Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השדרוג החדש שלי: פאביה 1.2TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, ישבתי עכשיו לקרוא את התגובות המאוד מלעיזות שלכם, אז אני רוצה להגיד לכם ככה:

אני נטרלי לחלוטין, לא בצד של אוראל ולא נגד אוראל.

אבל, וזה א-ב-ל ענקי מאוד

הגזמתם בצורה שהיא מעל ומעבר למה שאדם יכול וצריך לספוג.

אנשים עם העיניים הצרות שלהם והסקרנות (מה, לא כולם שמעו את המשפט "הסקרנות הרגה את החתול" ?)

אז בואו אני אגלה לכם:

אוראל קיבל את הפאביה החדשה, בעוד שהישנה אצלו לחלקים, הרי הוא נוסע בפח זבל חסר יומרות, שעלול להתפרק בכל שניה ויש להשוותו לדייהו אבאו שעולה את אותו הסכום אבל עדר עם-ישראל-חי אץ ורץ לקנותו.

ועכשיו ברצינות, אוראל ככל הנראה קיבל איזה פיצוי (אין לי מושג לא העזתי לשאול ולא מעניין אותי), אשר פיתה אותו להמשיך ולהשאר עם הקונצרן והרכבים.

מעבר לכך, אני יכול להגיד לכל אותם בעלי המותגים השכנים (להלן גורל ואו אייל ואו מי שיש לו רכב אשר מיובא ארצה ע"י צ'מפיון):

גם האוטו שלכם זה פח זבל, רק שיש לו סמל יותר מגניב ושילמתם על זה יותר כסף.

אין שום שחר לקשקושים שקשקשתם.

אם הייתם משווים השוואה על סופרמיניס במחירים של הפאביה, הייתם מגלים שהרכב נותן תמורה לכסף בין הטובות שאפשר להשיג.

מי שעכשיו מתכנן לקטול אותי שאני לא יודע או לא מבין או לא התנסתי.

לאחי יש כזה רכב, כבר 15 חודשים, האוטו מלבד טיפולים שיגרתים לא ראה מוסך, נסע כבר 30 אלף קמ, הותקנו אבזרים בקלאסA בשעת הרכישה, יש לאוטו סאנרוף וצבע אדום מגניב, כל זה במחיר של פחות מ90 אלף שח בזמן הרכישה.

שורה תחתונה, יתכן ואולי יש הזגמות לגבי היכולות של הרכב, אבל יש פה גם הגזמות ענקיות בהשמצות על הרכב.

זהו דבר מיותר, שאף אחד מקוראי הפורום לא מעוניין לחטוף.

נסעתי לא מעט על פאביה 1.6 (גם של אוראל וגם זו שאצל אחי), ונסעתי גם בחדשה של אוראל, כן מורגש שינוי ניכר, לא אכנס להרחבות עד שהאוטו שלו יוצא מהרצה.

ותשתדלו לשמור על העיניים בראש ;)

אוראל תתחדש האוטו מקסים ואל תיקח ללב את הצרות עין של אנשים :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סתם לידע כללי, נסעתי היום בפביה המדוברת, היא נוחה פי כמה יותר מהפולו הנוכחית.

הפלסטיקה שם איכותית ברמה של הפולו

כוח לא חסר שם והגיר הידני נעים מאוד לנהיגה

התוספות בפביה טובות יותר מהפולו

וההפרש במחיר? 13 אלף ש"ח, תעשו את החושבים שלכם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אם בצ'מפיון היו מוסרים רכבים עם מיכל דלק מלא, מישהו בהנהלה היה חותך לעצמו את הורידים תוך יום.

לנו מסרו את הרכב עם מיכל מלא:roll: (כן, צ'מפיון)

פורסם

מה אגיד לך - ראה בזה בונוס. 2 רכבים חדשים שהזמנו בזמנו הגיעו עם נורת דלק זועקת לעזרה. כך גם הרבה חברים אותם שאלתי.

פורסם
אם בצ'מפיון היו מוסרים רכבים עם מיכל דלק מלא, מישהו בהנהלה היה חותך לעצמו את הורידים תוך יום.

