני אירועים בודדים. הראשון היה האוטובוס ועוד אחד שכנראה היה כבאי (לפי מה שהבנתי).

למעשה האירוע של האוטובוס קרה בגלל מישהו אחד אידיוט (ואני מקווה שייתן את הדין על ההוראה המפגרת שלו). והמקרה השני בגלל שזה פשוט קורה כשיש שריפות.

בתכל"ס אפשר לומר שהפעולות של הכבאים בשטח טובות, גם אם הממשלה לא עוזרת לכלום והיא אחראית ל90% ממה שקורה פה.

עובדה שכל היום לא היו נפגעים, למרות התנאים הבלתי אפשריים.

אגב, אני צפיתי כבר המון זמן שיש לנו שסעים פשוט בלתי אפשריים במדינה ושרק צריך אירוע מכונן בשביל לקלוט את זה ושיקרה משהו שיפרק את המערכת.

לדעתי זה האירוע המכונן הזה, שגם החרדים הם מטרה של החילונים, הדרוזים והערבים המטרה של כולם והחרדים מאשימים את החילונים ואת אמסלם על זה שחוזרים בשאלה ולא מתפללים מספיק, אז אלוהים מאשים אותנו.

פורסם

ההרוג הוא מתנדב בשירותי הכיבוי, ילד בן 16.

ילד.

בן 16.

קיבינימאט

לא נראה לי הזמן להאשמות אבל בתור מתנדב בעבר, לא נראה לי תקין בכלל שמתנדבים יגיעו למצב של סיכון חייהם. מתנדבים נכנסים לזירה כאשר האש בשליטה, ועד אז הם אמורים לעסוק בעיקר בסיוע.

שלא נדע מצרות

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

פשוט מקומם שכל השריפה המיותרת הזאת שגרמה למות אנשים התחילה מרשלנות של איזו משפחה חסרת אחריות.

הייתי שולח את האחראים לשריפה הזאת להמון שנים בכלא וגם מאשים אותם בהריגה של 41 איש.

פשוט עצוב ששטח יער עצום נשרף, בתים וזכרונות של אנשים נהפכו לאפר, המון בעלי חיים שמתו בשריפה.

ברשותכם שאלה:

אני מנסה לאתר פרטי חשבון בנק של קק"ל לצורך אירגון תרומות לשיקום הכרמל (אני רוצה להפיץ את זה במייל בקהילה) אבל לא מצאתי את מבוקשי באתר קק"ל.

יש למישהו רעיונות ? (פרט ללהמתין ליום ראשון ולהתקשר אליהם).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מראים בתמונה איפה השריפה התחילה

ושהיא התחילה כי שרפו שמה אשפה

כאילו מה הם חשבו, שהם יעשו להם מדורת אשפה בין כל העצים וכל העלים היבשים שנשרו מהם, ושפשוט האש תכבה לה לבד? :?

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

מקווה שתושבי חיפה יחליפו את ראש העיר חיפה ושמצנע יחליף אותו , איך יכול להיות שלא נמצא פקח קבוע בהר הכרמל??? לאור מה שקרה בעבר.

יצא לי להיות בחיפה לפני שנתיים שעזרתי לדוד שלי במשרד עמיל מכס להעביר את הרכב שלו על אוניה חזרה לגרמניה.

בדרך אכלנו בשדרות העצמאות אם אני לא טועה באיזה מסעדה, האוכל היה טעים אבל חזות מרכז העיר נראית מוזנחת .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

תיקון קטן בנוגע למטוס - רוסים לא נוהגים להצטייד במטוסים של בוינג,

מודבר באיליושין 76:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3994013,00.html

ותודה ענקית לרוסיה, טורקיה, בולגריה ויוון, בלי שום ציניות או סרקזם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...