Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השדרוג החדש שלי: פאביה 1.2TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האוטו נראה מבוגר ולא כיפי וזה לא יעזור לתת עוד תמונות אמיתיות , אתה צריך אינדיזיין והרבה פוטושופ

הסויפט נראית יותר טוב בקטע הזה

עוד פעם אתה עם הקטרוג והתלונות שלך על הפאביה.

הבנו בפעם הראשונה שאתה לא מחבב את הדגם, תחסוך מאיתנו את התלונות - לא צריך להזכיר לנו כל דיון מחדש.

לכל אותם מקטרגים, אם אין לכם משהו טוב לומר לבחור שקנה את הרכב עדיף לא להגיב, ביקורות שליליות תשאירו לפורום ייעוץ לפני קנייה, לא כשהבחור כבר קנה את הרכב, איפה הנימוס המינימלי?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עדיין , לפאביה אין מראה שמזמין אותך לנהוג בה , אפילו הRS.

כנ"ל אוקטביה VRS..

אז תרשה לי לחלוק עליך בנוגע לזו האחרונה.

גם אני לא נפלתי שראיתי אותה פעם ראשונה בתוך מגרש חניה חשוך, עומדת מאובקת בצד.

רכשתי אותה מתוך רצון לרכב פרקטי וחזק שלא מצוי בכמויות על הכביש.

אך שראיתי אותה פעם ראשונה שטופה במרחב המחיה הטבעי שלה (הכביש...) ליבי החסיר פעימה.

לדעתי היא נראית בדיוק כמו שרכב ספורטיבי צריך להראות.

מוחצן אך לא מדי ומאוד מוקפד בפרטים.

הרכב הזה עושה לי יותר חשק לנהוג מאשר האיביזה טורבו האדומה שהיתה לי או האימפרזה טורבו הקודמת.

בכיף (קרדיט לאלכס GETZ על הצילומים):

ei0jzg2zomjn.jpg

hdty4nmd1gmm.jpg

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

או קיי , עבורי היא סכ"ה נראית מכונית מנהלים מאובזרת , אין פה שום מוטיב ספורטיבי.

אין פה שום מראה קרבי של מכונית ספורט.

וזו דוגמא אחת מיני רבים :

Opel%20Astra%20VXR_2.jpg

פורסם

אך שראיתי אותה פעם ראשונה שטופה במרחב המחיה הטבעי שלה (הכביש...) ליבי החסיר פעימה.

הרכב הזה עושה לי יותר חשק לנהוג מאשר האיביזה טורבו האדומה שהיתה לי או האימפרזה טורבו הקודמת.

אל תקח את זה בצורה לנכון כי אחרי הכול כול אחד והטעם שלו אבל הVRS נראת כמו עוד (לא מונית) אוקטביה רגילה שאיזה בחור הרכיב לה מגנזיום וספויילר, ויעידו הרבה מחברי היא לא מושכת ומזמינה כמו האיביזה שגם אותה אני לא ממש מחבב אבל יעדיף.

לרוכש הפאביה אחרי הכול אם היא יפה בעיינך ואתה אוהב אין שום סיבה להמשיך בשרשור טובה לא טובה או זקנה.

אני מאמין שעשית את השיקולים שלך

תתחדש. ;

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

לדעתי היא נראית כמו מישהי שמנה, מכוערת ומשופמת שממש מנסה להסתיר את זה, אז היא שמה המון איפור והתלבשה בבגדים יפים. אז זה אמנם שיפר את המצב, אבל עם כזה בסיס התוצאה עדיין לא מי יודע מה...

emotion of motion

פורסם
עוד פעם אתה עם הקטרוג והתלונות שלך על הפאביה.

הבנו בפעם הראשונה שאתה לא מחבב את הדגם, תחסוך מאיתנו את התלונות - לא צריך להזכיר לנו כל דיון מחדש.

יש חבורה שמתלהבת כל פעם שמזכרים את המילה פביה ורצים לעשות בוק של תמונות כאילו זה יצירת אומנות נדירה ,אז אולי מותר לי להזכיר להם ? העיצוב של דברים מאוד חשוב לי וזה גם העבודה שלי ביום יום וכל פעם אני לא מבין מה מוצאים בפביה :?

