Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השדרוג החדש שלי: פאביה 1.2TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאחר שכבר התחילו העניינים לגלוש למקומות פחות רצויים - העדפה הייתה לשמור על שתיקה ולצפות להמשך מהצד השני, וזה מה שקרה. לא זכור לי שאני מחוייב לספר לך (או לכל אדם אחר) על המשך התגלגלות העניינים.

אתה צודק שהיה עדיף וכל היה נכתב, אלא שברגע נתון השיקול היה שונה - לטוב או לרע.

מתי בדיוק התחלתם להעדיף לשמור על שקט?

לפני או אחרי הפניה לידיעות אחרונות? ממש שקט תעשייתי במיטבו.

RS, עשיתם שימוש בכלי פומבי מאוד כדי לשפר עמדות מול צ'מפיון ואחרי שעמדתכם כנראה שופרה משמעותית בעקבות פרסום זה (אחרת אני מניח שלא הייתם נוסעים עכשיו על פאביה נוספת) "ירדתם למחתרת" בכל מה שנוגע לפתרון שנמצא עבורכם. זה כשלעצמו קצת עקום ומתוך כבוד לחברי הפורום פה פיארת והללת את תוצרת סקודה אולי מוטב היה שנקבל קצת פרטים.

לא יכול לתת פרטים?

חתמת על הסכם סודיות?

OK, מכבד זאת.

רק אל תתחיל שוב פעם את מסע היח"צ לפאביה החדשה שלכם...זה לא נראה ומריח טוב.

לגבי איזה דין וחשבון אתה חייב למישהו פה...אתה לא חייב כלום, אבל אם יש לך איזשהן שאיפות בעולם עיתונות הרכב (אולי, באמת שלא יודע) אני חושב שעדיף שתאמץ גישה קצת אחרת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יכול לתת פרטים?

חתמת על הסכם סודיות?

OK, מכבד זאת.

רק אל תתחיל שוב פעם את מסע היח"צ לפאביה החדשה שלכם...זה לא נראה ומריח טוב.

לגבי איזה דין וחשבון אתה חייב למישהו פה...אתה לא חייב כלום, אבל אם יש לך איזשהן שאיפות בעולם עיתונות הרכב (אולי, באמת שלא יודע) אני חושב שעדיף שתאמץ גישה קצת אחרת.

כשעיתונאי רכב מוזמן להשקה של מכונית חדשה במסגרתה הוא מקבל אירוח ופינוקים מלאים, אז די ברור שהדבר "קצת" משפיע על ההתרשמות שלו מהרכב, בין אם מהסיבה שהכרת התודה גורמת לו לראות את הרכב החדש בעין טובה יותר ובין אם מהסיבה "שלא נעים" ושלא יזמינו אותו להשקות נוספות.

בדיוק מהסיבה הזו כללי האתיקה מחייבים לרשום בתחתית הכתבה שכתב היה אורח של חברת XXX, כדי שידע הקורא שסימן שאלה מרחף מעל האבייקטיביות של הכתבה.

נחזור לענייננו הסיפור הזה במתכונתו הנוכחית גורם לי לחשדות לא נעימים: אתה יודע מה נסגר בהסכם הפשרה? מה אם כחלק מההסכם הבחור קיבל "הנחה מיוחדת נוספת" כתמורה להבטחה להריץ כאן קמפיין נוסף לרכב?

מישהו כאן בפורום (פרט לאוראל כמובן) יודע שדבר כזה לא היה?

הרי קמפיין כאן בפורום נתפס כאובייקטיבי ולפיכך גם כאפקטיבי במיוחד.

בקיצור כל הסיפור מריח בריח מאוד לא נעים.

פורסם
ופותח השרשור לדעתי לא יצליח לנקות את שמו עוד שנים רבות

איך פותח השירשור קשור?

ולמי ברור שיש פה התנהלות מסריחה?

באמת שאני לא קשור בשום אופן לאף אחד מצדדים בסיפור ולא מכיר את RS אישית ואני רוצה להבין משהו.

בן אדם חותם על הסכם סודיות ומקבל רכב חדש. עכשיו קורה דבר מדהים והוא בעצם אוהב את הרכב, נכון לא ייאמן?

מגיע לפורום ורושם את הדברים החיוביים שיש ברכב ושינויים לטובה מהדגם הקודם.

זה נקרא "מסע היח"צ" © קאספר או "קמפיין נוסף לרכב" © דורקי? לא ראיתי אותו כותב שהפאביה זה הרכב הטוב בייקום ומרצדס זה פח אשפה על גלגלים, או שאולי אני טועה ותכוונו אותי?