ואני קיבלתי עם חצי מיכל :) (אבל מישהו חרש 15ק"מ על הרכב כבר..;))

אייל - רכשתי 1.2TSI עם 86כ"ס,איפה כתבתי שרכשתי 1.4?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אין לי בעיה עם סקודה, מי שלוקח אותה כרכב עם תמורה גבוה יחסית לשקל אז בכיף

לעשות ממנו רכב סופר איכותי ? ממש לא

ובקשר לאוראל - הצורה שבה הוא העביר את הדברים לדעתי היא לוקה בחסר ואפילו אפורה ומושחתת יש היו אומרים

אם הוא היה בא כמו גבר ואומר

"חבר'ה, קניתי פאביה מאוד התאכזבתי מהאמינות, חודשים רדפתי אחרי צ'מפיון וקיבלתי כינים במקום פתרונות. אחרי שהעלתי את הדברים על הכתובים, הפעלתי קצת קשרים לעשות רעש ב-YNET, זאת עוד מבלי להכניס את החשש הטיבעים של היבואן להתעמת עם כתב "אוטו".

היבואן החליט לקחת ממני את הרכב שנת 2008 שלי ולתת לי בתמורה רכב שנת 2010 ללא חיוב.

היות שהיבואן בחר לפנק אותי בכמה עשרות אלפי שקלים היום חזרתי להאמין באמת ובתמים(?!?) שפאביה שוב הרכב הטוב בעולם"

אם אוראל היה מעלה הודעה בזו הנוסח, הייתי יותר מראשון להגיד לו "שאפו" !

ומוריד בפניו את הכובע, אבל כל הניסיונות שלו להסתיר את מס השתיקה הזאת הופך מושחת מרגע לרגע

והוא לא יכול לבוא פה על במה ציבורית ולהגיד "זה לא עיניינכם, ומי אתם, ובלה בלה בלה"

בזמן שהוא מריץ פה קמפיין מכירות מטורף לפאביה.

ברגע שהוא הופך שגריר פאביה בפורום, ומעלה הודעות לכאורה אובייקטיביות.

זכות הציבור לדעת מה היה מאחורי הקלעים ומה יתכן והמניעים של אותו אדם

אם אחרי הצגת המניעים הוא עדיין יטען לטוהר ירצו יקבלו לא ירצו לא יקבלו אבל זה יהיה לאחר שכל המידע חשוף בפני הקוראים!

ושוב כל הנאמר פה זה בגדר דעתי האישית בלבד, לא מבוסס על מידע פנימי או כל דבר אחר בעולם

מחזק כל מילה שלך!

פורסם
תיראו, כשמתקינים במנוע מגדש טורבו מוסיפים רכיב שפועל בעומס ומהווה מקור פוטנציאלי לבעיות, כשעל מגדש הטורבו מוסיפים גם מגדש על, אז נוצר סלט מעורר חשש.

נעבור אל המנוע, מדובר ברכיב שמספק הספק נאה מאוד ביחס לנפחו, על זה אין מחלוקת. אבל ההספק מושג דרך העלאת העומס על רכיבים פנימיים שבשל גודלו (של המנוע) גם אינם מסיביים כמקובל במנועים קונבנציונלים.

אז בהחלט יתכן שרכיבי המנוע עשויים מסגסוגות חדשניות שעומדות בעומס, כמו גם טכנולוגית עיבוד שבבי שהתפתחה עד לרמה הזו - בהחלט יתכן.

מאידך, ישנה סבירות לא מבוטלת (לא מבוטלת = יותר מאפס) שהמאמצים שבהם המנוע פועל יקצרו את חיו ואז נגלה שבעוד שבאירופה הרכב סיים את חיו ונגרט, כאן בישראל מתחילים האילתורים כדי להאריך את חיי הרכב למשהו סביר.

בנוסף לא ברור עדיין איך המנוע הזה יתמודד עם עומסי החום שבמדינה, כמו גם עם תחזוקה שאיננה מושלמת (לא לשכוח שבישראל רכב מיועד לנסוע לפחות 15 שנה).

