Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השדרוג החדש שלי: פאביה 1.2TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נירו, נכון מאוד.

כל חסרי הפוזה - קונים פביה. כל מחפשי הפוזה - קונים איביזה.

קנית איביזה?

תתחדש ותהנה. תחסוך מאיתנו את פירוט המי קונה ומי לא קונה...

נקמיצ'י, תודה איש.

נתראה בקרוב :-D

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל שאתם עוסקים בקטנוניות ובדעות קדומות.

מי שקנה איביזה אהב את האיביזה מסיבותיו שלו, ומי שקנה פביה אהב את הפביה יותר.

לא מבין מה הבעיה פה, ולמה ואיך בדיוק זה קשור בצורך לעשות פוזות.

פורסם
חבל שאתם עוסקים בקטנוניות ובדעות קדומות.

מי שקנה איביזה אהב את האיביזה מסיבותיו שלו, ומי שקנה פביה אהב את הפביה יותר.

לא מבין מה הבעיה פה, ולמה ואיך בדיוק זה קשור בצורך לעשות פוזות.

מסכים איתך לחלוטין, הבן אדם קנה אוטו יפה איכותי טוב וחזק!

אז למה לא לפרגן לו?

אין מה לעשות איביזה זה אוטו שמושך אנשים בעלי פוזה וערסים אבל לא רק. למה? עיצוב אגרסיבי, רוחב צמיגים לא פרופורציונלי וסיאט בכלל כמותג נחשב כמותג ספורטיבי ואם אין תקציב ל FR ו CUPRA נקנה 1.6 או 1.4. וזה מה שאנשים מסוימים אוהבים. (אני לא מכליל)

בשורה התחתונה שכל אחד יקנה את האוטו שמתאים לו ושיהיה לו רק טוב.

פורסם

היכן שיש ילדים, תהיינה תגובות ילדותיות ורמת הדיון לעולם תהיה בהתאם.

במקרה של הקארזפורום, היכן שיש פאביה או איביזה, רוב הסיכויים שהילדים נוהגים בה וכותבים עליה, למרות שההורים קנו אותה.

זה בגדול קיצור תולדותיהן של האיביזה והפאביה בפורום, וגם של עוד כמה מכוניות סטנדרטיות באותה מידה, שיחסי הציבור שלהן יצאו מכל פרופורציה.

פורסם
היכן שיש ילדים, תהיינה תגובות ילדותיות ורמת הדיון לעולם תהיה בהתאם.

במקרה של הקארזפורום, היכן שיש פאביה או איביזה, רוב הסיכויים שהילדים נוהגים בה וכותבים עליה, למרות שההורים קנו אותה.

זה בגדול קיצור תולדותיהן של האיביזה והפאביה בפורום, וגם של עוד כמה מכוניות סטנדרטיות באותה מידה, שיחסי הציבור שלהן יצאו מכל פרופורציה.

מסכים חלקית.

א. תגדיר ילדים.

ב. אני לא רואה שום דבר פסול בזה שההורים קונים לילדים שלהם אוטו. כי אני לא מכיר הרבה אנשים מתחת לגיל 25 שיש להם תקציב לקנות אוטו חדש ואם ההורים עוזרים ויכולים זה יכול רק לתרום לי,לך ולסביבה.

ג.אני לדוגמה עד לפני חודש התלבטתי בין פולו\פאביה\וסיאט בשורה התחתונה זה "אותו" אוטו רק שהמסקנה שלי היא: פאביה המשתלמת ביותר מבחינת עלות-תועלת.

ד. תמיד טוב שיהיו הערות, הצעות ותגובות אבל למה לא לפרגן? (יש בדיון לפחות 3 טרולים\ליצנים כאלה).

ה.בשורה התחתונה תגידו מה שתגידו 80% מבעלי האיביזה או 80% מבעלי הפאביה הם סוג של אוכלוסיה, כל עוד בן אדם מרוצה מהמכונית שקנה זה הכי חשוב.

פורסם
תגדיר ילדים.

אני מעדיף שלא, למען שמירה על דיון רגוע יחסית, אחרת זה ידרדר במהירות. כבר היו מקרים בפורום.

אומר בקצרה שאני לא מדבר על אנשים שעונים לקריטריונים שהגדרת.

בלי קשר, אף אחד לא טוען שהפאביה, הפולו או האיביזה הן מכוניות גרועות, אבל בהחלט לא מגיעים להן שירי ההלל שהן קיבלו ב-CF.

פורסם

בתור אחד שרכש פאביה - אני חושב שהאיביזה הרבה הרבה יותר מוצלחת בעיצוב, אבל לפאביה יש את היתרונות שלה, ובתור לקוח עם יכולות כלכליות מוגבלות, הפאביה הוצעה לי בתנאים שסוכני המכירות של סיאט לא יכלו להשוות אליהם.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

רק בשביל להבהיר את הנקודה לגבי ה"ילדים", הנה כמה פניני חוכמה שלי מהעבר הלא רחוק (תחילת 2007, גיל 21):

... אני מחפש מורה לנהיגה... מבחינת הרכב, הייתי מעדיף להימנע מפז'ו וסיטרואן. כל השאר מתאים. (עכשיו בא הסבר של ילד טמבל לגבי הנדסת אנוש לקויה... להזכירכם, בשלב זה אפילו לא היה לי רשיון.)

