Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני די חדש בתחום ולא מבין כמה דברים. אשמח אם מישהו יסביר לי על התנגדות. הבנתי שיש רמקולים של 2 אום ויש של 4.

מה ההבדל בינהם ומה זה בכלל התנגדות ברמקול. כמו כן ראיתי שמגברים מוציאים הספק שונה בהתייחס להתנגדות. למשל JBL GTO1004 ב 4 אום הוא מוציא 4X100 וואט וב 2 אום 2X150 ואט אשמח אם מישהו יבהיר לי ת'נושא וסוף סוף "יפתח לי תעיניים".

תודה לעונים.

***הנושא ננעל בגלל כותרת לא תקנית***

פורסם

התנגדות של רמקול היא ההתנגדות של הסליל.

בדרך כלל התנגדות של רמקולים לרכב היא 4 אוהם.

בסאבים למשל יש שני סלילים אשר נותנים לך יותר אופציות חיבור(מקבילי,טורי).

אם תוריד את ההתנגדות אתה תעלה את הזרם,יותר זרם יותר הספק.

קפיש?

בשיפוצים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...