Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שולחנות עבודה. ill show you mine if you show me yours

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פינת העבודה שלי.

ספר קצת על הפרויקט, באיזה מסגרת, עבודה או לימודים?

IMG_0485 (Large).JPG

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

לימודים, סטודיו עם דודי ראב"ד וטל קמיל, לא יודע עם למדת איתם. (אני מזהה את הכלי רכב באייקון שלך, ראיתי אותך בוחן אותו... מזמן... ממש ממש מזמן).

הפרוייקט הוא פרוייקט שמטרתו היא פתירת בעיות לפי סביבה מוגדרת מראש, במקרה שלי, שולחן ו/או סביבת עבודה. כנראה שאני הולך להתמקד במתן פתרון מודולורי לארגון איזור העבודה והחלל שמקיף אותו.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
אני חושב שמצאת שותף(אורי, אם אני זוכר נכון)

התכוונת אלי?

אז שמי שרון..(עכשיו נזכרת,נכון?)

דרך אגב,זה עוד מסודר.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

בלאגן זה אני!

מצטער על האיכות המצלמה נדפקה קצת, אבל עדין אפשר להבין!

DSC03166.jpg

DSC03167.jpg

DSC03168.jpg

DSC03169.jpg

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

מצ"ב דוגמאות, לגיימר, לאבא שלו, למי שעובד ולא לשכוח את הקפה. וקריצה ללנושא רכב.

חבל שאין לי תמונה מהשטח של חדר המחשב בבית של חברה - מילא 3 מחשבים, בערך פי שניים מסכים (עיסוק בגרפיקה) וכל זה עם סט מטריף של רמקולים משובחים מאווווד כדי לקבל מוזה וסתם להנות. חוויה.

עמדת עבודה מושלמת- למחשב.jpg

סע2.jpg

סע3.jpg

סע5.jpg

סע7.jpg

סע1.jpg

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

שולחנות עבודה זה קצת לא דוגמא, הם ריקים ומשעממים יחסית.

ד"א זה הסט לוגיטק למק נכון? למה? (סט בינוני ומטה יחסית למחיר במיוחד כשהאמת היא שכל הסטים שלהם עובדים על מק יופי ... מניסיון)

ארז לגבי הראוטר - לצלם את הSAFE@OFFICE שלי ? :)

PSY - איזה עונש זה מחשב על השולחן (וכן אני מכיר את המארז, והוא שקט יחסית אבל עדיין - זה כנראה עניין של הרגלים, אני בחיים לא הייתי שם אותו כזה קרוב אלי)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

רגע, אני היחיד שיושב על ספה ומניח נייד על הברכיים?:shock:

כל הקטע הוא שאין פינת מחשב בבית, וסביבת העבודה/לימודים

היא המקום שבו אני בוחר לשבת כרגע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...