Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי רכב ע"פ פנס רכב אחורי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה מישהו נתקע באוטו שלי בזמן שהוא היה בחניה, והשאיר רק את הפנס האחורי שלו כפיצוי. אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי אם הוא מזהה מאיזה סוג רכב הפנס הזה, כדי שזה יצמצם לי את החיפושים.

תודה רבה

19082010014.jpg

פורסם

יכול להתאים להרבה רכבים.

יש מצב סקודה פאביה.

skoda-fabia.jpg

תיקח את הפנס למוסך שמתעסק עם פירוקיות, הוא יוכל לזהות בודאות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
יכול להתאים להרבה רכבים.

יש מצב סקודה פאביה.

זה בכלל לא דומה. שים לב שבפאביה החלק הלבן בפנס (של אורות הרוורס) ממוקם אופקי

ובשלו זה אנכי.

פורסם

אצלי היה פעם מקרה דומה. לקחתי שברי פנס והדבקתי אותם ביחד. לפי מספר סידורי נימצא דגם של רכב אליו שייך הפנס. נסה להעלות לפורום את כל מה שכתוב על פנס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היי,

קודם כל תודה לכל המגיבים,

הסתכלתי על תמונות של המכוניות שהזכרתם, אבל לא נראה לי שזה זה. לא כ"כ רואים את זה בתמונה, אבל החלק הלבן המפורק הוא שלם, הוא לא חתיכה מהלבן העליון. לדעתי הפנס בנוי מ-3 חלקים מעוקלים כאלה, הכתום העליון ו-2 לבנים מתחתיו, אבל אני לא סגור על האורנטצייה של הפנס.

לזה ששאל לגבי החיפושים, זה קרה בקיבוץ שההורים שלי גרים. עשיתי סיבוב ולא מצאתי את הרכב, אבל אם אני אדע להתמקד בסוג ספציפי זה יעזור לי להתמקד

ולזה שאמר על דברים שכתובים על הפנס, התסכלתי ולא ראיתי שכתוב שם משהו, יש מצב שאני לא מסתכל כמו שצריך?

פורסם

נניח ותדע לאיזה רכב זה שייך באופן כללי, למה נראה לך שתצליח להגיע אל הבעלים (על אחת כמה וכמה, שלא כתוב כלום על הפנס)? אם זה היה ליד ביתך, והיית אומר לי שראית את הרכב של השכן וזיהית בוודאות שמדובר בו הייתי אומר לך להמשיך בהליך מסויים. אבל כתבת שעשית "סיבוב", לא איתרת רכב עם פנס שבור. רוב הסיכויים שמדובר ברכב שלא שייך לתושב הקיבוץ, או לחילופין כן שייך לתושב הקיבוץ, ובשעת חיפושיך, הוא לא נכח שם. תהיה בטוח שהנהג החמוד שדאג לנטוש את רכבך, כבר תיקן את הנזק שלו, ובטח ובטח הוא לא יגיע למצב של להודות בעבירה במידה וודוקא כן תוכל למצוא אותו בכוחות על טבעיים כלשהם. מבחינת החוק, גם אם תמצא רכב עם נזק שמתאים לציפיותיך, והוא לא יודה בעבירה, אף אחד לא יוכל להרשיע אותו בעבירה כלשהי, כי לא ראית אותו בעת ביצוע העבירה, אין ראיות אחרות כלשהן, והודאה כמובן שלא תוציא ממנו (תירוצים לנזק שלו יש בלי סוף). בכל מקרה אאחל לך בהצלחה, מינימום הוצאות תיקונים ושבת שלום!

Xbox12341

פורסם

אבל בכל זאת, נגיד הוא יידע שזה פנס של אימפרזה לדוגמא, ותמיד החבר של השכנים מגיע עם רכב כזה, לפחות הוא יידע לעשות לו את ה"פרצוף" הנכון.

פורסם

גם לי זה נראה כמו פנס של יאריס חדשה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

רנו קולאוס

521912-5.jpg

לדעתי, החלק שנותר בידך שייך לפנס השמאלי בחלקו הפנימי, כלומר: זה שפונה לעבר מרכז הרכב. שים לב לזוית בפינה הימנית-עליונה של הפנס, שנראית די דומה לזוית שבפנס שנשאר בידיך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...