מכאן הטענה שעדיין אי אפשר לדעת, יתכן שהמנוע יוכיח את עצמו ויתכן גם שלא. העניין הוא שהיד הראשונה תיאלץ במקרה כזה לטפל במוסכי היבואן, להתמודד עם הקמצנות שלו ועם ה"מכונאים" שהוא מעסיק. בניגוד לאייל שרוכש מכוניות משומשות ולכן גם יכול לטפל בהן במוסך רון שמהווה מפלט מצוין לשירות של צ'מפיון.

אהבתי את ההתיחסות שלך לסגסוגות חדשניות והתקדמות טכנולוגית בעיבוד שבבי.

אני חייב לציין, שלמיטב ידיעותי (עשיתי תואר בחומרים) שעיקר הפיתוח בתחום המנועים כיום מוקדש לצורך הורדת משקל (פיתוח של סגסוגות מגנזיום-אלומיניום, שדרך אגב, הבעיה העיקרית שלהם היא זחילה - אי עמידות בטמפרטורות גבוהות).

לדעתי נגעת בפיסקה במקור האמיתי של הבעיה והיא מוסכי היבואן.

כמו שמוסכי היבואן של רנו הרסו לחלוטין את המותג (ולא רק האי אמינות של הרנו) כך גם אני חושש שיבוא מנוע חדשני טכנולוגית בצירוף של תודעת שרות גרועה במוסכים יכולים להרוס את האמינות שעדיין נשארה לפולקס.

הבעיה השני היא, שאם ההתקדמות הטכנולוגית של המנועים והרכבים בכללי, כך יותר קשה לטפל בהם במוסכים שאינם היבואן ואף מכירים ומתעסקים עם הרכב הרבה פחות ביום יום.

פורסם
טוב, ישבתי עכשיו לקרוא את התגובות המאוד מלעיזות שלכם, אז אני רוצה להגיד לכם ככה:

אני נטרלי לחלוטין, לא בצד של אוראל ולא נגד אוראל.

אבל, וזה א-ב-ל ענקי מאוד

הגזמתם בצורה שהיא מעל ומעבר למה שאדם יכול וצריך לספוג.

אנשים עם העיניים הצרות שלהם והסקרנות (מה, לא כולם שמעו את המשפט "הסקרנות הרגה את החתול" ?)

אז בואו אני אגלה לכם:

אוראל קיבל את הפאביה החדשה, בעוד שהישנה אצלו לחלקים, הרי הוא נוסע בפח זבל חסר יומרות, שעלול להתפרק בכל שניה ויש להשוותו לדייהו אבאו שעולה את אותו הסכום אבל עדר עם-ישראל-חי אץ ורץ לקנותו.

ועכשיו ברצינות, אוראל ככל הנראה קיבל איזה פיצוי (אין לי מושג לא העזתי לשאול ולא מעניין אותי), אשר פיתה אותו להמשיך ולהשאר עם הקונצרן והרכבים.

מעבר לכך, אני יכול להגיד לכל אותם בעלי המותגים השכנים (להלן גורל ואו אייל ואו מי שיש לו רכב אשר מיובא ארצה ע"י צ'מפיון):

גם האוטו שלכם זה פח זבל, רק שיש לו סמל יותר מגניב ושילמתם על זה יותר כסף.

אין שום שחר לקשקושים שקשקשתם.

אם הייתם משווים השוואה על סופרמיניס במחירים של הפאביה, הייתם מגלים שהרכב נותן תמורה לכסף בין הטובות שאפשר להשיג.

מי שעכשיו מתכנן לקטול אותי שאני לא יודע או לא מבין או לא התנסתי.

לאחי יש כזה רכב, כבר 15 חודשים, האוטו מלבד טיפולים שיגרתים לא ראה מוסך, נסע כבר 30 אלף קמ, הותקנו אבזרים בקלאסA בשעת הרכישה, יש לאוטו סאנרוף וצבע אדום מגניב, כל זה במחיר של פחות מ90 אלף שח בזמן הרכישה.

