Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שולחנות עבודה. ill show you mine if you show me yours

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תכנות. אני משתמש ב27 בשביל הכתיבה עצמה, ב24 בשביל מסמכים (לרוב PDF-ים של הרכיבים איתם אני עובד), טרמינלים ותוכנות שונות ומשונות. אחרי שראית מה 1920 פיקסלים שמסודרים בכיוון הגרביטציה יכולים לעשות לפרודקטיביות שלך בכל הקשור למסמכים, אתה לא חוזר אחורה, EVER.

אני הייתי מהראשונים שאימצו LCD באספקט רחב (Dell 2005FPW, אי שם ב2005 או 2006, מסך 20 אינץ' 1680 על 1050), ואז זה היה שיפור גדול לעומת ה4:3 בכך שיכולת לפרוס קוד לרוחב (לעבוד עם שני טאבים וכו'), אבל המסכים החדשים ב16:9 (1920x1080 לעומת 1920x1200) כבר פוגעים משמעותית בשטח האנכי וזה בעייתי. אפשר ללכת למשהו כמו הU2711 של דל, 27 ב2560x1440 אבל זה נעשה דוט פיטץ' מאוד קטן ומוביל לבעיות אחרות.

בקיצור, אני די מרוצה ממה שיש כרגע. יש עוד מסך 27 אחד מחוץ לפריים שמשמש לגיימינג (מחובר ל4890).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מטורף!

אני אמנם לא מתעסק עם SPECS של רכיבים, אבל PDFים זאת באמת בעיה,

אפילו במסכי 16:10.

רק חסר לך כיסא עם רצועות לגפיים ומחט גדולה הישר למוח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש שם ראצ'ט במתקן של העטים (רק רצ'ט העטים מפוזרים) , אבל נו אולי כולם פה חולי רכב אז זה נראה טבעי...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לי יש U2711 :-D

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
יש שם ראצ'ט במתקן של העטים (רק רצ'ט העטים מפוזרים) , אבל נו אולי כולם פה חולי רכב אז זה נראה טבעי...

אני לא מבין למה הנייר טואלט נשאר בתמונה? מאמינים לך שאתה "מצונן".:wink:

פורסם

זה לא רק הוא.

תעבור על התמונות בשרשור ותגלה שגליל נייר טואלט ליד המחשב זה משהו MUST..ממש בסמוך לעכבר ולמקלדת

:wink:

פורסם

תמונה מהמשרד, (איכות צילום של פלאפון).

10112010.jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

איך זאב רווח אומר? "איזה בדיחות חביבי" :lol:

החדר המסודר שלי. תאמינו או לא, רק ככה אני מוצא הכל...

תמונה.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מילאתי דיו במדפסת עם קיט מילוי , תאמין לי אתה צריך בשביל זה ייר טואלט , והרבה...

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...