או שיש איזה הסכם ג'נטלמני שאם פתרו לך את הבעיה לאחר מלחמה בעיתונות, אסור להיות מרוצה מהרכב או לשתף חברי פורום ברשמים חיוביים ממנו? :lol: אולי די כבר?

בהתקפות שלכם על RS, לדעתי אתם גורמים נזק ומורידים את החשק לאנשים לשתף חברי פורום בבעיות שהם עלולים להתקל בהם.

פורסם

אתם לא מבינים שהוא לא יכול לספר מה נסגר?אוו לרשום לכם את זה בסינית ואז תבינו?

דיי כבר עם הלינץ הזה תגלו קצת אנושיות!

פורסם
איך פותח השירשור קשור?

באמת שאני לא קשור בשום אופן לאף אחד מצדדים בסיפור ולא מכיר את RS אישית ואני רוצה להבין משהו.

בן אדם חותם על הסכם סודיות ומקבל רכב חדש. עכשיו קורה דבר מדהים והוא בעצם אוהב את הרכב, נכון לא ייאמן?

זה נקרא "מסע היח"צ" © קאספר או "קמפיין נוסף לרכב" © דורקי? לא ראיתי אותו כותב שהפאביה זה הרכב הטוב בייקום ומרצדס זה פח אשפה על גלגלים, או שאולי אני טועה ותכוונו אותי?

או שיש איזה הסכם ג'נטלמני שאם פתרו לך את הבעיה לאחר מלחמה בעיתונות, אסור להיות מרוצה מהרכב או לשתף חברי פורום ברשמים חיוביים ממנו? :lol: אולי די כבר?

בהתקפות שלכם על RS, לדעתי אתם גורמים נזק ומורידים את החשק לאנשים לשתף חברי פורום בבעיות שהם עלולים להתקל בהם.

לדעתי אין שום בעיה עם סקירה על הרכב , גם אם היא אוהדת במיוחד אבל לפרסם התרשמות כזו על בסיס שעה וחצי נסיון עם הרכב זה לא מקצועי. במיוחד לא ממישהו שמתיימר להיות כתב רכב.

אתם לא מבינים שהוא לא יכול לספר מה נסגר?אוו לרשום לכם את זה בסינית ואז תבינו?

דיי כבר עם הלינץ הזה תגלו קצת אנושיות!

אם היה רושם משהו בלשון הזו, אני מבטיח לך שהתגובות כאן היו נראות אחרת :

"חברים יקרים, הגעתי להסדר עם חברת צ'מפיון במסגרתו קיבלתי תמורה מסויימת ועבורה נאלצתי לחתום על מסמך שמחייב אותי לא לפרט על הפיצוי שהתקבל ואיך התגלגלה הפרשה וזאת למרות שהייתי מאוד רוצה לחלוק את המידע עם חברי הפורום .

מקווה שתבינו אותי,

אוראל."

לומר : זה לא עניינכם , או אני לא חייב לומר לכם , או "לכו לחפש" , ברור שיגרום כאן למה שגרם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
איך פותח השירשור קשור?

אופס, חשבתי ש-RS פתח את השרשור :)

בקיצור ההודעה כמובן מכוונת ל-RS, התנצלותי הכנה מול פותח השרשור :)

BIG Y,

לא לספר איך נסגר הסיפור (למרות שכבר הרוב כבר יודעים) זה דבר אחד

לשבח במשך שנים פאביה, תוך קשר שתיקה הדוק אודות תקלות שיש והיו ברכב, כדי לא לפגוע בתדמית

לאחר מכן להטיח הכל החוצה כדי לקבל פיצוי

ואז לאחר שהפיצוי מתקבל לחזור לשבח פאביה כאילו חמש דקות קודם לא היית בעלים של רכב שידע רק מוסך מה הוא

ולא נהנת ממנו חמש דקות

זאת צביעות שאין כדוגמתא, אין היא מתאימה לרוח הפורום או רוח השיתוף החברתי כלל וכלל, מוטב שאדם שיש לו תקלות עם רכב יפיץ זאת ברבים וימנע מאחרים כיוויות כואבות, אבל אוראל בוחר בדרך אחרת, דרך שעושה חסד עם יבואן סקודה בישראל, דרך שעושה עוול עם הקונים הפוטנציאלים שהולכים לקנות "לימון" במקום רכב

פורסם

נחזור לענייננו הסיפור הזה במתכונתו הנוכחית גורם לי לחשדות לא נעימים: אתה יודע מה נסגר בהסכם הפשרה? מה אם כחלק מההסכם הבחור קיבל "הנחה מיוחדת נוספת" כתמורה להבטחה להריץ כאן קמפיין נוסף לרכב?

מישהו כאן בפורום (פרט לאוראל כמובן) יודע שדבר כזה לא היה?

