Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איסור כניסה לחניית בית ספר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תחנה ואם ינסו להשעות אותך תקליט את המנהל אומר את זה ותתבע אותו .

לא יתכן שתהיה אפליה בין מורים ותלמידים .

יושעה? זו ממש לא ענישה נכונה וזה אסור. הענישה על איסור חניה במקום מסוים פרטי הוא גרירת הרכב וכד', אסור להם לעשות לכם כזה דבר בשום פנים ואופן, על אותו משקל הנהלת בית הספר שלך יכולה להחליט שמהיום אם הורים שלך חונים בחניות 123 בסופר דופקים לך השעיה...

אתם בטוחים?

שלא יקרה מצב שאני יחנה ויגלה שהם צודקים ומותר להם לאסור עלינו לחנות שם.

יש איזה חוק כתוב או משהו כזה שאני יוכל להראות להם במידה ויבקשו להזיז את האוטו?

תודה רבה!

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתם בטוחים?

שלא יקרה מצב שאני יחנה ויגלה שהם צודקים ומותר להם לאסור עלינו לחנות שם.

יש איזה חוק כתוב או משהו כזה שאני יוכל להראות להם במידה ויבקשו להזיז את האוטו?

תודה רבה!

אני מניח שאתה תלמיד יב' כמוני. אם אני צודק, סביר להניח שהשנה יש לך בגרות באזרחות, תעיין בספר או במחברת ותקרא בחוקי האדם והאזרח את הסעיף העדפה מתקנת או הפלייה פסולה. כבר שכחתי את החומר...

כמובן שביה"ס לא יראה זאת בעין יפה אם תנסה להתחכם "ותבוא אליהם בהפוכה". אם הם עושים בעיות התערבות של ההורים תעזור לדעתי.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
אני מניח שאתה תלמיד יב' כמוני. אם אני צודק, סביר להניח שהשנה יש לך בגרות באזרחות, תעיין בספר או במחברת ותקרא בחוקי האדם והאזרח את הסעיף העדפה מתקנת או הפלייה פסולה. כבר שכחתי את החומר...

כמובן שביה"ס לא יראה זאת בעין יפה אם תנסה להתחכם "ותבוא אליהם בהפוכה". אם הם עושים בעיות התערבות של ההורים תעזור לדעתי.

באזרחות אין לה קשר לתעבורה ...

וזו פעם ראשונה שאני שומע ממך שאסור להכניס את רכבים לשטח של ביה"ס, איפה אתה לומד?

ובטח הנהלה קובעת אבל היא לא, מי שקובע את החניה היא רשות ציבורית. ולא מאמין שביה"ס רוכשת את שטח פרטי ..

ויש לי רעיון בשבילך, תארגן אנשים מרשות ציבורית לעשות הפגנה נגד הנהלת ביה"ס ככה זה יפתור את הבעיה להכניס את רכבים לחניה של בה"ס הולך ?

פורסם
באזרחות אין לה קשר לתעבורה ...

וזו פעם ראשונה שאני שומע ממך שאסור להכניס את רכבים לשטח של ביה"ס, איפה אתה לומד?

ובטח הנהלה קובעת אבל היא לא, מי שקובע את החניה היא רשות ציבורית. ולא מאמין שביה"ס רוכשת את שטח פרטי ..

ויש לי רעיון בשבילך, תארגן אנשים מרשות ציבורית לעשות הפגנה נגד הנהלת ביה"ס ככה זה יפתור את הבעיה להכניס את רכבים לחניה של בה"ס הולך ?

אין קשר ישיר לתעבורה, אבל יש קשר להפליה בין תלמידים למורים. הוא אמר שלמורים מותר להחנות ולתלמידים לא. מה זה אם לא הפליה?

פורסם
אין קשר ישיר לתעבורה, אבל יש קשר להפליה בין תלמידים למורים. הוא אמר שלמורים מותר להחנות ולתלמידים לא. מה זה אם לא הפליה?

לא נראה לי שיש אפליה בין תלמידים למורים...אני זוכר לפי דעתי שהיה אפליה של ערבים ויהודים...

פורסם

ומה בנוגע לאפליה בין גבר לאישה? או שמדובר רק באישה ערבייה וגבר יהודי?

פורסם

אני אניח שמחר אתה לא מתכוון להבריז מהבצפר ולכן אתה לומד, צלם לנו בבקשה את החניה של הבצפר כפי שהיא נראית מקרוב ומרחוק (אני רוצה לראות אם היא בתוך שטחו של בית הספר או באיזה מרחק ממנו היא נמצאת) אני בטוח שתוכל לקבל תשובה טובה יותר אז. מכאן או מכאן השהייה זו לא ענישה תעבורתית שיכולה לבוא בחשבון במקרה שאדם חונה בחנית הבצפר ואסרו עליו. אתה רוצה להגיד לי שאם אני אגיע לשם ואחנה את רכבי אז ישעו גם אותי?