+1 :) הVRS זה אוטו שמעוצב טוב , גם אקטביה רגילה יש לה פרופורציות טובות והיא נראת טוב אפילו שהיא סולידית , הVRS נראית מצוין

לרוכש הפאביה אחרי הכול אם היא יפה בעיינך ואתה אוהב אין שום סיבה להמשיך בשרשור טובה לא טובה או זקנה.

אני מאמין שעשית את השיקולים שלך

תתחדש. ;

לרוכש הפביה תתחדש ! פשוט יש לי בעיה עם ההתלהבות מסביב והצילומים , אחרי כל מה שהיה זה לא מסתדר מבחינת הגיון
פורסם

מה אתם מבינים בכלל בסליפריות ?

רק האצ'בק עם רבע מושב אחורי וגג שנותן לך צ'אפכות בראש נחשב ל"רכב מזמין" ?

15521_votex2.jpg

vw_passat_rieger_text_1.jpg

CL2-ALF15602FB.jpg

אז מה יגיד העדר?

לפותח השירשור, תתחדש איך שאומרים, Best bang for your buck !

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

למה זה Best bang for your buck ?ה אוטו לא צריך להראות טוב כמו פיאט 500 שכיף להסתכל עליה ? זה לא השואה לפביה אבל נגיד מישהו קונה אוטו , זה לא שווה לשלם עוד טיפה על עיצוב ? אם אני רוצה אוטו יפה , ושילמתי עוד קצת , אז זה הופך את האוטו לפחות BEST BANG FOR BUCK ?

פורסם

תראה הפביה היא לא הכוס תה שלי בלשון המעטה, אבל, מבחינת הבחור שקנה היא מתאימה לו ככפפה ליד, ביחוד בכל הנוגע לאיבזור של הרכב ולתנאי העסקה.

אגב: התייחסתי בתגובתי העליונה למי שאמר שסקודה ומשפחתיות אחרות לא יכולות להראות מושכות וספורטיביות...

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

זה Best bang for your buck רק לאותו אחד שהוא הקונה של האוטו , חברה שלי רוצה פיאט 500 כי היא מתלהבת מהרעיון שהיא תרדג לחניה ותכנס לאוטו 'חמוד' אז אוטו שנראה טוב זה בשבילה Best bang for your buck , אז למה לשלול את העיצוב של האוטו ?

פורסם
מה אתם מבינים בכלל בסליפריות ?

רק האצ'בק עם רבע מושב אחורי וגג שנותן לך צ'אפכות בראש נחשב ל"

אז מה יגיד העדר?

לפותח השירשור, תתחדש איך שאומרים, Best bang for your buck !

אתה מביא תמונות של רכב שעבר איזה שהוא שינוי ושואל מה רע ?, מדובר פה על רכב סטוק שמגיע מהיצרן, אני מאמין שגם הפאביה ובעקרון כול רכב תעשה לא שינויים כאלה ואחרים יכול להראות יותר טוב. ומהדוגמאות שהבאת הפאסאט האדומה נראת מצויין יחסית למקור שחיצונית הוא אוטו פשוט משעמם.

ואם כבר העלת תמונות האחרונה עושה לי big time רק בלי המכס מנוע הזה

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

לאנשים פה יש זיכרון קצר, לא?

כשיצאה האיביזה החדשה, לא נפתח פה שירשור מפוצל?

חצי אהבו מאוד וחצי שנאו.

זאת כל המטרה בעיצוב, שיהיה שונה, משהו אחד מתאים למישהו אחד ומשהו אחר למישהו אחר.

קרציות.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
זה Best bang for your buck רק לאותו אחד שהוא הקונה של האוטו , חברה שלי רוצה פיאט 500 כי היא מתלהבת מהרעיון שהיא תרדג לחניה ותכנס לאוטו 'חמוד' אז אוטו שנראה טוב זה בשבילה Best bang for your buck , אז למה לשלול את העיצוב של האוטו ?

כי זה מה שבדרך כלל מאפיין אנשים שלא מבינים כלום?

פורסם

אני בכלל לא מבין את הויכוח על נושא העיצוב.

עיצוב זה עניין סובייקטיבי נטו, או מקסימום משהו שחולקים אותו עם האנשים הקרובים אליך.

לדעתי, תמונה שווה 1000 מילים כשמדברים על עיצוב.

רוצים להתווכח על עובדות - מעולה! אבל על עיצוב - תוסיפו כמה תמונות שמראות את האוטו בשלמותו ואל תוסיפו אפילו מילה אחת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...