הרי קמפיין כאן בפורום נתפס כאובייקטיבי ולפיכך גם כאפקטיבי במיוחד.

בקיצור כל הסיפור מריח בריח מאוד לא נעים.

זה אולי קצת מרחיק לכת, אבל באמת מעורר אי נעימות לאור אי האחידות בדיווח (על יתרונות מול פגמים). דווקא משתמשים אחרים כן סיפרו על בעיות כאלה או אחרות בפאביות שלהם. זה לא גרם לאף אחד לזלזל בהם או ברכב שלהם, להיפך. הפורום נועד לשתף, ולטמעי בכל הדברים שקשורים לרכב, גם כשהוא עושה בעיות.

בקיצור: הנאה שלמה לכל בעלי הפאביות למיניהן, רק תעשו לנו טובה ותזינו את הקהילה בכל מה שקורה, ולא רק בדברים הטובים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם היה רושם משהו בלשון הזו, אני מבטיח לך שהתגובות כאן היו נראות אחרת :

"חברים יקרים, הגעתי להסדר עם חברת צ'מפיון במסגרתו קיבלתי תמורה מסויימת ועבורה נאלצתי לחתום על מסמך שמחייב אותי לא לפרט על הפיצוי שהתקבל ואיך התגלגלה הפרשה וזאת למרות שהייתי מאוד רוצה לחלוק את המידע עם חברי הפורום .

מקווה שתבינו אותי,

אוראל."

לומר : זה לא עניינכם , או אני לא חייב לומר לכם , או "לכו לחפש" , ברור שיגרום כאן למה שגרם.

זאת בדיוק הנקודה!

מסכים לחלוטין.

אני בטוח שאם היתה ננקטת התגובה הנ"ל, לא היו תגובות חריפות כמו שהועלו כאן.

יחס גורר יחס מבלי להתייחס לגופו של עניין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
זה אולי קצת מרחיק לכת, אבל באמת מעורר אי נעימות לאור אי האחידות בדיווח (על יתרונות מול פגמים). דווקא משתמשים אחרים כן סיפרו על בעיות כאלה או אחרות בפאביות שלהם. זה לא גרם לאף אחד לזלזל בהם או ברכב שלהם, להיפך. הפורום נועד לשתף, ולטמעי בכל הדברים שקשורים לרכב, גם כשהוא עושה בעיות.

בקיצור: הנאה שלמה לכל בעלי הפאביות למיניהן, רק תעשו לנו טובה ותזינו את הקהילה בכל מה שקורה, ולא רק בדברים הטובים.

אולי קצת מרחיק לכת ואולי לא.

תראה, בהתחלה כשקראתי את התשבוחות שלא יאמנו למכונית סופר מיני נחמדה - הרמתי גבה, קצת התפלאתי, אבל פטרתי את העניין בחיוך שמדובר בבחור צעיר שמקבל מאימא בהשאלה את הרכב שלה ושהדבר הזה קצת מוציא אותו מפרופורציות.

בכנות מוחלטת (אולי תמימות) סברתי שמדובר בפוסטים נחמדים של נער שלא התבגר וששר שירי הלל למכונית שלכל היותר היא ממוצעת פלוס לקטגוריה שלה.

מהסיבה הזו מעולם לא טרחתי להגיב לפוסטים האלה, הם שיעשעו אותי ונתפסו בעיני כנחמדים.

פתאום מתבררים פרטים חדשים שמציבים סימן שאלה גדול על על המסקנה הקודמת שלי, פתאום התברר לי שההסבר הקודם שנתתי לתופעה תמים ורומנטי ויתכן שישנו הסבר אחר הרבה פחות סימפטי להבנת התופעה.

בחרתי להגיב לפוסט הזה כדי שרוכשים פוטנציאלים שקוראים את שירי ההלל לפאביה יבינו שיתכן והם לא קוראים חוות דעת נלהבת מידי אבל עדיין "נקיה" - אלא שאפשרי שהם הגיעו למדור של ג. יפית.

אינני מאשים בדבר וגם אינני מכיר את הבחור, אני רק מבקש להדגיש שלדעתי קיימת אפשרות נוספת - זה הכל.

פורסם

בנוסף לדברים של דורקי, שאני מרגיש לחלוטין כמוהו:

והודעה טרייה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=335508

הודעה #3

RS תנסה להבין בבקשה. הודעה #14 בקישור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=330540&highlight=%D7%A6%27%D7%9E%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%9F

אתה כותב כאילו שמנסים לגנוב סודות מדינה ממך. אנחנו קהילה וירטואלית אמנם אבל שיתופית. אתה מפמפם את המותג הזה ועוד מותגים של VAG בלי סוף ועד לקריאת השרשור הזה חשבתי שאתה "אלפיסט" של וואג. עכשיו אני צריך לחשוב מה עומד מאחורי התגובות שלך כי לדעתי האישית בלבד אתה איבדת חלק מהאמינות שלך. ואני לא הראשון שחושב וכותב את זה.

