Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השדרוג החדש שלי: פאביה 1.2TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שעיצוב זה עיניין סובייקטיבי, אבל יצרן טוב, יודע לעצב רכב שהרוב אוהבים אותו.

הבעיה בסקודה, שההתפלגות היא יותר לא אוהבים מאשר אוהבים, שזה המצב הכי גרוע שיש.

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המבצעים הללו מחבלים באופן קשה באמון הלקוחות. כל שרואים פה הוא תכנון לטווח קצר על חשבון הארוך. פשוט לא מובן. ישנן מספיק אפשרויות שוות כסף שלא יפגעו בתחושת הלקוח ששילם מחיר מלא ומרגיש ובצדק אדיוט מושלם. גם הקשר האוילי הזה לשופרסל, לא מוסיף הרבה קרדיט ליבואן.

פורסם

המבצע זה מכוניות שכבר בארץ ומנסים למכור אותם? או מכוניות חדשות מחו"ל ?

כי זה מה שבדרך כלל מאפיין אנשים שלא מבינים כלום?
גם אנשים רגילים רוצים עיצוב יפה ולא אוטו מכוער , ואפילו מוכנים לשלם יותר כסף על זה , וזה לא הופך אותם ל'לא מבינים כלום' !
פורסם
ברור שעיצוב זה עיניין סובייקטיבי, אבל יצרן טוב, יודע לעצב רכב שהרוב אוהבים אותו.

הבעיה בסקודה, שההתפלגות היא יותר לא אוהבים מאשר אוהבים, שזה המצב הכי גרוע שיש.

להגיד "יצרן טוב יודע לעצב רכב שהרוב אוהבים אותו" הוא משפט מאוד לא מדוייק ואפילו לא רלוונטי.

מה שרלוונטי זה לא מה שהיצרן יודע לעשות אלא מה שהוא בוחר לעשות.

אני מניח שבמקרה הזה היצרן של סקודה בחר ללכת על פלח שוק מסויים כדי למקסם את הרווחים שלו והתוצאה, בין השאר, היא הפאביה.

משפט מדוייק הוא "יצרן טוב ידע להרוויח הכי הרבה כסף בטווח הרחוק"

לגבי המשפט השני שכתבת: "ההתפלגות היא יותר לא אוהבים מאשר אוהבים, שזה המצב הכי גרוע שיש" זה גם משפט מאוד מאוד לא מדוייק. פעם אחת בגלל מה שכתבתי קודם ופעם שנייה בגלל שלמשל מי שאוהב את הדגם הספציפי הזה לדעתי מרוצה מזה שרוב האנשים לא אוהבים אותו - יש לו מכונית ייחודית. במקרה הגרוע - אנשים לא קונים רכב שהרוב אוהבים, הם קונים רכב שהם אוהבים, ובעצם לא איכפת להם מה אנשים אחרים חושבים על הרכב שלהם.

פורסם

אתה אומר לי, שיצרן מעדיף ללכת על חלק קטן מהשוק, ועל חלק ספציפי, מאשר למכור את הרכבים שלהם באלפי חתיכות?

זה לדעתי תירוץ זול, שבעל הרכב אומר, במידה ולא אוהבים את הרכב שלו, ואני ממש לא קונה אותו.

כי המטרה של היצרנים היא למכור, וכמה שיותר. ולא למכור לפלח שוק מסויים.

ברור שאתה קונה רכב לפי מה שאתה אוהב, אבל הבעיה של היצרן, שהרוב לא אוהבים את הרכב הזה, והוא לא פונה לפלח מסויים של השוק אלא פשוט יצא לו עיצוב גרוע.

פורסם
המבצע זה מכוניות שכבר בארץ ומנסים למכור אותם? או מכוניות חדשות מחו"ל ?

מלאי של רכבים בארץ עם מנועי 1600.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש האגו והכבוד הישראלי.

מה כל כך קשה להודות שהפאבייה היא לא פאר היצירה???

אם הייתי היחידי ששם לב אז ניחא,למעשה יש פה בשירשור יותר כאלו שלא אהבו מאשר שכן.

