Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איסור כניסה לחניית בית ספר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תיכון של חיל האוויר - אוכלוסיה די מיוחדת הייתי אומר.

אל תחנו בחניית המורים וזהו. קצת כבוד.

fazer, אני איתך.

מה זאת אומרת "חניית המורים" זוהי חוצפה לשמה.

זוהי חניה לבאי בית הספר, המורים, השרת, וכן כן, גם לצערנו הרב תלמידי בית הספר, אלו ה"מטונפים והפראיים שנוהגים כמו בהמות" ואין אנו רוצים אותם איתנו בחניה, ממש הפרדה "גזענית" יש פה.

זוהי לא החניה של המורים, לא בבית הספר הזה ולא במקום אחר, אלא אם המקום מגודר בתחומי בית הספר, מתוחזק ע"י בית הספר ומוצב בו שלט המורה בבירור שאין חניה פרט למורי בית הספר, עד אז, שיתמודדו עם העובדה שהמועצה המקומית הציבה שם חניה לרווחת כולם, ויתנו ל-כולם- לחנות.

אותי אישית מרתיחה העובדה שאת התלמידים מפלים ככה.

ושלא נדבר על זה שהבצפר (כפי שנאמר פה) מרוחק ממקום מגורים כך שליותר ויותר תלמידים יש צורך להגיע בתחבורה כלשהיא ולא ברגל. המורים פשוט לא אוהבים שלוקחים להם את החניה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם החנייה שייכת בטאבו לבית הספר אזי ההנהלה יכולה להחליט למדר אוכלוסייה מסויימת מהחניה הנ"ל.

שילכו קצת ברגל- הם צעירים!!!!

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מצבכם עוד טוב שיש לכם רכב להגיע איתו...

כשאני למדתי בתיכון הלכתי ברגל 20 דקות ב-40 מעלות חום וגם בגשם כמו מניאק!

פותח השרשור, לדעתי תחנה מחוץ לחניה וכשאיזה תלמיד יחנה בפנים תראה אם בכלל יעשו לו משהו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
תיכון של חיל האוויר - אוכלוסיה די מיוחדת הייתי אומר.

אל תחנו בחניית המורים וזהו. קצת כבוד.

fazer, אני איתך.

אתה היית מחנה את האוטו שלך בכביש יחסית צר שאוטובוסים עוברים בו רק בגלל שהמורה לא יחנה שם?

אורט תעופה וחלל מעלה אדומים

חברים שלי שלמדו שם היו מגיעים עם מכוניות ותמיד חונים רק שם (סיימו לפני שנתיים)

כל הי"ג י"ד שמגיעים ברכבים חונים שם, בקיצור הבנת את המסר, אין להם זכות להשעות אותך, אם אבא שלך יגיע ויחנה את האוטו שם גם אותו ישעו ל10 ימים?

זה כמו החניה בדקל וילנאי, "רק למורים" ובסופו של דבר כל תלמיד עם אוטו מוצא חניה.

להורים מן הסתם לא יעשו כלום, כי באמת להם הם לא יכולים להגיד כלום, אבל לנו כן.

פותח השרשור, לדעתי תחנה מחוץ לחניה וכשאיזה תלמיד יחנה בפנים תראה אם בכלל יעשו לו משהו.

הבעיה שאני גר משהו כמו 10-15 ק"מ מהבית ספר.

פורסם

ילדים... כשאני למדתי בתיכון, הייתי צריך לנסוע שעה בבוקר (באוטובוס, כן?) בפקקים של כביש החוף,

ורק אחרי זה עוד לעלות ברגל חצי מרחוב חיים לבנון ברמת אביב, שזה משהו כמו 15-20 דקות הליכה.

