Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איסור כניסה לחניית בית ספר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בגלל תאונה שקרתה בכביש של בית הספר (ליד המגרש חנייה, יש כביש גדול שהאוטובוסים עוברים בו), אסרו על כל התלמידים להחנות בחנייה של בית הספר.

רציתי לדעת אם זה חוקי לעשות את זה או שהם לא יכולים להגיד לתלמידים איפה להחנות?

תודה לכולם.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם המורים יכולים לחנות בחניה הזאת? (כלומר, האם רק על התלמידים הופעל האיסור הזה)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

במידה והחניה הינה בגדר שטח פרטי של ביה"ס, יכולה ההנהלה ו/או ההרשות המקומית לאסור חניה בו.

שטח ציבורי - רק הרשות המקומית יכולה לבצע כזאת.

בכל מקרה התשובה היא חיובית.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
האם המורים יכולים לחנות בחניה הזאת? (כלומר, האם רק על התלמידים הופעל האיסור הזה)

המורים יכולים.

האיסור הוא רק על התלמידים.

פורסם

אז זו סתם אפליה מסריחה ומומלץ שתפנה להנהלת בית הספר ותאמר להם שהאפליה שלהם לא במקום בעניין זה.

זה נהיה לגיטימי כשנהגים חדשים לא מורשים לנהוג על יגואר שמוצעת בהשכרת רכב במחירים גבוהים, מילא.

אבל לאסור על התלמידים לחנות בחניית בית הספר כי הם נהגים חדשים? פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה. מה שבטוח, אצלנו בבית הספר (שאותו כבר סיימתי ): ) לא היו עוברים על זה בשתיקה

פורסם

כשאני למדתי בתיכון היה איסור על התלמידים להגיע עם רכב או אופנוע:arrow:

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

אבסורדי למדי. בביה"ס שלי אין הגבלה ובכלל הנושא אף פעם לא היווה בעיה כלשהי.

האם ישנם מקומות נוספים קרובים להחנות ליד ביה"ס? במידה וכן, גם שם אסור לתלמידים להחנות את רכבם?

חוץ מזה, מעניין אותי יותר לדעת כיצד אוכפים את "החוק" הזה. המנהלת ממתינה בחנייה ובודקת כל נהג?

ומה עם אלה שמגיעים בשעות מאוחרות?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

מה דעתך על כך שבכיסה למגרש המחינה עומד שומר ובודק אם לרכב יש תו חניה של המוסד? ואולי מודבר במוסד מתוחכם שבו יש בכניסה מחסום הנפתח רק באמצעות כרטיס עובד? הדבר מקובל במוסדות רבים, וגם בבתי ספר אשר מנפיקים תוי חניה רק לאנשי הסגל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שאלה לפותח השרשור.

אותה תאונה מדוברת שגרמה לאיסור החנייה, היו מעורבים בה תלמידים שנהגו?

בלי כל קשר אם מדובר בחנייה פרטית של הבית ספר, אז היא רשאית להחליט על הרכבים שיחנו בה או לא.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

האמת שזה נורא תלוי איך נראית חנית בית הספר והיכן היא ממוקמת.

לבית הספר שאני למדתי בו היו 2 חניות, אחת כביכול אכן הייתה שייכת לבית הספר (כך אני מניח למרות שהגישה אליה לא הייתה ישירה מבית הספר, כלומר החניה לא הייתה מול שערי בית הספר אלא באחד מהצדדים שלו) והשניה הייתה החניה של הרחוב, שהיא גם הרבה יותר קרובה לבית הספר והרוב החנו שם את רכבם, אם המצב היה דומה לשלך התלמידים עדיין היו יכולים להחנות את רכביהם מול שער הכניסה לבית הספר כי זו חניה של הרחוב (לדרי הרחוב וכד') ואין לבית הספר זכות לקבוע מי יחנה שם.

פורסם

שאלה מעניינת.

מה שמעניין כאן הוא שלא ברור אם יכולה בכלל להיות חניה "פרטית" של בית הספר, כי הרי בית הספר הוא מוסד ציבורי/עירוני. זה לא שטח פרטי של אדם או תאגיד כלשהו.

אפשר לנסות לברר בעירייה מה המעמד המשפטי של המגרש חניה הזה, אבל לא בטוח שתהיה תשובה חד משמעית.

בכל מקרה גם אם זה מגרש ש"שייך לבית הספר", אני לא חושב שהם יכולים להפלות ספציפית את התלמידים שלהם. או שיתנו רק למורים ועובדים להיכנס, או שלכולם.

לא יכול להיות שמישהו שלא קשור יכול להחנות ומי שבמקרה תלמיד של בית הספר לא.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אבסורדי למדי. בביה"ס שלי אין הגבלה ובכלל הנושא אף פעם לא היווה בעיה כלשהי.

האם ישנם מקומות נוספים קרובים להחנות ליד ביה"ס? במידה וכן, גם שם אסור לתלמידים להחנות את רכבם?

חוץ מזה, מעניין אותי יותר לדעת כיצד אוכפים את "החוק" הזה. המנהלת ממתינה בחנייה ובודקת כל נהג?

ומה עם אלה שמגיעים בשעות מאוחרות?

אין מקום חנייה מסודר, אמרו לנו לחנות על הכביש בצדדים (איפה שהאוטובוסים עוברים)

כנראה הם רואים לפי השלטים על המכוניות, לא יצא לי לראות עדיין איך הם בודקים את זה.

ההנהלה אומרת שמי שיחנה בחנייה יושעה ל10 ימים מהבית ספר.

שאלה לפותח השרשור.

אותה תאונה מדוברת שגרמה לאיסור החנייה, היו מעורבים בה תלמידים שנהגו?

בלי כל קשר אם מדובר בחנייה פרטית של הבית ספר, אז היא רשאית להחליט על הרכבים שיחנו בה או לא.

כן היו מעורבים.

איך אפשר לדעת אם זה פרטי או ציבורי?

פורסם

תחנה ואם ינסו להשעות אותך תקליט את המנהל אומר את זה ותתבע אותו .

לא יתכן שתהיה אפליה בין מורים ותלמידים .

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם
אין מקום חנייה מסודר, אמרו לנו לחנות על הכביש בצדדים (איפה שהאוטובוסים עוברים)

כנראה הם רואים לפי השלטים על המכוניות, לא יצא לי לראות עדיין איך הם בודקים את זה.

ההנהלה אומרת שמי שיחנה בחנייה יושעה ל10 ימים מהבית ספר.

כן היו מעורבים.

איך אפשר לדעת אם זה פרטי או ציבורי?

יושעה? זו ממש לא ענישה נכונה וזה אסור. הענישה על איסור חניה במקום מסוים פרטי הוא גרירת הרכב וכד', אסור להם לעשות לכם כזה דבר בשום פנים ואופן, על אותו משקל הנהלת בית הספר שלך יכולה להחליט שמהיום אם הורים שלך חונים בחניות 123 בסופר דופקים לך השעיה...

פורסם

כל העניין הזה של לאסור לחנות לא עושה לי שכל.

עוד שנה שהתלמידים האלה יהיו בצבא, יאסרו עליהם להחזיק נשק אחרי שתיהיה תאונת ירי ?

• תוכן חדש...