לשימוש אישי, בחיים לא הייתי קונה משהו יפני. (ומה לגבי אימפרזה טורבו או לנסר אבו, גם לא? עוד תגובה טיפוסית של ילד - הצהרה טיפשית וגורפת שנעשתה בלהט הדיון ובלי יותר מדי מחשבה מראש.)

יש עוד הרבה כאלה.

אני חושב שסגנון הדיבור והכתיבה שלי כיום שונה בתכלית, וכך גם תוכן הדברים. יש הרבה משתמשים ותיקים שהתחילו פה בתור ילדים חסרי נסיון ועם הזמן (והגיל) החליפו תקליט. זה לא אומר שהם טיפשים, אנשים רעים או אוייבי הציבור, זאת בסה"כ דרך התנהגות מסויימת, טבעית לגמרי, שבמקרים רבים אופיינית לגיל מסויים ושלב מסויים בחיים. זאת עובדה, ועל זה אני מדבר. לא בשביל להעליב או לשפוט אף אחד, אלא בסה"כ להכניס דברים לפרופורציה.

פורסם

חברה לא התכוונתי להעליב אף אחד,צייתי בראש דבריי ש"תהנו עם הרכב"

אישית אני חושב שהאוטו הוא טוב מאוד במכלול הגדול שהוא מעניק

אישית גם חשבתי שהאוטו מעוצב בצורה משעממת,לא אסטטית,אולד סקול פאשן(והמבין יבין).

נכון קניתי את האביזה במבצע האחחרון ואני לא ילד כפי שרובכם חשבתם(29)

לפעמים קשה לאנשים לשמוע ביקורת,במיוחד אם היא נוגדת את עמדתם.

ושוב תתחדשו ותהנו עם האוטו:)

פורסם

נירו, חס וחלילה. ימי האיביזה שלי חלפו לפני שנתיים/שנתיים וחצי. הספיקה לי אחת.

תתחדש ותהנה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קראתי בעיון את השירשור.

אתם מפפספים כאן משהו, הפולו/פאביה מכוונות לפלח שוק רחב יותר והמכירות שלהם בהתאם.

השימושיות של האיביזה SC שלה מוגבלת (3 דלתות, גג שפוגע בראש הנוסעים מאחור, מושב אחורי צר).

כרכב יחיד השימושיות של הפולו/פאביה עדיפות ללא ספק.

רכשתי את האיביזה 1.4SC הודות למבצע, הכוונה הראשונית שלי הייתה לרכוש את הפולו החדשה בגירסתה הבסיסית ב-98K ש"ח (אגב מאז המחיר ירד ל-93K ש"ח),כנראה שבתמחור נכון הייתי רוכש פאביה.

הופתעתי שהאיביזה מהנה לנהיגה, כפי שכתבתי בעבר יש שיפור עצום לעומת הדגם היוצא של האיביזה/פולו (לא ציפתי מקונצרן VAG ).

אז מה זה אומר, שגם חובבי הפאביה היו רוכשים איביזה בתמחור נכון.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

חחח כל כך מצחיק כל פעם שיש שרשור של סקודה לראות את המחנות

השונאים האוהבים ושליחי החרב שמגינים על המותג.

אנשים תעשו מה שבא לכם.

תקנו מה שאתם רוצים.

אל ת*** את השכל בשרשור שלי ותפתחו ריבים פה.

בסה"כ הראיתי לכם את הרכב.

אל תקנו סקודה.. לא עושים טובה לאף אחד :)

וסתם לידע כללי,

הרכב עבר 500 ק"מ, אני נהנה מכל רגע איתו. בלי עין הרע.

הרבה יותר טוב מכל הבחינות מהדגמים הקודמים.

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם

לפי דעתי השירשור מיצה את עצמו ועדיף אפילו לנעול, כי הוא סתם ניגרר לדיבורים לא קשורים.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
נירו, נכון מאוד.

כל חסרי הפוזה - קונים פביה. כל מחפשי הפוזה - קונים איביזה.

לנסוע ברכב יפה זה 'פוזה' ? :shock: אולי זהרק הרגשה פנימית ? זה לא מעניין מה חושבים עלי בחוץ , אבל אני רוצה לנסוע באוטו יפה ובטוח אי אפשר להשוות איביזה SC לפאביה אפילו עם גג לבן , תסלח לי אבל הפאביה לא עושה חשק להכנס לרכב

SeatIbizaSportCoup.jpg

ND09AYN-1.jpg

זה לא כיף לנסוע באוטו שנראה מבוגר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...