Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השדרוג החדש שלי: פאביה 1.2TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש!

מועדון סקודה פאביה הולך וגדל...

חישוקים ממש יפים (ואני מתחיל להצטער שלא הזמנתי גם.. אצלי :oops:)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחדש!

מועדון סקודה פאביה הולך וגדל...

חישוקים ממש יפים (ואני מתחיל להצטער שלא הזמנתי גם.. אצלי :oops:)

אני מכיר מישהו שמוכר סט כזה - עם צמיגים... :lol:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תתחדש, אלו אותם ג'אנטים כמו שלי.

נחמד לראות שעדיין יש פה (חצי פורום לפחות...) שעדיין מעריך את האיכות של VAG על כל מותגיה המצויינים, ומנגד מצער לראות כמה חברי פורום אכולי קנאה עד עמקי נשמתם הרושמים שטויות על הפאביה בשרשורים אחרים, גם אם אין להם את הרכב.

אם תארגנו מפגש באיזור המרכז (נתניה או אפילו קיבוץ יקום או הרצליה) - אגיע. תמונות נוספות יתקבלו בברכה.

פורסם
niv, בהחלט אכלנו מרורים עם הנוכחית והשירות היה מחפיר. מנגד, היו לנו 3 פביות בעבר והן גילו אמינות מצויינת...

אין כאן כל קשר "למכורים".

מצער אותנו שנאלצנו להגיע עם כתבה ב"ידיעות" בכדי שמישהו בצ'מפיון יתעורר ויבין את מהות וחשיבות העניין. כנראה שהם היו צריכים את המכה הזאת בכדי להתעורר ולהבין.

בכל מקרה, אנחנו ממתינים ל-TSI ומקווים שהיא תחזיר אותנו לימי העבר המאושרים וחסרי התקלות.

מעבר לזה, לא אוכל לכתוב. זה לא רלוונטי.

זה דווקא מאוד רלבנטי, אבל אתם כנראה לא יכולים לפרט על הפתרון שנמצא עבורכם כי זה היה חלק מההסכם.

אני מהמר שלקחו מכם את הפאביה הלימונית והתוספת עבור אחת חדשה היתה כזו ששכנע אותכם לקחת סיכון נוסף עם פאביה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
זה דווקא מאוד רלבנטי, אבל אתם כנראה לא יכולים לפרט על הפתרון שנמצא עבורכם כי זה היה חלק מההסכם.

אני מהמר שלקחו מכם את הפאביה הלימונית והתוספת עבור אחת חדשה היתה כזו ששכנע אותכם לקחת סיכון נוסף עם פאביה.

אולי. ואולי לא.

כנראה שלעולם לא תדעו :roll:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
RS אני עדיין לא מצליח להבין איך רכשת מהם רכב שוב אחרי השירות שקיבלת...

אתם כנראה לא יכולים לפרט על הפתרון שנמצא עבורכם כי זה היה חלק מההסכם.

אולי. ואולי לא. כנראה שלעולם לא תדעו.

לכל נותן שירות שמורה הזכות לתקן את העוול שעשה, כל עוד הפתרון מקובל על הלקוח. חבל אמנם

שצ'מפיון עושים זאת נקודתית ולא באופן גורף, אבל בישראל גם זה הישג.

לכל לקוח שמורה הזכות ליצור הילה של מסתורין סביב הפתרון שהוצע לו, בדיוק כשם שלכל חבר פורום

שקנה רכב חדש שמורה הזכות לא לספר לנו כמה הוא שילם עליו. לשניהם שמורה הזכות לחיות בסרט

ולחשוב שהם לא יצאו פראיירים, וזה לא מקומנו לשפוט אותם, לחקור אותם בעינויים או לדרוש הבהרות.

כידוע, בארץ שולט העקרון הצרכני של "אחד בשביל אחד, אף אחד בשביל כולם". לפיכך, לא ברורה לי

ההתעקשות הנאיבית הזאת להבין מה בדיוק כל אחד קיבל ובאיזה תנאים. לכל לקוח, קיים או פוטנציאלי,

שמורה הזכות לנהל את המשא ומתן שלו מול היבואן ולקבל את החלטותיו בהתאם.

