Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השדרוג החדש שלי: פאביה 1.2TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוקם תת פורום חדש ב"קארזפורום"- פורום סקודה פאביה

:-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחרי כל מה שהיה ? כל ההתלהבות הזאת לא אמינה למי שמסתכלמהצד

תאחלס במדינה זרה, עם אנשים זרים שאין אנו מכירים,

היה נראה כאילו יבואן רכב כזה או אחר נתן לאדם כזה או אחר רכב בהנחה מאסיבית ולו רק כדי להמנע מפרסום שלילי, בחול יש מקרים כאלו של פוליטיקה ופלילים, בישראל למזלינו אין דברים כאלו

ארץ זבת חלב ודבש,

מעניין אם לתושבי הולילנד יש הנחה בסוכנויות סקודילנד :)

**כל האמור הינו בגדר סאטירה הומוריסטית לחלוטין, ואינו מבוסס על שום השערה\דעה\עובדה כלשהי,

אלא פרי דמיון סטירי מפותח

פורסם
אי אפשר להשוות איביזה SC לפאביה אפילו עם גג לבן , תסלח לי אבל הפאביה לא עושה חשק להכנס לרכב, זה לא כיף לנסוע באוטו שנראה מבוגר

תסלח לי, אבל טוב שלא מצאת תמונה עוד יותר גרועה של הפאביה. שים לב לזווית הצילום של הפאביה לעומת האיביזה - אני מצרף לך תמונה שצילמתי היום, כעת בוא נעשה את ההשוואה מחדש.

תמונה 004.jpg

פורסם

עדיין , לפאביה אין מראה שמזמין אותך לנהוג בה , אפילו הRS.

כנ"ל אוקטביה VRS.

ובוא לא נשווה בין אוקטביה VRS ללאון קופרה !

ואני מדבר אך ורק על מראה שמזמין אותך לנהוג (לכל המתחכמים שיגידו שסקודה מתנהגת טוב יותר)

וכן לפי דעתי רכב שנראה טוב נותן הרגשה טובה , כמו שעון יפה או בגד יפה , להראות טוב זה חשוב לרוב בני האדם וזה בטבע שלנו.

פורסם

ללא ספק - שרשור האוננות הגדול של סקודה פאביה.

אדם שלא מבין עלול לחשוב שמדובר פה על פאר היצירה הצ'כית, הרכב החד-פעמי של תחילת המאה, אקזוטיקה בהתהוות ממש...

לשם שינוי לא היה אף מעריץ שהתעקש לקרוא לרכב (הממוצע לגמרי) הזה שקודה

שכן זה כבר היה מחלץ השפרצות של ניטים מצד חלק מהכותבים פה.

בחור - תתחדש על הסקודה פאביה שלך, בין מכוניות המיני החמודות ביותר שנמכרות היום, לא יותר ולא פחות.

על השירות שבטח מצפה לך יכלת \ תוכל לקרוא בשרשורים אחרים בהם חלק מהכותבים בשרשור הזה התנסחו במעט פחות אהבה לגבי היבואן (אותו אחד שדפק להם הנחת ענק על הלימונית + חמוצים + צפיחית בדבש) אבל שלא יהיה בזה דבר שיקלקל לך את החגיגה - אחרי הכל עם קניית הפאביה אתה מתקבל לחיקה של משפחה אוהבת ותומכת שהמונחים הטובים ביותר לתאר אותה כוללים ביטויים כמו "אוטוסוגסטיה" ו"אפקט הבעלות".

יאללה, מברוק על הרכישה, שתסע רק בכבישים סלולים היטב

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
תסלח לי, אבל טוב שלא מצאת תמונה עוד יותר גרועה של הפאביה. שים לב לזווית הצילום של הפאביה לעומת האיביזה - אני מצרף לך תמונה שצילמתי היום, כעת בוא נעשה את ההשוואה מחדש.

האוטו נראה מבוגר ולא כיפי וזה לא יעזור לתת עוד תמונות אמיתיות , אתה צריך אינדיזיין והרבה פוטושופ

סטיו, לא תעזור זווית צילום, הפאביה תמיד תראה כמו סוויפט שמתאמצת להיראות כמו מיני.
הסויפט נראית יותר טוב בקטע הזה
פורסם

הנסיך (:roll:) ושאר החכמים - איתן עבר מספר פביות, הוא יודע בדיוק למה הוא "נכנס". אין זה אמור להיות ת'רד שבחים אלא ת'רד פרגון על ההתחדשות וההתקדמות (היחסית).

משום מה, יש כאן אנשים שממש כואב ומעיק עליהם הפרגון, אז הם עוברים לתת רמה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לבעליי הפאביות היקרים,למה כל כך קשה לקבל ביקורת על רכב??