היה ומותר להם לבצע ענישה זו ענישה עפ"י חוק, וענישה עפ"י חוק היא גרירת הרכב או קנס מסוים, בזה אני כבר לא כל כך בקיא, אבל השעיה מבית הספר בטח ובטח שלא.

עריכה: סיביק אני מקווה שאתה לא באמת מתכוון למה שאמרת O_O

זה שלא כתוב בספר האזרחות על קיום אפליה בין אנשים שונים לא אומר שהאפליה היחידה הקיימת בעולם (או בארצנו) היא בין יהודים לערבים. זה שלא כתוב בספר על כך שזו אפליה ברורה בין התלמידים והמורים בחניה לא אומר שאין כאן אפליה כזאת.

יכול להיות שהמורים העצלנים שלהם לא אוהבים את העובדה שהתלמידים לוקחים להם את החניות והם החליטו לעשות מעשה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לא עורך דין ולא מכיר שום חוק שאפשר להשען עליו, אבל הנסיון להגיד שזו הפליה נראה לי כמו שטות מוחלטת.

אם החניה היא של בית הספר, הם יכולים להגביל את החניה רק לעובדים ומורים.

בדיוק כמו שבאוניברסיטה שלי יש חניה, לחניה הזאת מקבלים אישור כניסה המרצים, עובדים למיניהם וסטודנטים שמשלמים סכום

מסויים לאוניברסיטה לאותה שנה(לאחר הגרלה של מס' מקומות מוגבל).

מצד שני, אם אין שום הגבלה על חניה של אנשים שלא קשורים לבית הספר באותה חניה, אפשר לבוא, להחנות ולהגיד שאמא שלך לקחה אותך בבוקר לבית הספר והחנתה שם את הרכב, אתה רק צריך להחזיר אותו הביתה.

או לחליפין, פשוט לשלוח את המנהל לחפש, בצורה מכובדת. אין לו שום זכות לאסור עליך לחנות במקום ציבורי.

ואני אישית הייתי נלחם עם אותו בית הספר ופונה בנושא הזה למשרד החינוך. אם זה שטח בית הספר, שיגדרו אותו ויגבילו כניסה.

העונש שהמנהל החליט לתת, נראה לי כמו משהו שאסור לעשות. אין שום קשר באין עבירה של חניה במקום אסור להשעיה.

מחר הוא גם יחליט שאם התלמיד עושה עבירת תנועה בזמנו החופשי, זכותו יהיה להעניש אותך בנוסף לעונש הקבוע בחוק?!

פורסם
ומה בנוגע לאפליה בין גבר לאישה? או שמדובר רק באישה ערבייה וגבר יהודי?

ברור שיש את אפליה הזו, אבל אפליה של תלמדים ומורים? מיותרת מאוד .

ולא הייתה לאזרחות בכלל בחיים על אפליה הזו

פורסם

כנראה שהעדפה מתקנת יותר מתאימה לנושא, אני התבלבלתי. יש פה השוואה בין תלמידים למורים, שכן מורים כן רשאיים להחנות בחנית ביה"ס ואילו תלמידים לא. אמנם לא מדובר ברבדים שונים בחברה, אבל הרעיון שרק קבוצה אחת מבין השתיים יכולה להחנות בלי בעיה. יש פה גם התערבות של הזכות לחופש התנועה.

פורסם

איך ידעו שהאוטו שלך הוא של תלמיד ולא של סתם בנאדם שהחנה שם? אני אומר תבוא קצת מוקדם או תחנה קצת בצד וזהו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
איך ידעו שהאוטו שלך הוא של תלמיד ולא של סתם בנאדם שהחנה שם? אני אומר תבוא קצת מוקדם או תחנה קצת בצד וזהו.

אפשר לזהות ע"י שלט נהג חדש, למרות שזה נשמע לי בדיחה. אפשר להוריד אותו בקלות...

לפי דעתי הביה"ס מנסה להפחיד את כולם.

פורסם
אני אניח שמחר אתה לא מתכוון להבריז מהבצפר ולכן אתה לומד, צלם לנו בבקשה את החניה של הבצפר כפי שהיא נראית מקרוב ומרחוק (אני רוצה לראות אם היא בתוך שטחו של בית הספר או באיזה מרחק ממנו היא נמצאת) אני בטוח שתוכל לקבל תשובה טובה יותר אז. מכאן או מכאן השהייה זו לא ענישה תעבורתית שיכולה לבוא בחשבון במקרה שאדם חונה בחנית הבצפר ואסרו עליו. אתה רוצה להגיד לי שאם אני אגיע לשם ואחנה את רכבי אז ישעו גם אותי?

