Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכתבה לא תורמת הא?...למה אתם עשיתם משהו שיותר תרם לתחום?:evil: כל דבר תורם וכל הכבוד שעשו גם את הכתבה הקטנה ו"הלא תורמת" הזאת. יודעים רק להתלונן אבל כשמגיעים למעשים אף אחד לא מזיז את התחת:evil: :evil: :evil: .

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלא תבין לא נכון BMW ידידי.

לא התלוננתי על זה שיוצאים לתקשורת, אבל כן הייתי מצפה למשהו רציני יותר, מאנשים רצינים יותר.

אי אפשר לצפות מכתבה כמו: "אחי, בספר תורה שאני לא עושה בעיות! תעזבו אותנו!".

טוב, אז זה לא באמת נשמע ככה בכתבה, אבל גם לא הרבה יותר טוב מזה.

כמו שאמרתי, לדעתי אם כבר יוצאים לתקשורת בפעם הראשונה, אז לפחות לעשות את זה בצורה הכי טובה שאפשר, בשביל להשאיר רושם טוב.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

מן הסתם מדובר בסטיגמה שדבוקה למשפרי רכבים.

לא כל מי שמשפר רכב יערוך מירוצים באיזה כביש נטוש.

יש פה כמה בעיות.

1. להיפטר מהסטיגמה של ערסים ברכבים משופרים

2. לפתוח מסלולי מירוץ בישראל

3. לגרום למשטרה להפסיק להתעסק בשטויות

פורסם

נכון מאוד. ולמה שום דבר מזה לא הוזכר בכתבה?

למה מישהו לא צעק לפחות ברקע "אנחנו זה לא הערסים עם הנאון הכחול מתחת ללוחית הרישוי!!!"?

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

כל הכבוד לקובי ליאני שהרים את הכפפה והציג את הפן שלנו בנושא :!:

אטימות!

אחרי שהמשטרה העבירה את המסר לכלל תושבי המדינה כי משפרי המכוניות הם עבריינים, נתפסת סטיגמה כזו שאין יודעים להבדיל בין ערס עם אולטרה ואגזוז לעומת רכב ראלי ייעודי ומדוגם לפי כל חוקי הFIA.

שניהם נראים כעבריינים לכל דבר בעיניהם, הכתבה נועדה להראות את הצד השני, ניסיון לפקוח עיניים.

צריך לרכז כמה שוטרים וקובעי החלטות בכירים ולהביאם למסלול מסודר בחו"ל, שיטעמו קצת, שאולי יבינו על מה בעצם מנסים להילחם כאן.

ספורט מוטורי ככלל זוהי תרבות, אנשים גדלים, נושמים וחיים את זה. אין כל רע בזה!

כמו כן תמיד ישנו את הצורך על פיקוח ואכיפה. א

בל שיעשו עם זה כבר משהו, לבנתיים אנחנו מכבסים את אותה הכביסה וחבל, הזמן חולף והחיים קצרים.

אולי הנכדים שלי ייהנו מספורט מוטורי בארץ הקודש :roll:

Power Is Nothing Without Control

פורסם

למשטרה אין מספיק כוח אדם ותקציב. מה שהיא עושה הם 'מבצעי אכיפה' מתוקשרים ככה זה נותן להם תקשורת ומעלה להם קצת את המוניטין. המבצעי האכיפה נערכים בכוח דגול בשביל לעורר רעש ולהפחיד את "העבריינים" ככה שהפחד שלהם נמשך תקופה ארוכה אחרי שבעצם ה'מבצע אכיפה' שלהם נגמר. ה'מבצעי האכיפה' האלה נמשכים כבר כמה שנים

ואני לא אכנס לאיזה תדמית יש להם כבר בציבור...

פורסם
למשטרה אין מספיק כוח אדם ותקציב. מה שהיא עושה הם 'מבצעי אכיפה' מתוקשרים ככה זה נותן להם תקשורת ומעלה להם קצת את המוניטין. המבצעי האכיפה נערכים בכוח דגול בשביל לעורר רעש ולהפחיד את "העבריינים" ככה שהפחד שלהם נמשך תקופה ארוכה אחרי שבעצם ה'מבצע אכיפה' שלהם נגמר. ה'מבצעי האכיפה' האלה נמשכים כבר כמה שנים

ואני לא אכנס לאיזה תדמית יש להם כבר בציבור...

אני לא מאמין במשפט הזה שלמשטרה אין כח אדם ותקציב.

אני רואה באופן יום יומי כל כך הרבה שוטרים שמתבטלים ולא עושים כלום, פשוט אין סיכוי שזו הסיבה להתנהלות הגרועה שלה.

פורסם

לדעתי אף פעם לא יאפשרו שיפורי רכב בישראל.

רמת הידע של משטרת ישראל במכוניות היא אפסית ושלא נדבר על לפתוח מסלולי מרוץ.

פורסם

אני חושב שמחאת האופנוענים, גם אם לא הייתה אפקטיבית במיוחד, שינתה קצת את הסטנדרטים.

לפיכך, אני דוחה על הסף את כל קריאות המלחמה של קבוצות המיעוטים האחרות, עם כל הכבוד.

עד שלא אראה כמה מאות מכם בכביש, חוסמים את נתיבי איילון בשעת השיא, אל תדברו איתי על "להחזיר מלחמה".

מזכיר לי את הסרטון של דני פרומצ'נקו בתגובה לסיפור עם הפורשה. בהחלט זיעזע את אמות הסיפים, אבל בעיקר

באתר "אוטו", אליו נחשפים אולי שמינית האחוז של גולשי האינטרנט בארץ. מה שנקרא "פול גז בניוטרל".

כה לחי.

פורסם
שהיה עוד הזדמנות לכחולים לתת הורדות בקלות?למפגשים מצומצמים אנשים מפחדים להגיע עם הרכבים שלהם.

לא חייבים בהכרח לבוא עם הרכבים, תמיד יש אפשרות לסגור כביש שהוא עמוס מאוד בשעות הצהריים בצורה רגלית.

פורסם

מחאה אפקטיבית ניתן לעשות רק מעמדה של כח. אם אין כח חוקתי, אז יש כח מספרי.

אם אין גם את זה, תמשיכו לשבת בבית ולנגב גרגירי אבק מהאוטו המשופר שלכם.

פורסם

^^^+1

הכתבה הזאת מצויינת אבל לא מספיקה הגיע הזמן להפגין,

מתי שתחליטו ,אני בפנים ואני מאמין שעוד הרבה ,באמת נמאס! יאלה שמישהו ירים את הכפפה כבר ויארגן משהו עצבני.

לא הגיע הזמן לאיזה שינוי??

פורסם

כבר דיברו על זה לא פעם העיינין הוא שכולם סובלים אבל כימעט אף אחד לא מוכן להזיז את התחת ולעשות משהו, הפגנה למשל. אנשים מעדיפים לקבל דוחות/הורדות ולהחזיר בשקט בקומבינות כל פעם את הרכבים לכביש. אולי כולם התייאשו ולא מאמינים שמשהו יכול לגרום לשינוי אבל עוד לא ניסינו את כל האופציות לדעתי אז למה לוותר?! אפילו בקרב החברים כשרשמתי משהו בנושא בפייס בוק לא הייתה כימעט הענות. כניראה שאמשיך לסבול את ההטרדות של המשטרה עד שאעוף מפה לחו"ל, זה האופציה היחידה למי שרוצה להנות מהתחביב בלי פחד.

• תוכן חדש...