Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השדרוג החדש שלי: פאביה 1.2TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכל לקוח שמורה הזכות ליצור הילה של מסתורין סביב הפתרון שהוצע לו, בדיוק כשם שלכל חבר פורום

שקנה רכב חדש שמורה הזכות לא לספר לנו כמה הוא שילם עליו. לשניהם שמורה הזכות לחיות בסרט

ולחשוב שהם לא יצאו פראיירים, וזה לא מקומנו לשפוט אותם, לחקור אותם בעינויים או לדרוש הבהרות.

כידוע, בארץ שולט העקרון הצרכני של "אחד בשביל אחד, אף אחד בשביל כולם". לפיכך, לא ברורה לי

ההתעקשות הנאיבית הזאת להבין מה בדיוק כל אחד קיבל ובאיזה תנאים. לכל לקוח, קיים או פוטנציאלי,

שמורה הזכות לנהל את המשא ומתן שלו מול היבואן ולקבל את החלטותיו בהתאם.

אתה כמובן צודק, אבל ברגע ש-RS הפך את שביעות רצונו מהפביות הקודמות (היתה תקופה שהיה פה ממש שיר הלל לפאביה) ואת אכזבתו מהנוכחית למשהו פומבי לרבות פניה לעיתון של המדינה, אז הזכות למסתורין לגבי הפתרון שנמצא קצת פחות "מחזיק מים" לדעתי.

אף אחד לא חייב. זה משמש יותר כפוזה.

היה לי סאן רוף מקורי באיביזה ולעולם לא פתחתי אותו לחלוטין - המון המון רעש. תמיד הוא היה אצלי במצב Tilt.

אני מכיר הרבה שחולקים עליך. כשלא צריך מזגן, הסאן רוף אצלי תמיד פתוח כי זה כיף...ואת גיל הפוזה עברתי כבר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מכיר הרבה שחולקים עליך. כשלא צריך מזגן, הסאן רוף אצלי תמיד פתוח כי זה כיף...ואת גיל הפוזה עברתי כבר.

זה נחמד כגימיק ופוזה, לא מעבר לזה. לטעמי.

בסופו של דבר - אין כמו מזגן. עובד אצלי קבוע :-D

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

צודק אוראל, כבעלים לשעבר של RUNX Luxury שהיתה מצויידת בסאנרוף, אני יכול להגיד שמעבר לפוזה ויופי אין יותר מידי יתרונות לגג ניפתח בארץ, בקיץ חם איתו, ואם פותחים עד הסוף בנסיעה יש רעש מטורף של רוח ובמצב הסטה - פוזה נטו... אבל עדיין עם כל זה אני מתגעגע אליו.

ד"א, למזלי איך שמכרתי את הרכב נודע לי גם שהגומיות התייבשו והיתה נזילה של מים לתוך הרכב מה שאומר שזה גם היה מוסיף עוד הוצאות.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

סאנרוף ב-6K ש"ח, משענת יש לפולו ב-8K ש"ח, מה יהיה עם המחירים האלה? זה יותר יקר ממרצדס.

פורסם

מי שמתכוון לקנות פאביה/פאביה ספייס TSI בחודש הקרוב,

קיבלתי היום טלפון מסוכן המכירות שלי, נאמר לי ששופרסל יצאו ממש היום במצבע חדש עם סקודה,

אם אתם מחזיקים בכרטיס אשראי שופרסל (לא כ.מועדון רגיל) אתם מקבלים במקום 4K ש"ח הנחה בהזמנת כל דגמי פאביה TSI או פאביה ספייס ו12 אלף ש"ח הנחה על דגמי פאביה היוצאים.

התנאי לקבלת ההנחה: 2000 ש"ח ממחיר הרכב צריך לשלם דרך כרטיס אשראי שופרסל.

:wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

השלב הבא: תשלום בתלושים של סטימצקי ייתן לך 12.5% הנחה ;-)

ואחריו: התחייבות (מצידך) לרכישה חוזרת תיתן לך... שרות מעצבן ורכב מתקלקל ;-) (אני עם קספר, משום שאי אפשר להלל ולשבח, אבל לא לספר כשמתקלקל, ואז כשמשהו נודע לחבר'ה גם לא לספר הכל, ואז לתקוף את מי שסקרן לדעת מה נסגר עם מה שהוא קרא בעיתון. ברור שאין "חובה" אבל מבחינה אתית אם משתמשים במדיום ובפורום למטרת קמפיין, לפחות שיהיה מאוזן (כלומר לספר כשהמצב לא רק חיובי) ושנדע מתוצאותיו...)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

איל, אין עלי את החובה לדווח לך או לכל אדם על העניינים שלי ברכב ומול צ'מפיון - כך שאתה יכול להמשיך להסכים עם גיא (קספר) ואתה יכול להמשיך להתלונן.