לענייננו, כל יפי הנפש שממהרים להספיד את מעמדה של מערכת החינוך והערכים של הישראלי היפה, טוב יעשו

אם ישאלו את עצמם למה מחנכת מערכת חינוך שכזאת. אני רואה פה חינוך לבריונות, שחיתות ושימוש בלתי הוגן

ביתרון הפסיכולוגי שיש להם על ילדים. כנראה ששכחתם כיצד אתם הרגשתם כשהייתם בגילם ובמעמדם. בגלל כמה

עשבים שוטים, מסכנים אוכלוסיה שלמה ופוגעים באיכות החיים שלה (כן, גם היכולת לחנות קרוב לכיתה זה איכות חיים,

וכשלא צריך לחפש חניה, יותר קל להתרכז בלימודים), איפה נשמע דבר כזה? וכל זה עוד בחסות הממשלה וצבא העם?

כפי שכבר כתבתי, כולם שווים בפני החוק, ובמידה ונעשתה פה עבירה, יש להעמיד את ההנהלה במקום. לא בתור תלמיד,

אלא בתור אזרח שזכויותיו נרמסו. אם יש תלמידים ספציפיים שידועים כבעיתיים, ניתן לטפל בהם נקודתית ולא להחיל עונש

קולקטיבי על כל מי שלומד במוסד.

פורסם

:)

אצלי בעבר בביה"ס היה אסור לחנות בחנייה, זו היתה חנייה פרטית של הביה"ס ורק המורים היו מורשים לחנות בה, כל יום הייתי מכניס את האוטו והמנהלת היתה מתעצבנת עליי, עד שלבסוף היא נתנה לי אישור לחנות את האוטו בחנייה קבוע.

פורסם

כשנדע אם החניה שייכת לבית הספר או לא אז אפשר יהיה לתת תשובה אם ע"פ חוק בית הספר יכול למנוע מהתלמידים לחנות שם.

בכל מקרה,השירשור הזה קצת הצחיק אותי. אנשים פה ניסחפו לכיוונים של אפליה וגזענות ועוד רגע יגידו שצריך לעשות אפליה מתקנת ולהפוך את החניה לחניה של תלמידים בלבד ושהמורים יחנו בחוץ.

יש דרכים נוספות להגיע לבית הספר מלבד רכב (אוטובוס/רגלית/אופניים/קטנוע וכו') אז זה בחירה של אותו תלמיד להגיע עם רכב או לא. כלומר זאת גם בחירה שלו לחנות בכביש עם האוטובוסים או לא.

ובכל מקרה,לדעתי יש הבדל בין מעמד של מורה לבין מעמד של תלמיד (וזה יוצא מפה של בחור שבבית הספר היה מוגדר כבעייתי ועל תנאי אבל ידע לתת כבוד למי שצריך).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לפי התגובות פה של רובם הבנתי כבר שאסור להם להגיד לנו לא לחנות שם.

למישהו אבל יש רעיון לאן אפשר לפנות עם זה? כי לדבר איתם אני לא חושב שיעזור כל כך.

פורסם

נתקלתי פה בשרשור בלא מעט הצעות:

פנה לוועד ההורים שיפנה במסודר להנהלה לפשר ההחלטה. לחילופין ארגנו עצומה של תלמידים, מנוסחת היטב, והגישו להנהלה!

לא הייתי מציע לך לצאת "ראש בראש" נגד בית הספר, גם אם אתה צודק לכאורה. מי שעלול להפגע בסוף זה אתה!

זכור: כשאתה משתין על המערכת, המערכת נרטבת. אך אם המערכת תשתין עליך, אתה תטבע!

פורסם

שמעתי שהיה סיפור דומה בבית ספר סמוך בדקל וילנאי ושם פנו לעיריה והעיריה הודיעה חד משמעית ששם מדובר בחניה עירונית והיא לא יכולה לקבוע מי יחנה שם ומי לא.

ככל הניראה אותו סטטוס קיים גם כאן, מבחינה חוקית אף אחד לא יכול לעשות כלום לתלמיד החונה שם. אי אפשר לקנוס או להעמיד אותו לדין על שום עבירה.

ובכל זאת, לבית ספר יש סמכות חינוכית, והוא יכול להחליט שתלמיד שמתנהג בניגוד לכללי המוסד החינוכיים יושעה מלימודים בו.