אתה הצלחת כנראה להפעיל יופי של מנוף לחצים על יבואן ששירות לקוחות הוא לא הנקודה המצטיינת שלו, ובאמת (בשיא הכנות) כל הכבוד לך. אבל מדוע אתה מתייחס אלינו, קהילה עצומה של גולשים שתומכים בך ובכל לקוח שמתעמרים בו, כאילו אנחנו הסחורה הבלתי נדרשת?

אני מאחל לך שתהנה כמה שיותר מהרכב ושתסע בבטחון ובבטיחות בדרכים, ושתלמד לעתיד להציג דברים בצורה יותר אובייקטיבית ויותר מאוזנת. סך הכל אתה מעשיר את הפורום בהרבה ידע!

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
אלעד, אתה והשאר מסרבים להבין משהו - הצהרתי שאני מנוע מלהגיב, ואתם מתקשים לקבל זאת. במקום להכנס לנשמתי - תבינו שזה מה יש ותרגעו.

הטעות היחידה שנעשתה היא לערב אתכם.

זה שעירבת אותנו זאת טעות ?! אתה השתמשת בכולנו בפורום כדי להפעיל לחץ בשביל שיחליפו את האוטו ,

וזה לא נראה טוב אפילו אם אתה חושב שזה בסדר , ולמה אני אומר לך ? כי זאת הודעה שלך מאתמול מספר 71 וזה מהשירשור של ההונדה

שוב: אתם ממליצים לו על עו"ד - ולחינם. אתם יודעים עד כמה העסק הנ"ל מסורבל? בנוסף לעו"ד, צריך לשכור גם שירותי מהנדס רכב אשר יוכיח כי הלקוח צודק - ולא היבואן.

הפרוצדורה הזאת לוקחת המון זמן וגוזלת המון כסף ועצבים.

אנחנו בדקנו אופציה זו, והיא בהחלט מסורבלת ומעייפת. היבואנים לא אוהבים פרסומם שמם לרע - בעיתונות, וזו דרך חינמית וקלה משמעותית.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2653493&postcount=71

זה לא נראה טוב למי שמסתכל מהצד ובגלל זה כולם מתרגזים

אנחנו קהילה וירטואלית אמנם אבל שיתופית. אתה מפמפם את המותג הזה ועוד מותגים של VAG בלי סוף ועד לקריאת השרשור הזה חשבתי שאתה "אלפיסט" של וואג. עכשיו אני צריך לחשוב מה עומד מאחורי התגובות שלך כי לדעתי האישית בלבד אתה איבדת חלק מהאמינות שלך. ואני לא הראשון שחושב וכותב את זה.

פורסם
זה שעירבת אותנו זאת טעות ?! אתה השתמשת בכולנו בפורום כדי להפעיל לחץ בשביל שיחליפו את האוטו ,

וזה לא נראה טוב אפילו אם אתה חושב שזה בסדר , ולמה אני אומר לך ? כי זאת הודעה שלך מאתמול מספר 71 וזה מהשירשור של ההונדה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2653493&postcount=71

זה לא נראה טוב למי שמסתכל מהצד ובגלל זה כולם מתרגזים

אייל היקר, בוא ותסביר לי איך אתה (למשל) עזרת לי להפעלת לחץ להחלפת הרכב?

אף אחד מכם (עם כל הכבוד - ויש) לא גרם לסקודה להחליף לי את הרכב - אך ורק הלחץ מצידנו ועזרתו של בני ברק.

הבנאדם במצוקה וקיבל עצה נכונה ואמיתית גם אם אינה לרוחך. שום עו"ד לא יעזור לו בסוגייה שהוא העלה, ורק עיתונאות חוקרת תסייע לו באמת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני חושב שהפתרון הכי פשוט לנושא,

שאוראל פשוט ישלם לפורום, יכנס ספונסר רישמי כסוכן של צ'מפיון וזהו

למה לעשות פעלולים, נקרא לילד בשמו ונגמור את הסיפור

פורסם

העניין מוצה. אני לא רואה סיבה להמשיך להשתלח אישית באוראל - כל מה שהיה כבר נאמר, והעקיצות האלו לא תורמות לאווירה הכללית, בטח לא בין משתמשים וותיקים. נראה לי שכולכם צריכים לשבת על כוס בירה, אולי באירוע מכירות של צ'מפיון.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...