שורה תחתונה, יתכן ואולי יש הזגמות לגבי היכולות של הרכב, אבל יש פה גם הגזמות ענקיות בהשמצות על הרכב.

זהו דבר מיותר, שאף אחד מקוראי הפורום לא מעוניין לחטוף.

נסעתי לא מעט על פאביה 1.6 (גם של אוראל וגם זו שאצל אחי), ונסעתי גם בחדשה של אוראל, כן מורגש שינוי ניכר, לא אכנס להרחבות עד שהאוטו שלו יוצא מהרצה.

ותשתדלו לשמור על העיניים בראש ;)

אוראל תתחדש האוטו מקסים ואל תיקח ללב את הצרות עין של אנשים :)

אני מצטער התגובה שלך לא קשורה לכלום,ניכר שלא השקעת וקראת את ההודעות בשרשור אלא ריפרפת וקפצת למסקנות.

ברור לי שאתה חבר קרוב של אוראל ואתה נחלץ להגנתו אבל תתייחס לעובדות בצורה מדוייקת ומפוכחת לפני שאתה יורה לכל עבר.(פחי זבל? אולי כדאי שתמשיך לפרק ג'יפים יפניים תוך הונאה של היבואן ע"י קריאות אחריות לתקלות מחוץ לאחריות)

אף אחד לא קטל את הרכב , אלא את העובדה שאוראל עונה בביטול ובסוג של התנשאות ובוז לאנשים ששואלים שאלה לגיטימית : איך זה שהוא פתאום עשה פרסה אחרי שהבהיר שעם סקודה הוא גמר. (לא במלים האלה אבל בשרשורים שעסקו בתקלות הבלתי פוסקות ברכב הקודם שלו)

הענין השני הוא זה שהוא עושה מהרכב הזה משהו שהוא לא, והוא לא, אני חוזר : לא רכב ספורטיבי.

לא מפלצת תאוצה, לא גודשת מהגיהנום אלא רכב מיני משפחתי ,עם מרווח גחון של סוזוקי ג'ימיני בעל מנוע צנום של 1.2 שמגרד 100 כ"ס. ללא ספק - תמורה טובה למחיר, במיוחד עכשיו כשסוף סוף הוא יכול להשתמש בחלקים ממחסן החלקים של הפולו החדשה.

בקשר לחסכוניות שלו בדלק על הנייר זה מאוד מבטיח , אבל לקפוץ למסקנות בלי לתדלק מעבר לתדלוק ראשוני זה מגוחך. (שלא נאמר - לא מקצועי)

בקשר לשאר ההתרשמויות ,אחרי 100 ק"מ להתחיל לנתח את הרכב זה יומרני. (ושוב- לא מקצועי)

אני למשל, תכף סוגר 8K עם הרכב שלי ואני לא חושב שאפרסם התרשמות לפני שאחצה את קו ה10K.

בכל סיטואציה לאורך כמה אלפי הקילומטרים הראשונים מגלים עוד נדבך לחיוב או לשלילה, לאחר 10K ק"מ כבר אפשר לדבר על צריכת דלק (משהו כמו 20-25 תדלוקים). גליון האקסל שלי מתחיל להתיישר וברור במדוייק מה צריכת הדלק. (אני לא מסתמך על מחשב הרכב בניגוד לאחרים בשרשור כאן )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
זכרתי שהאחת מקללת את הפאביה בלי סוף על עשרות מפגשי מוסך , האחר הגיע לכותרות

...הוחלפה הפאביה המקוללת בפאביה חדשה...

...הוחלפה הפאביה המקוללת בפאביה חדשה...

חסכונית יותר, שקטה יותר, מתקלקלת פחות, גוזרת יותר.. עזבו רגע שטויות-

מה לעזאזל עושים שם בסקודה ללקוחות המאוכזבים (קשות !!)?

יש איזה חדר חשוך שכניסתו מותרת ומיועדת רק ללקוחות פגועי פאביה שהחליטו למרוד?

יש שימוש בטכניקות שנלקחו מהמוסד?