ושוב ,אין בכוונתי לפגוע ברוכשי הרכב(הטוב מאוד),העיצוב הבעייתי מוריד אותו מקנייה מצויינת.

דווקא פנימית הרכב בסדר גמור,כנראה שתיכננו את האוטו מבפנים בלי להשליך על תוצאה חיצונית.

:):evil::twisted:

פורסם

אני חושב שמיצינו.

יש כאלה שאהבו וקנו.

יש כאלה שלא אהבו ולכן לא קנו.

מה יותר טוב איך למה וכמה יש מבחני דרכים + הרגשה אישית.

שכל אחד יעשה עם כספו מה שהוא רוצה.

השרשור היה בשביל בן אדם שקנה אוטו ורצה תגובות חיוביות.

אני ממליץ לנעול.

פורסם

אני לא יודע אם סיימתם - עמוד 7, בכל זאת - את הדיון לגבי הפאביה הדפוקה של אוראל. וגם לא אכפת לי. בכל מקרה, אוראל, ההתנהגות שלך כלפי הקוראים האחרים פשוט מחפירה - הרי כשהיו בעיות, ידעת טוב מאוד לרוץ ל"ידיעות", אבל על ההמשך אתה מסרב לדבר - בדיוק כפי שעשית עד היום בכל פעם שהנושא עלה. כלומר, עשית בקהילה שימוש לצרכיך-שלך, ועכשיו שיזדיינו כולם, קנית עוד פאביה. הניחוש שלי? אפילו לא החתימו אותך על הסכם סודיות, פשוט אתה רוצה להשאר ביחסים טובים עם הנפשות הטהורות בצ'מפיון (אותם אלו שעשו ממך צחוק כשקיבלת אוטו דפוק).

זו התנהגות מניפולטיבית במקרה הטוב, ולא מציבה אותך באור מחמיא במיוחד כצרכן (אבל זה כבר עניין שלך).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

roee, בפעם המיליון (והאחרונה) - יש הרבה דברים שאתה (ואחרים) לא יודעים לגבי איך, מי, כמה ולמה. הייתי נמנע מלקפוץ למסקנות מיותרות.

יש הסכם, ואני מנוע מלהכנס לפרטים.

תכבדו זאת.

בכל מקרה, אני בדיוק מתארגן לי ויוצא לקחת את ה-TSI.

נקווה שהיא תחזיר אותנו לימי הפביה המאושרים :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני לא יודע אם סיימתם - עמוד 7, בכל זאת - את הדיון לגבי הפאביה הדפוקה של אוראל. וגם לא אכפת לי. בכל מקרה, אוראל, ההתנהגות שלך כלפי הקוראים האחרים פשוט מחפירה - הרי כשהיו בעיות, ידעת טוב מאוד לרוץ ל"ידיעות", אבל על ההמשך אתה מסרב לדבר - בדיוק כפי שעשית עד היום בכל פעם שהנושא עלה. כלומר, עשית בקהילה שימוש לצרכיך-שלך, ועכשיו שיזדיינו כולם, קנית עוד פאביה. הניחוש שלי? אפילו לא החתימו אותך על הסכם סודיות, פשוט אתה רוצה להשאר ביחסים טובים עם הנפשות הטהורות בצ'מפיון (אותם אלו שעשו ממך צחוק כשקיבלת אוטו דפוק).

זו התנהגות מניפולטיבית במקרה הטוב, ולא מציבה אותך באור מחמיא במיוחד כצרכן (אבל זה כבר עניין שלך).

אני בדעה שלך

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אני חושב שאנשים רבים תומכים בדעתו של רועי, אבל הדמוקרטיה תומכת באוראל.

אתיקה זה משהו שבא עם הגיל. בסה"כ, אין טעם ליפול עליו - בחור נחמד, תמיד עוזר לכל מי שמבקש, שומר על נימוסים והליכות...

פשוט יש מצבים שבהם הוא עוד לא נבחן בחיים. דברו איתו בעוד כמה שנים, יש לי הרגשה שלא תתאכזבו.

פורסם

מחזק + 100

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...