רק אציין העניין נסגר לטובה ומעבר לזה לא עניינים. מצטער.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מחזק בעיניין הסאנרוף - אחרי שלפני 3 רכבים (לראשונה בין כל הרכבים שלי) לא היה לי סאנרוף

לא חוזר לרכב בלי סאנרוף - נקודה !

פורסם

עתיד: מסכים לגבי הסאן-רוף. כיף באביב ובסתיו, ועוד יותר בחורף.

RS: זה כל העניין באתיקה - היא בד"כ לא חובה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תאחלס במדינה זרה, עם אנשים זרים שאין אנו מכירים,

היה נראה כאילו יבואן רכב כזה או אחר נתן לאדם כזה או אחר רכב בהנחה מאסיבית ולו רק כדי להמנע מפרסום שלילי, בחול יש מקרים כאלו של פוליטיקה ופלילים, בישראל למזלינו אין דברים כאלו

ארץ זבת חלב ודבש,

מעניין אם לתושבי הולילנד יש הנחה בסוכנויות סקודילנד :)

**כל האמור הינו בגדר סאטירה הומוריסטית לחלוטין, ואינו מבוסס על שום השערה\דעה\עובדה כלשהי,

אלא פרי דמיון סטירי מפותח

פורסם
לכל נותן שירות שמורה הזכות לתקן את העוול שעשה, כל עוד הפתרון מקובל על הלקוח. חבל אמנם

שצ'מפיון עושים זאת נקודתית ולא באופן גורף, אבל בישראל גם זה הישג

ההסכם שהושג הותיר לקוח מרוצה, אין טעם לנסות ולדלות מידע לגבי ההסכם.

בהצלחה עם הרכב החדש.

-

פורסם
ההסכם שהושג הותיר לקוח מרוצה, אין טעם לנסות ולדלות מידע לגבי ההסכם.

בהצלחה עם הרכב החדש.

תודה :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לפותח השרשור תתחדש ותהנה.

לעניין הסאן רוף, בסקודה זה אמנם לא רלוונטי כי היא גבוהה. באלפא הוא גונב חלק נכבד ממרווח הראש כך שהוא גם מפריע מעבר להיותו מכשיר פוזה יקר ולטעמי מיותר. הבעיה ברכבים קצת יותר יקרים היא שבסטנדרט כולם מגיעים איתו ובשביל לקבל אחד בלי צריך לעשות הזמנה מיוחדת.

פורסם

תיתחדשו ותהנו:)

אבל קצת מצחיק אותי לשים לפאבייה סאן רופ,המצב דומה לזה שסבא שלי בן ה-96(שיתברך לחיים ארוכים)

יתחיל לשים ג'יל לשיער.שמעתי גם שיש גימור "ספורט",שמעתי גם שסבתא שמה ג'ינס של "CASTRO "

הרכב ניראה כרכב לאנשים מבוגרים,פנסיונרים,חסרי טעם,גימלאים,

לטעמי עוד שנה שנתיים הוא כבר ייחשב רכב אספנות.

מה באמת אנשים קונים פאבייה?????:shock::shock::shock::shock::shock:

פורסם

נירו -

לא יודע מה מצחיק בסאנרוף לפאביה.

זה כמו להגיד שמצחיק לשים מזגן בפיאט אונו.

סאנרוף היא תוספת נחמדה לכל רכב.

בקשר לגרסת ה"ספורט" - כן, סתם גימיק שיווקי, לא משהו חדש או נדיר.

לפותח השרשור - תתחדש וסע בדרכים טובות, שמור על הרכב - נראה טוב, אולי עוד כמה שנים שתרצה למכור אני אוכל להעזור לך להפטר ממנו :wink:

ו-RS - יאללה שיחזירו כבר ת'עדשה ונראה סט עם שלך ושלו ביחד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...