:lol:

שאו ברכה וסעו בדרכים טובות.

פורסם
הבעיה השני היא, שאם ההתקדמות הטכנולוגית של המנועים והרכבים בכללי, כך יותר קשה לטפל בהם במוסכים שאינם היבואן ואף מכירים ומתעסקים עם הרכב הרבה פחות ביום יום.

לדעתי הבעיה היא גם בעיית המוסכים המורשים בכלל ומוסכי היבואן בפרט.

ברמת התחכום הנוכחית של המכניקה, כבר לא ניתן יותר לתת לנער בוגר בית ספר מקצועי לטפל לך ברכב, אלא כמובן אם הוא יבצע החלפת שמן ובלמים בלבד. טיפולים קצת יותר מורכבים דורשים רמות ידע ומיומנות גבוהות מאוד.

אם נעבור לסעיף האלקטרוניקה נגלה שכדי להבין באמת איך לאתר תקלה ברכב, זקוקים לאנשים בעלי תואר הנדסאי/מהנדס - לא פחות.

עכשיו בוא ונתבונן מה קורה במוסכי היבואן, מי מכוח האדם שלו עונה לקריטריונים הללו ונגיע למסקנה שרק יבואנים מעטים מרימים את הכפפה ומצליחים לתת טיפול נאות לרכב.

הרבה יבואנים, בין אם משקולי חיסכון בעלויות כח אדם ובין אם בשל חוסר היכולת לגייס עובדים מתאימים - כושלים בסעיף הזה.

את התוצאות לכך כולנו רואים בשרשורי זעם שנפתחים לעתים קרובות - קרובות מידי.

פורסם
לגופו של עניין: צר לי לומר לך את זה, אבל את המצב שנקלעת אליו במקום הזה אתה יצרת במו-ידיך. אני לא אחזור על הסברים שכבר נכתבו כאן מדוע ולמה, כל שאתה צריך לעשות זה לקרוא שוב את התגובות, לנסות לצאת לרגע מהקבעון המחשבתי שנכנסת אליו, ולראות: אולי בכל זאת יש דברים בגו? אולי אנשים מסביב רואים משהו שאתה מסיבותיך לא יכול או לא רוצה לראות?

אבל בשביל זה, אוראל, צריך בגרות. לא בגרות כמו ללכת לצבא או לעמוד ברשות עצמך בפני החוק, אלא בגרות נפשית, כזאת שמאפשרת לך להביט נכוחה במראה ולהודות שייתכן וטעית. זוהי אינה בושה - זוהי גדולה. ומעל הכל: זהו סממן של בגרות.

ולסיום: איננו מחזיקים כאן איש בכוח. אם אתה עדיין סבור שיש לך בעיה עם המקום הזה, אנא דאג לסגור את הדלת אחריך. בתי הקברות מלאים באנשים שחשבו שאין להם תחליף.

אכן כן. אני חושב שחלק מהעניין זה להודות שהבחירות שאתה עושה לא תמיד מוצלחות. אבל אם פיארת אותן כל-כך, שלפחות תהיה לך ההגינות להודות כשהן כושלות. אם - למשל - פתאום יקרוס לי הטורבו (טפו טפו טפו), בכל פוסט על הרכב שמישהו ישאל איך הוא, אני אציין את הדברים הטובים - לצד הבעיה. בפוסטים על הסקודה, למעשה אף הדיוט לא ידע שיש בעיה, משום שכשהתגלו בעיות הבעלים לא ציין אותן, גם כשהפכו לסדרתיות. וכאן מצוי חוסר ההגינות, משום שלמדנו על הבעיה רק מהעיתון - וציפינו ליותר.

חוסר ההגינות הוא כמובן כפול. ראשית, כלפי חברי הפורום שמלווים כבר הרבה זמן את הרכבים של המשפחה ואת האהדה לרכבים האלה, ולטעמי במסגרת היחסים הוירטואליים האלה, מגיע לנו לדעת גם על בעיות. שנית, קורא תמים שחושב שימצא בפורום מידע על הרכבים שמעניינים אותו, עושה חיפוש, אבל לא מגיע לאמת, אלא רק למצג הנחזה של רכב מעולה. אולי הוא באמת מעולה, ואולי פורומים באינטרנט לא מספרים את האמת. אבל כאן נבנתה ציפיה לגילוי נאות.