זה לא שלפאבייה יש רק חסרונות,יש לה גם יתרונות.

שהתעניינתי בסיאט האביזה שלי שמעתי גם יתרונות וגם חסרונות,קיבלתי את זה בהבנה שלמה

וידעתי מה מצפה לי,לא חיפשתי להתגונן כמו שאתם קופצים פה בכל הזדמנות.

גם אתם מודעים לזה שהפאבייה היא לא פאר היצירה האולטמטיבי ,והיא מצטיינת באספקטיים אחרים שלא קשורים לעיצוב.

כל כך קשה לקבל ביקורת??????

פורסם

לא בעל פאביה, אבל בכל זאת.

העיצוב זה עניין של טעם, למה אתה מנסה לשכנע את כולם שלפאביה יש עיצוב של זקנים או שהיא לא מצטיינת בעיצוב או כל דבר אחר.

זו דעתך, סבבה, שמענו אותה, אבל למה אתה ממשיך להתעקש, לא ברור לי.

פורסם
שמת לב כמה שרשורים נפתחים על גולף/איביזה/מזדה3? :roll:

ומה אתה רוצה בדיוק? שהפורום ידון אך ורק בשרשורים על למבורגיני ופרארי?

הגיוני לראות הרבה שרשורים על הרכבים המוזכרים, הם אלו במלווים היום את חיינו בכבישים והם אלו שמניידים אותנו.

עם זאת, העליהום על הפאביה אכן מוגזם לטעמי.

אני מפרגן לכל מי שרוכש רכב חדש ממיטב כספו (גם אם אני אוהב ומתחבר לרכב וגם אם לא) ומאחל לו ימים רצופים של הנאה וסיפוק לרכישה מוצלחת.

אבל, אני גם לא יכול לשכוח את העובדה שהייתי קשוב לטענות רבות שנשפכו כאן במשך החודשים האחרונים ע"י בעלי רכב מסויים שדעתם של חלקם אפילו נחשבת ראויה ביותר לאור היכרות איתם!

כשנשאלתי ע"י מכר אם כדאי לו לרכוש פאביה, כבר לא אמרתי באמון שכן..

כי זכרתי שהאחת מקללת את הפאביה בלי סוף על עשרות מפגשי מוסך , האחר הגיע לכותרות ומישהו שלישי פרסם שמדי פעם משתחרר לו משהו מהחגורה והלוח שעונים קורס בלי סוף, אבל זה שטויות.

עבור הפאביה, ע"ג הפורום אין מידע מאוזן (ולזה יתכוונו bar72 ,הנסיך וכספר ואני מסכים איתם לגמרי).

ההודעות של הפאביה בפורום מתחלקות ל-2 קטגוריות:

-הודעות שמחה על רכישה ("רכשתי", תתחדש, תהנה, סע בדרכים טובות).

-הודעות על צרות,בעיות מכאניות, רכבי לימון (ולא אחד), יבואן מזלזל עם שירות מכפיר,רעש תקשורתי ,ייאוש ועצב.

מאחל לרוכשים החדשים שידעו רק נחת ואושר עם הרכב החדש.

מאחל לרוכשים הסובלים במוסכי היבואן שידעו רק נחת ואושר ברכב הבא.

פורסם

בכלל לא נכון, נפתחים המון שרשורים גם על כל רכב אחר. מדוע זה נקרא "שרשור אוננות" ושרשור על מזדה3 לא?

מצאתם מישהו לרדת עליו. זה הכל. לכל רכב יש אוהדים ושונאים - ככה זה.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

עניין קטן שמפריע לי, בהשוואה מאוד מתבקשת.

אשווה את הפאביה לפולו ואקבל את העובדות הבאות:

• האיכות של הגרמנית טובה יותר בכל מובן אפשר - בניה, הנדסת אנוש, איכות חומרים, אבטחת איכות. שאמשיך? :roll:
  • VW הוא מותג נחשק יותר, והפולו שומרת על ערך גבוה יותר מהפאביה.
  • תא נוסעים איכותי יותר בפולו עם בידוד רעשים מצויין כיאה ל-VW.
  • הפולו בטוחה יותר, עם תוצאות גבוהות יותר במבחני ריסוק (Euro NCAP)
  • אם מחליטים לרכוש רכב מצ'מפיון (השנויה במחלוקת) לפחות ללכת על האחות הבכירה (VW), לא?
  • כל זאת כשהמחירים בין שני הדגמים פחות או יותר זהים.

אם הייתי מתלבט בין רכבים בסגמנט הזה, אלו חלק מהעובודת שהיו עומדות לנגד עיני בהשוואה ראשונית ויבשה.

כל הנקודות האלו, צריכות לפחות להעמיד את הפאביה במחיר נמוך ואטרקטיבי ביחס לפולו.

:evilbat:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...