Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משפרי המכוניות זועמים על מבצעי האכיפה שנגדם ובראיון מיוחד, חושפים את עולמם: "רודפים אותנו על כל שטות"

http://cars.walla.co.il/?w=%2F4705%2F1755475

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוזמה מבורכת.

היה אפשר לתת דגש על עוד כמה סעיפים חשובים, למשל העובדה שרכב משופר לרוב יהיה הרבה יותר בטיחותי מרכב ליסינג עם צמיגים מתקופת הפלמ"ח.

יפה עשה המרואיין האנונימי :wink: כשאמר שהוא רוצה לראות סטטיסטיקה של מכוניות משופרות מעורבות בתאונות.

הבעיה היא שזה רק וואלה! רכב, ולא חדשות ערוץ 2 או אולפן שישי, החשיפה לאנשים הנכונים תהיי נמוכה מאוד.

מי שנכנס לוואלה! רכב גם ככה לרוב מחזיק בדעה חיובית על השיפורים.

בכל זאת, ח"ח ליוצרי הכתבה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

האנשים האלה עוברים על החוק במודע, אין להם ממש מקום לבכות על זה שרודפים אותם.

מה שהם כן יכולים (וצריכים) לעשות, זה להלחם במדינה בשביל לאפשר שיפורים כאלה בדרך זו או אחרת.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

מה זה "נלחמים" חזרה...

המבצע הבא של הקומנדו הימי יתמקד בטיקבוק בערוץ התרבות של Walla.

אנונימי כמובן, כראוי לאנשי הדממה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה באמת קטן. אבל זה התחלה.

טוב שניתנה לזה במה.

מקווה שהדברים יתחילו לזוז ויהיה שינוי כלשהו שיסדיר את הנושא ויאפשר לבצע שיפורים טובים/נכונים ויעזור להלחם בשיפורים מסוכנים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
מה זה "נלחמים" חזרה...

המבצע הבא של הקומנדו הימי יתמקד בטיקבוק בערוץ התרבות של Walla.

אנונימי כמובן, כראוי לאנשי הדממה.

אם המשפרים היו מנכסים לעצמם תכונות של לוחם קומנדו -שייטת , המשטרה לא היתה רודפת אותם .

מסקנה...חדל קשקשקת ברשת .

פורסם

מזכיר לי מפגש עם שוטר שעצר אותי לאחרונה ,פולו שחורה עצור בצד, עצרתי

אני:שלום ,מה אפשר לעזור?

השוטר:רישיונות ומהר!

אני מוציא את הרישיונות מוסר לשוטר ושואל , למה נעצרתי , הוא אומר לי צא מהרכב , יש לנו הרבה על מה לדבר .

יצאתי מהרכב הוא מתחיל עם השאלות,למה על הקורה יש לך זוג שעונים ? אני עונה : קודם כל זה מראה לי את טעינת המצבר ואת לחץ הוואקום במנוע ודבר שני זה יפה ,תודה שלא? הוא מסתכל אחורה ,למה האגזוז כפול? אמרתי לו אם תתכופף מתחת לאוטו תוכל להבין שזו סופית שמרותכת לאגזוז המקורי ואם אני יתניע את הרכב אתה תבחין שהרכב יותר שקט מהסקודה דיזל שאתה נוסע עליה, הוא עובר לחזית הרכב ושואל, למה יש לך אנג'ל אייז? אני מפנה את האצבע לכיתוב E11 על הפנס ואומר , יש לפנס תו תקן וכמובן למדבקה בצד שמצביעה שהאוטו היה במכון טסטים לפני חודש והוא עם טסט לשנה . הוא עובר אל הג'אנטים 15 אינטש , למה הגדלת מידה ? אני שולף את רישיון הרכב ומראה לו שהמידה מאושרת ברישיון הרכב .

הוא בנימוס , שיהיה לך יום טוב ,סע בזהירות .

אני אוהב שיפורים , אבל מה לעשות אנחנו חיים במדינה שנגד זה, אני הייתי רוצה לראות את השוטר שהיה מוריד לי את הרכב מהכביש על הדברים האלה , פני השטח די שונים למה שאמרו בכתבה שעל זוג שעונים נוספים מורידים רכב מהכביש ,לדעתי רכבים שמשופרים בצורה יותר אגרסיבית הם אלה שזכו לקבל הורדה.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

מבלי לעשות הכללות,המשטרה לא סתם מתנגדת לשיפורי רכבים.