במסגרת זו ועל בסיס זה יכול בית ספר להחליט שעל התלמידים לכבד את המורים ולתת להם לחנות סמוך לבית הספר בדיוק כמו שהוא מחליט שתלמידים לא נכנסים לחדר המורים או שתלמידים קמים בכיתה כאשר מורה נכנס (יש עוד בתי ספר כאלה).

במידה וההחלטה היא על בסיס זה הכתובת היא משרד החינוך ולא הפורום המכובד הזה.

פורסם
ילדים... כשאני למדתי בתיכון, הייתי צריך לנסוע שעה בבוקר (באוטובוס, כן?) בפקקים של כביש החוף,

ורק אחרי זה עוד לעלות ברגל חצי מרחוב חיים לבנון ברמת אביב, שזה משהו כמו 15-20 דקות הליכה.

אני מסיק מכך שלמדת ב"הנדסאים".

גם אני למדתי בהנדסאים בכיתה יוד וכל יום שעתיים באוטובוס הספיקו לי!

אז אני לא מפונק כמו שאתה חושב :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לדבר איתם אני לא חושב שיעזור כל כך.

מצטער, אבל ככה זה עובד בעולם האמיתי. אם יש לך מחלוקת עם מישהו, קודם כל צריך לנסות לפתור אותה בדרכי נועם.

אתה נשמע בחור בוגר לגילך, אז מאיפה היציאות הילדותיות האלה? תהיה גבר, גש אליהם בגישה חיובית, ואם הם לא ירצו

לשתף פעולה, כנס בהם עם שאר האמצעים שהוצעו לך כאן (ועד הורים, עיתונות, עיריה וכו').

אני מסיק מכך שלמדת ב"הנדסאים".

אכן, טוב לדעת שיש פה עוד אנשים שחוו את החווייה המפוקפקת הזאת.

פורסם
שמעתי שהיה סיפור דומה בבית ספר סמוך בדקל וילנאי ושם פנו לעיריה והעיריה הודיעה חד משמעית ששם מדובר בחניה עירונית והיא לא יכולה לקבוע מי יחנה שם ומי לא.

ככל הניראה אותו סטטוס קיים גם כאן, מבחינה חוקית אף אחד לא יכול לעשות כלום לתלמיד החונה שם. אי אפשר לקנוס או להעמיד אותו לדין על שום עבירה.

ובכל זאת, לבית ספר יש סמכות חינוכית, והוא יכול להחליט שתלמיד שמתנהג בניגוד לכללי המוסד החינוכיים יושעה מלימודים בו.

במסגרת זו ועל בסיס זה יכול בית ספר להחליט שעל התלמידים לכבד את המורים ולתת להם לחנות סמוך לבית הספר בדיוק כמו שהוא מחליט שתלמידים לא נכנסים לחדר המורים או שתלמידים קמים בכיתה כאשר מורה נכנס (יש עוד בתי ספר כאלה).

במידה וההחלטה היא על בסיס זה הכתובת היא משרד החינוך ולא הפורום המכובד הזה.

השכבה שלנו פנתה לעיריה ובשנה אחרי שסיימנו הורידו את כל השלטים שהחניה רק של המורים.

הפיתרון בחניה של אורט (וזאת חניה ציבורית של העיריה בטוח) הוא פשוט לעלות על המדרכה ולהשאיר רק חלק קטן של האוטו על הכביש, ככה חונים בטקסים כשהכל עמוס שם.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
לפי התגובות פה של רובם הבנתי כבר שאסור להם להגיד לנו לא לחנות שם.

למישהו אבל יש רעיון לאן אפשר לפנות עם זה? כי לדבר איתם אני לא חושב שיעזור כל כך.

אולי רוב התגובות הן בעדך(ושאר התלמידים), אך מכאן ועד להסיק שאין להנהלת ביה"ס יד ורגל בחניה הצמודה, הינה שגויה.

הנך חייב לברר תחילה למי שייכת החניה ורק אח"כ לפעול בהתאם.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...