Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השדרוג החדש שלי: פאביה 1.2TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי שאצל חלק מהאנשים פה הסקרנות גוברת על השפיות.

האם יש סעיף בכללי הפורום שבן אדם, שהעלה בעיה כלשהי חייב גם להודיע לכולם על פתרונה? הוא כתב כבר מקודם (לפני ההודעה האחרונה) שהוא מנוע מלהגיב בעניין, מה כל כך קשה להבין כאן? תרגיעו ותרדו כבר מהבן אדם.

במקום לברך אותו על זה שהעניין נגמר לשבעות רצונו ולשכוח מזה, אתם ממשיכים להציק לו. מה נסגר? :?

פורסם
התגובה האחרונה שלי לנושא (ובכלל):

עתיד, בניגוד לדבריך - לא השתמשתי בפורום בכדי לנגח את היבואן. זה רק מעיד על זכרונך הלקוי בהחלט.

לא נמנעתי מלכתוב על בעיות שהיו עם הרכב, עם השירות הלקוי והמספר הרב של הכניסות למוסך. אל תבוא אלי בטענות ובשפת דיבור זולה, מזלזלת ותת רמתית.

דורקי, אתה האחרון שתשפוט אותי ותגיד מה אני "כן" ומה אני "לא". אתה לא מכיר אותי בכלל.

ה"ילד" שמשאיל מאמא את הרכב - לטענתך - הוא גם הנהג העיקרי בו, למרות הכל. לא משנה איך תהפוך או תסובב את זה.

ואדים, הפורום הזה הפך בן רגע לאשפתות. ביזיון אחד גדול. יש כאן אנשים שחושבים שחייבים להם דין ודיין על כל פיפס, וזו הטעות שלהם.

אבל עזוב, לא אמשיך מעבר לזה. מיותר ועקר.

תומר, אתה צודק. נכתב הסכם סודיות - ולגביכם לא רלוונטים הפרטים. חד וחלק.

חברי הפורום "היקרים" מסרבים להבין זאת, יוצאים בהצהרות ביזיוניות ומכוערות ובשיא חוצפתם חושבים שהם ראויים לתגובתי הרצינית.

לצערי הרב, גם המנהלים כאן לא מציבים גבולות ואטומים לראות עד כמה חברי פורום (מסויימים) מורידים מרמת הפורום ומזלזלים בזולת.

נו טוב. בסופו של דבר הישראלי המכוער ישאר הישראלי המכוער.

ומבחינתי,

תחסמו אותי. תמחקו אותי. מה שנראה לכם לנכון.

אני לא אספוג את ההשפלות, הביזיון, התת רמה והאשפה שמתגלגלת כאן לאחרונה.

מבוצע כאן לינץ' בכתב. רק תחשבו על המילה הזאת והמשמעות שמאחוריה.

בוא נבין ביחד משהו בסיסי: חסימה היא כלי ניהולי, העומד לרשות מנהלי האתר. זוהי פריווילגיה שאינה מוקנית למשתמש מן השורה. לא אתה ולא אף משתמש אחר נותן הוראה להנהלה לחסום אותו - זה פשוט לא עובד ככה.

לגופו של עניין: צר לי לומר לך את זה, אבל את המצב שנקלעת אליו במקום הזה אתה יצרת במו-ידיך. אני לא אחזור על הסברים שכבר נכתבו כאן מדוע ולמה, כל שאתה צריך לעשות זה לקרוא שוב את התגובות, לנסות לצאת לרגע מהקבעון המחשבתי שנכנסת אליו, ולראות: אולי בכל זאת יש דברים בגו? אולי אנשים מסביב רואים משהו שאתה מסיבותיך לא יכול או לא רוצה לראות?

אבל בשביל זה, אוראל, צריך בגרות. לא בגרות כמו ללכת לצבא או לעמוד ברשות עצמך בפני החוק, אלא בגרות נפשית, כזאת שמאפשרת לך להביט נכוחה במראה ולהודות שייתכן וטעית. זוהי אינה בושה - זוהי גדולה. ומעל הכל: זהו סממן של בגרות.

ולסיום: איננו מחזיקים כאן איש בכוח. אם אתה עדיין סבור שיש לך בעיה עם המקום הזה, אנא דאג לסגור את הדלת אחריך. בתי הקברות מלאים באנשים שחשבו שאין להם תחליף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בכל אופן, בקשר לחסכוניות וכו,

אתמול תדלוק שני הראה ממוצע של 14.2 קילומטר לליטר.

בתנאי הרצה (עד 4000 סל"ד ברובו כמעט המוחלט עד ה3000), בנסיעה חצי עירונית\פקקי סיוט וחצי בין עירונית, ברובה על 110-130, אבל משתנה.

