Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי רוצה להחליף את ה C230 2007 שלו. הוא רוצה רכב מפנק, מהנה ומרווח עבור הנכדים הגדלים.

הבחירה הראשונה שאני הייתי לוקח, סדרה 3 נפסלת על ידיו בשל תדמית בעייתית של ב.מ.וו. ואני לא מצליח לשכנע אותו שהתדמית הזו היא נחלת העבר.

מרצדס חדשה גם נפסלת, כי:

1. שלוש שנים עם האחרונה שהראתה אמינות מחפירה, כולל בעיות מנוע ותיבת הילוכים (אם כי השירות המצויין של כלמוביל, שתמיד לקח אחריות, חיפה על זה ולא הותיר טעם רע בפה, כך שמרצדס לא נפסלת על הסף).

2. אבא שלי ישב בה באולם תצוגה והרגיש שהיא לא מספיק שונה, למרות שזה דגם חדש יותר.

3. C קלאס חדשה עם אותו מנוע שיש לו היום היא מעל התקציב.

נשמח לשמוע הצעות.

פורסם

אבא שלי גם באותה התלבטות. גם אצלו עוד מרצדס או במוו נפסלות בגלל סיבות דומות.

המלצתי לו על ה- Passat CC, הוא ניסה ולא אהב (כיול מתלים נוקשה מדי, פלסטיקה מקרקשת).

האופצייה השנייה היא Q5, שבנחיתה הבאה שלי בארץ נבחן.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אופציות מעניינות:

קאדילק CTS, לקסוס IS250, אלפא 159 3.2

אופציות בנאליות:

A4 , סדרה 3 ,C קלאס

טובות מן הסתם, אבל חסרות ייחוד.

רק חסר שיבוא מישהו ויציע סקודה סופרב. :lol:

V5

פורסם

לפני מספר חודשים גם הייתי בדילמה דומה:

הייתה התלבטות בין הגרמניות (עם כל האחרות סליחה).

לבסוף בחרתי להמשיך עם האודי (A4), מבחינת תוספות ואבזור האודי נותנת הכי הרבה תמורה לשקל. וכמובן שעניין התדמית משחק לטובתה.

בתקציב שלך תוכל לקחת את ה1.8T עם ה160 כ"ס בתוספת חבילת לקשורי ולהשאר עם עודף, או לחילופין לבחור ב2.0T S-TRONIC.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

מי אמר שהמבוגרים צריכים "ייחוד".

ראו כאן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=293665

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

E קלאס לא חדשה, מיד ראשונה עם קלומטרז' אפסי, זה החלופה.

בכלמוביל לעיתים עושים מבצעי מכירות לרכבים ב TRADE_IN שלהם, עם אחריות שהם מספקים, במחירים שאין למצוא אפילו אצל מוכר מיואש ביד 2 .

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אופציות מעניינות:

קאדילק CTS, לקסוס IS250, אלפא 159 3.2

אופציות בנאליות:

A4 , סדרה 3 ,C קלאס

טובות מן הסתם, אבל חסרות ייחוד.

רק חסר שיבוא מישהו ויציע סקודה סופרב. :lol:

אולי בדגם ה-3.6 :wink:

אני הבחנתי שלקסוס GS300 היא מכונית הסאלון הכי קרובה לתקציב ואולי ברוח מבצעי "סוף העונה" בתחום הרכב בישראל, גם היא תוצע בהנחה והיא יכולה להיות תחליף טוב ולענות היטב על הצרכים של אביך.

אם הוא מוכן לשמוע על ג'יפונים בדומה ל-Q5 שהוזכר פה אז מומלץ לבדוק את הקאדילק RSX החדש והמעניין.

ביואיק לה קרוס שאמנם לא מתחרה ברכבי המנהלים הגרמניים יכולה להיות תחליף חביב ולהשאיר אתכם עם הרבה עודף, כדאי לשקול.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

אם מדובר ברכב חדש בלבד אז ללא ספק הייתי בודק את ה- IS250 ואת ה- G37.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מכל מה שזרקו פה ובהתחשב בדרישת התקציב (שהאלפא שהוצעה חורגת ממנו) והמרווח (שהלקסוס אינה מצטיינת בו) לדעתי כדאי להתמקד באינפיניטי וגם לבדוק את ה-S60 החדשה שרק עתה הגיעה לישראל.

כמו כן, הרכב שבו אני נוהג עליו בביתי- C5 V6 גם מתאים לדרישות ואם ללובינסקי יש במקרה גרסה כזו לנסיעת מבחן אני מאוד ממליץ לנסות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=313331

פורסם

יש לך ידיעות אחרונות בבית ? חפש מאחורי הדף האחרון במוספים(לא זוכר אלו , ישנם שני מודעות )מודעת של כלמוביל עם מכוניות מדהימות עם מחירים נמוכים ממחיר המחירון עד כדי חשד.

האחת שהכי אהבתי שם היא אאודי A6 לקצורי לבנה ב180K במקום 270K, אני אישית- מת על העיצוב הזה.

• תוכן חדש...