כשראיתי לא מזמן מירוץ מכוניות בכביש 4,לא השתתפו בו מכוניות נקיות משיפורים.

צריך להבדיל בין שיפורים לצורך מראה חיצוני או פנימי יפה יותר,לבין שיפורים מכניים.תסכימו איתי שמי שמשפר הספק מנוע וכו',לא עושה זאת כדי לספר על כך בפורום,אלא כדי שהרכב יהיה חזק/מהיר יותר.

ולמרות הכל,אני חושב שהמשטרה צריכה לתפוס את אותם נהגים, לא בבית, אלא בשעת מעשה.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
תסכימו איתי שמי שמשפר הספק מנוע וכו',לא עושה זאת כדי לספר על כך בפורום,אלא כדי שהרכב יהיה חזק/מהיר יותר.

אז מה?

למה אנשים קונים מרצדס עם מנוע 2.5 ליטר ולא 1.8 ליטר?

כדי שיהיה חזק יותר - מה זה? פשע?

רעיון שעצם שיפור והוספת כוח אינם לגיטימיים הוא אבסורדי.

אני מאמין שצריך להסדיר את התחום כדי שמי שרוצה יוכל לעשות כך תוך הבטחה שזה נעשה בצורה נכונה ובטוחה.

זה הכל.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

על כל כתבה כזאת יש עשרים שבאות נגדנו, אולי באמת הגיע הזמן "להידחף" קצת לתקשורת.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

למה שלא יעשו את אותו הדבר גם למשטרה?

שיתארגנו צוות שלם של ויתחילו לעקוב אחרי קצינים, שוטרים ובוחנים ולראות איך הם נוהגים ברכבים שלהם ואיך הרכבים שלהם מתוחזקים - לא נראה לי שייקח הרבה זמן עד שימצאו משהו

פורסם
אם המשפרים היו מנכסים לעצמם תכונות של לוחם קומנדו -שייטת , המשטרה לא היתה רודפת אותם .

מסקנה...חדל קשקשקת ברשת .

מה העניין בתחביב, ועוד תחביב שופוני כמו שיפורי רכב, אם אי אפשר לקשקש אותו עד זרא, עם כל העולם?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא יודע.

לדעתי הכתבה לא ניצלה במלואה את הפוטנציאל התקשורתי.

הכתבה צולמה בלילה, כשקשה לראות את פניהם של המרואיינים.

זה נותן תחושה שמצדיקים איזה ארגון פשיעה שפועל בשקט בלילות, ולא אנשים מביני עניין בהכרח.

חוץ מזה, המרואיינים נראים צעירים, ולא מדברים בצורה מספיק משכנעת לדעתי.

אם כבר יוצאים לתקשורת, היה צריך להתחיל את זה ברגל ימין עד כמה שאפשר.

להראות שקהילת משפרי הרכבים הם אנשים תרבותים, זהירים ומביני עניין.

לא מספיק להזכיר באיזו שורה אחת שמישהו במקרה עבר מתישהו קורס נהיגה מתקדמת.

אני חושב שזה לא תרם הרבה לתדמית שלנו.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

גם אני חושב שהכתבה הייתה לא משהו, לא תרמה הרבה אם בכלל...

היו מורידים אנשים על פילטר פתוח (שינוי מבנה), וגם STI על ספוילר מקורי, לאן הגענו?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אחלה כתבה וכן ירבו כמוה.:mm_yeah:

בזמנים כאלו אני שמח שהרכב שלי סטנדרתי.

זה תחביב לכול הגילים יש חברה מעל ל גיל 50 שמתעסקים בזה,שלא תחשבו שזה רק ילדים.

צריך גם להבדיל בין כאלה שמשפרים את המכוניות שלהם לכיף ולנהיגה שלהם,לבין מרוצי רחוב,שהיו גם עם היו 50 מסלולים בארץ.

מבעס לראות את אותם אנשים והפחד שיש להם ביום יום מהמשטרה,אני לא מתגעגע לפחד הזה בכלל!

• תוכן חדש...