היה ומותר להם לבצע ענישה זו ענישה עפ"י חוק, וענישה עפ"י חוק היא גרירת הרכב או קנס מסוים, בזה אני כבר לא כל כך בקיא, אבל השעיה מבית הספר בטח ובטח שלא.

עריכה: סיביק אני מקווה שאתה לא באמת מתכוון למה שאמרת O_O

זה שלא כתוב בספר האזרחות על קיום אפליה בין אנשים שונים לא אומר שהאפליה היחידה הקיימת בעולם (או בארצנו) היא בין יהודים לערבים. זה שלא כתוב בספר על כך שזו אפליה ברורה בין התלמידים והמורים בחניה לא אומר שאין כאן אפליה כזאת.

יכול להיות שהמורים העצלנים שלהם לא אוהבים את העובדה שהתלמידים לוקחים להם את החניות והם החליטו לעשות מעשה.

לא מצאתי תמונה שרואים גם את החנייה וגם את הכניסה לבית ספר.

אך מצאתי 2 תמונות ואני ישתדל להסביר:

3063483481_7d00a6dfe8.jpg

זו החנייה המדוברת.

אם אתה מסתובב לאחור (מאותו מקום בדיוק שהצלם עמד שצילם את התמונה הזו) אתה תראה את הכניסה לבית ספר:

3063480633_ab56e63e44.jpg

יחסית זה כן קרוב לכניסה לבית ספר.

זה נחשב כשטח הפרטי של הבית ספר?

פורסם
ההנהלה אומרת שמי שיחנה בחנייה יושעה ל10 ימים מהבית ספר.

אנשי חינוך הם בד"כ אנשים רציונליים עם תסביך אלוהים. יש לנו גם כמה כאלה בפורום.

במידה וההנהלה אכן אמרה את המשפט הזה במפורש, אני מציע שתיגש לגורם הרלוונטי ותבקש את זה בכתב.

התנהג בצורה מנומסת אך נחושה, הסבר כי האיסור גורם לך לחנות בשטח ציבורי עם תנועה סואנת וזה פוגע בבטיחות שלכם.

במידה ולא ינתן מסמך כתוב בנושא, תתחיל להתקשר להורים של כל תלמידי השכבה, אני בטוח שיש שם עו"ד אחד או שניים.

אם בית הספר מתנהג באופן לא חוקי, אזי מן הראוי להבהיר להם שכולם שווים בפני החוק, קל וחומר מוסדות שמטרתם לחנך.

---------------------

עריכה - לאחר שראיתי את התמונות, עולה אצלי השאלה: האם ישנו מחסום בכניסה לחניון? האם הוא צבוע בכחול-לבן?

האם ישנו שילוט המורה על סוג האנשים שרשאים לחנות שם? במילים אחרות, אם אזרח מהשורה יכול להיכנס לשם בלי

בעיה ולחנות, אז מדובר בשטח ציבורי ואז יש פה מקרה של אפליה. אחרת, יתכן וזה שטח פרטי, ואז הם יכולים לעשות

מה שבא להם.

פורסם
אנשי חינוך הם בד"כ אנשים רציונליים עם תסביך אלוהים. יש לנו גם כמה כאלה בפורום.

במידה וההנהלה אכן אמרה את המשפט הזה במפורש, אני מציע שתיגש לגורם הרלוונטי ותבקש את זה בכתב.

התנהג בצורה מנומסת אך נחושה, הסבר כי האיסור גורם לך לחנות בשטח ציבורי עם תנועה סואנת וזה פוגע בבטיחות שלכם.

במידה ולא ינתן מסמך כתוב בנושא, תתחיל להתקשר להורים של כל תלמידי השכבה, אני בטוח שיש שם עו"ד אחד או שניים.

אם בית הספר מתנהג באופן לא חוקי, אזי מן הראוי להבהיר להם שכולם שווים בפני החוק, קל וחומר מוסדות שמטרתם לחנך.

---------------------

עריכה - לאחר שראיתי את התמונות, עולה אצלי השאלה: האם ישנו מחסום בכניסה לחניון? האם הוא צבוע בכחול-לבן?

האם ישנו שילוט המורה על סוג האנשים שרשאים לחנות שם? במילים אחרות, אם אזרח מהשורה יכול להיכנס לשם בלי

בעיה ולחנות, אז מדובר בשטח ציבורי ואז יש פה מקרה של אפליה. אחרת, יתכן וזה שטח פרטי, ואז הם יכולים לעשות

מה שבא להם.

אין כלום, לא מחסום ולא שום שלט.

לא יצא לי לראות אנשים אחרים מחנים שם משום שהבית ספר נורא רחוק מכל מקום אחר בעיר. :-D

• תוכן חדש...