בכל אופן, בקשר לחסכוניות וכו,

אתמול תדלוק שני הראה ממוצע של 14.2 קילומטר לליטר.

בתנאי הרצה (עד 4000 סל"ד ברובו כמעט המוחלט עד ה3000), בנסיעה חצי עירונית\פקקי סיוט וחצי בין עירונית, ברובה על 110-130, אבל משתנה.

נראה בהמשך עד כמה הנתון ישתפר.

בינתיים אחרי 800 קילומטר המחשב דרך מראה על ממוצע של 7.2 ל100.

אני שמח שאת חוסכת בדלק, אולי תוכלי לכסות בזה הוצאות אחרות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

איל היקר, בבקשה ממך, אל תטיף לי על גילוי נאות. כשהבעיות הפכו לסדרתיות הן נכתבו כאן ולא הוסתרו.

לאחר שכבר התחילו העניינים לגלוש למקומות פחות רצויים - העדפה הייתה לשמור על שתיקה ולצפות להמשך מהצד השני, וזה מה שקרה. לא זכור לי שאני מחוייב לספר לך (או לכל אדם אחר) על המשך התגלגלות העניינים.

אתה צודק שהיה עדיף וכל היה נכתב, אלא שברגע נתון השיקול היה שונה - לטוב או לרע.

במקומך לא הייתי רץ ומצהיר שתגלה על "כל בעיה" ברכבך. כשנכתב כאן שישנה בעיה מסויימת עם מנועי TSI כפולי המגדשים, אתה יצאת להגנתם מבלי בכלל להבין את הנכתב - ונכתב שכל המידע מגיע ממוסכי היבואן ולא מהאוויר.

ורק לידע האישי - אני נתקלתי אישית בכמה בעלי שירוקו וגולף עם הבעיות המדוברות, אשר ציפו לקבל רכב עם 160 כ"ס ופתאום קיבלנו שנמוך הספק, והכל כי היבואן לא מוסגל לצאת ולצהיר שאיכות הדלק נמוכה מידי למנועים הנ"ל ושיש לתדלק אוקטן גבוה יותר בכדי למנוע את התופעות המדוברות.

אני בטוח שיש כאן חברים עם המנוע המדובר ועברו עדכון תוכנה. סליחה, שנמוך הספק - ולא מדברים על זה...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני באמת לא מודע לבעיות אצלי, וכל מה שעבר הרכב שלי דווח, כולל עדכון תוכנה בטיפול השנתי והחלפת מנורה (לא נורה) שרופה. אם ידוע לך אחרת, במישור האישי, אשמח אם תשלח לי ה"פ.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

וואו, בנאדם קנה רכב חדש, שיתף אותנו במעט תמונות, ואתם פתחתם פה עוד מלחמת עולם (ה-100 בערך בפורום). לא נמאס? כל מי שקנה פאביה שיתחדש! בהחלט נראת יותר טוב מהקודמת (למרות שהיא לא הטעם שלי כלל וכלל), ומבפנים מרגישה איכותית יחסית. תתחדשו ותהנו ממנה :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
איל היקר, בבקשה ממך, אל תטיף לי על גילוי נאות. כשהבעיות הפכו לסדרתיות הן נכתבו כאן ולא הוסתרו.

לאחר שכבר התחילו העניינים לגלוש למקומות פחות רצויים - העדפה הייתה לשמור על שתיקה ולצפות להמשך מהצד השני .

למה אתה לא כותב באמת מה שצריך לכתוב? כל מה שפרסמו ומה שקראנו על בעיות סדרתיות בפביות , זה רק בגלל בעיות של אנשים אחרים , מתי אתה פרסמת בפורום בעיה סדרתית בפביה ?! רק אחרי כתבה בYNET התחלנו להבין מה קורה ומה מסתירים מכולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...