לפותח השרשור ול-RS ומשפחתו אני יכול רק לאחל הצלחה, ושהרכבים החדשים ישרתו אותם שנים רבות.

פורסם

ואדים, אתה חי בסרט.

כל אחד מסיק את המסקנות שלו, עושה את ההחלטות שלו ואתה האחרון שישפוט אותי (או כל אדם אחר) - ובטח שיגיד לי שאני "חי בסרט" או שאני "פראייר".

את כל דבריי החוכמה האלה תחסוך מאיתנו ושמור לעצמך.

מומלץ שתתחיל לשנות גישה - הנוכחית שלך לא פחות ממחורבנת ומזלזלת.

אתה עובר כל גבול הטעם הטוב.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
רק אני עיוור או שבאמת יש שם גג נפתח? :shock:8)8)8)

אם כן כמה לקחו לכם תוספת על זה?

יש.

6000 ש"ח.

"די" מוגזם בהתחשב בעובדה שזו תוספת שעולה 300 יורו בגרמניה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יש.

6000 ש"ח.

"די" מוגזם בהתחשב בעובדה שזו תוספת שעולה 300 יורו בגרמניה.

מוגזם אבל מי שחייב את זה המחיר הכולל של האוטו הוא מצוין (ידני).

חבל שאין בארץ התקנות מקומיות של גג נפתח במחיר סביר. (ידוע שיש את ההוא מגנות שלוקח 8K)

פורסם
מוגזם אבל מי שחייב את זה המחיר הכולל של האוטו הוא מצוין (ידני).

חבל שאין בארץ התקנות מקומיות של גג נפתח במחיר סביר. (ידוע שיש את ההוא מגנות שלוקח 8K)

אף אחד לא חייב. זה משמש יותר כפוזה.

היה לי סאן רוף מקורי באיביזה ולעולם לא פתחתי אותו לחלוטין - המון המון רעש. תמיד הוא היה אצלי במצב Tilt.

בטיול האחרון לגרמניה (לפני חודש) הייתה לי 320D עם סאן רוף ושם מצאתי את עצמי עם סאן רוף פתוח (ברגעים נטולי גשם) ובאמת שהיה נחמד - אוויר קריר ואין שמש שמטגנת את הראש (בניגוד למדינתנו היקרה).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מומלץ שתתחיל לשנות גישה - הנוכחית שלך לא פחות ממחורבנת ומזלזלת.

אם זאת התחושה שלך, נראה שפיספסת לגמרי את מה שניסיתי לומר, וחבל.

דווקא הפעם אני לצדך, בלי זלזול ובלי סרקאזם. דברי הביקורת מתייחסים לכלל האוכלוסיה, לאו דווקא אליך ולמשפחתך.

במידה ואכן התנסחתי בצורה לא ראויה, עמכם הסליחה. זאת לא הייתה הכוונה.

פורסם

טוב סיכום ביינים..

תודה למאחלים,

הרכב מגיע עם בקרת אקלים אוטומטית ורדיו מובנה.

איכות הסאונד מצויינת בהשוואה לגרסאות סטנדרט לרכבים אחרים.

העוצמה המקסימלית ירדה משמעותית מהמערכת הקודמת שלי. (כנראה בעיה רק במערכת עצמה ולא ברמקולים).

מושבי הספורט והג'נטים נשארו בדיוק כמו בגרסאות הקודמות.

למעט עיטורים וגימורים בצבע כסף ע"ג ידית ההילוכים ובעוד מספר מקומות.

יחידות תאורה של פנסי ערפל נראות מצויין בעיקר בלילה מוסיף המון לרכב.

סאן רופ - הפעם החלטתי לא לוותר וללכת על הסאן רופ, מוסיף גם לחזות הרכב וגם להרגשה הכללית :) מגיע עם מספר מצבים מועילים.

הנסיעה ברכב מאד מאד שקטה, הרבה יותר מהקודמת ומורגשת גם ע"י נוסעים שנסעו איתי ברכב.

בדרך כלל אני סולד מהגג הלבן שלא מתקשר עם הרכב, אך עם הצבע הנ"ל הגג הלבן יושב מצויין על הרכב, לא בולט מדי אך מורגש ומשתלב נהדר.

זהו לעכשיו.

יום טוב.

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...