נראה בהמשך עד כמה הנתון ישתפר.

בינתיים אחרי 800 קילומטר המחשב דרך מראה על ממוצע של 7.2 ל100.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אלעד, אתה והשאר מסרבים להבין משהו - הצהרתי שאני מנוע מלהגיב, ואתם מתקשים לקבל זאת. במקום להכנס לנשמתי - תבינו שזה מה יש ותרגעו.

הטעות היחידה שנעשתה היא לערב אתכם.

כאן היו במקור כמה פנינים ותיאורים שהתייחסו למגיבים מסויימים, אשר נמחקו מפאת הפגיעה בשלום הציבור.

בניגוד אליך ולכל ה"חכמולוגים" שכאן - אנחנו נלחמנו (בדרכים כאלה ואחרות) בכדי לקבל את הפיצוי הראוי, גם אם זה לא מתאים לכם.

יש כאן אנשים שאכלו מרורים ולא זכו לפיצוי הולם (ואני לא מדבר על צ'מפיון אלא בכללי).

ולגבי המשפט האווילי שלך - לכולם יש תחליף. לא טענתי אחרת מעולם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כפי שכבר נכתב: אין בעיה עם זה שאינך מעוניין לשתף אותנו בפרטי ההסכם שלך עם צ'מפיון. יש כן בעיה עם זה שאתה חולק שבחים לרכב שצבר פחות קילומטראז' ממה שהקטנוע שלי עושה בשבוע, קל וחומר כאשר אתה מהלל את היותו חסכוני עוד בטרם הספקת אפילו לתדלק אותו. אבל עזוב, אל תתן לעובדות לבלבל אותך - אנשים שונאים אותך כי הם צרי עין ומקנאים בך על כך שיש לך רכב חדש, ומסיבה זאת רבים כאן מלעיזים אותך.

ולגבי שאר הברכות שלך: אם אתה רוצה להמשיך ולתחזק את קו האינפנטיל הנעלב, הברכות הללו עושות יופי של עבודה.

לרוע מזלך, זאת היתה גם הפעם האחרונה שבה אתה פונה למי מהאנשים פה בכינויים האלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, הרכב תודלק פעמיים ע"י.

ונכון לרגע זה, הוא גמע יותר מ-600 ק"מ.

סך הכל ציינתי נקודות מורגשות ביחס לקודמת (מה שבעיניך נקרא "שבחים"),

שכל אידיוט ירגיש, יראה ויבין. אבל אתם יודעים הכל.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
רגע, גם את עשית הסבה ל-TSI בחסות היבואן? או שמדובר באוטו החדש של אוראל?

כן, גם אני עכשיו בTSI .

וגם אני מאוד מבסוטה ממנה, טפו טפו טפו

היא הגיעה עם הגה ישר והיא אפילו נוסעת ישר, לגמרי ישר! חמסה חמסה חמסה

והיא בהחלט מרגישה הרבה יותר איכותית מאשר הקודמת.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
אוראל אם תדלקת פעמיים+ המכל שצ'מפיוןם הביאו, על 700ק"מ זה ממש ממש לא חסכוני, גם לא בהרצה.

צ'מפיון הביאו את הרכב עם קמצוץ דלק. תדלקתי מעט בכדי להגיע הביתה אל תחנתי הקבוע ושם מילאתי מיכל מלא.

הרכב גמע 400 ק"מ על המיכל הנוכחי (המלא) וירד מעט יותר מרבע ממנו.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אוראל אם תדלקת פעמיים+ המכל שצ'מפיוןם הביאו, על 700ק"מ זה ממש ממש לא חסכוני, גם לא בהרצה.

אם בצ'מפיון היו מוסרים רכבים עם מיכל דלק מלא, מישהו בהנהלה היה חותך לעצמו את הורידים תוך יום.

פורסם
כן, גם אני עכשיו בTSI .

וגם אני מאוד מבסוטה ממנה, טפו טפו טפו

היא הגיעה עם הגה ישר והיא אפילו נוסעת ישר, לגמרי ישר! חמסה חמסה חמסה

והיא בהחלט מרגישה הרבה יותר איכותית מאשר הקודמת.

אדומה עםגג לבן + בקרת שיוט? :wink:

פורסם
כן, גם אני עכשיו בTSI .

ברכותיי.

התפתחות מעניינת בעלילה, נראה שמישהו בצ'מפיון אשכרה לוקח אחריות על קטיף הלימונים של 2008-2009.

נשמח לראות דיווחים (אובייקטיביים) נוספים במהלך תקופת הבעלות. מי יתן והפעם הכל ילך חלק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...