Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר השכרת רכב קאר-רנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן,לא שקוף בכלל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מנסיוני לאחר מספר השכרות רכב שעשיתי דרכם באירופה:

- המחירים באירופה אטרקטיביים

- כל זמן שאין בעיות בהשכרה, הכל בסדר

אבל:

- ברגע שיש בעיות, אי אפשר להשיג אותם. תמיד (בשעות העבודה ובודאי מחוץ לשעות העבודה הרגילות) תמיד עונה שירות הודעות שמבטיח שיחזרו אליך, אבל לא תמיד חוזרים.

- רכשתי ביטוח ביטול השתתפות עצמית, והנה כאשר הייתי זקוק לו, הייתי צריך לרוץ אחריהם בטלפונים כאשר רק דניאל פרוסמן (כן, אותו אחד שהגיב למעלה כאילו הוא מישהו חיצוני) מטפל בנושא. כאשר סוף סוף החזירו את הכסף, טוענים שהביטוח לא כולל מע"מ מקומי בחו"ל ונשארתי עם נזק של 500 ש"ח שלא מוכנים להחזיר. איזה מין ביטול השתתפות עצמית זה???

ראו הוזהרתם. אני מעדיף לשלם קצת יותר ולהיות בטוח שהביטוח שלי תופס ושאני מקבל שירות מהיר בכל שעה.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

אני שכרתי מספר פעמים רכב בחול דרך חברת קאררנט בארץולא נתקלתי בבעיה - בד"כ המחיר שלהם היה זול יותר.

לאחרונה שכרתי רכב ברומניה ושם כבר נתקלתי בבעיה.

החברה הזו בעצם משדכת לך את חברת ההשכרה המקומית בחול והםמציעים לעשות ביטוח ביטול השתתפות עצמית והם אומרים שזה יותר זול לעשות דרכם ולאבחברה בחול – מה שנכון מבחינת עלויות.

לצערי עקב נזק מדומה לרכב שהחברה ברומניה טענה שנעשה לרכב(דבר שלא היה ולא נברא) גבתה ממני חברת ההשכרה ברומניה דמי תיקון נוספים סביב 2300 שח.

הגשתי את בקשת ההחזר מהביטוח לביטול השתתפות עצמית שעשיתיבחברת קאררנט.

כמובן שהסתבר לי שהביטוח הזה לא מכסה הוצאות כמו מיסים,דמי הפסד לחברה בגלל התיקון ועוד הוצאות שונות אלא רק את הנזק שנגרם לכאורה לרכב(כמובן שחתמתי על זה מלכתחילה).

התוצאה הייתה שלקח לחברה לטפל בבקשת התביעה שלי 4 חודשים(הרבה אחרי שגבו ממני את מלוא סכום הנזק) וקיבלתי החזר שהוא בערך מחצית ממהשנגבה ממני (1100 שח).

כשמחיתי נאמר לי שאלו חוקי ביטוח ביטול השתתפות עצמיתשלהם וחתמתי על כך ואין מה לעשות אבל הם הבטיחו הנחה מסוימת אם אשכור דרכם בפעםהבאה.

סיכום: יצאתי בתחושות הבאות:

1. החברהלדעתי היא לא חברה להשכרת רכב אלא רק מתווכת בין השוכר וחברת ההשכרה המקומית ואםיש בעיה אזי אתה עומד מול החברה בחול או שאתה מגיש תביעה להחזר מהביטוח שעשית.החברה לא רואה את עצמה אחראית מולך ומול חברת ההשכרה בחול.

2. לאבטוח שעשיתי נכון ועשיתי את ביטוח ביטול השתתפות עצמית אצלם. יכול להיות שהיה עדיףלעשות בחברה המקומית בחול. שימו לב לאותיות הקטנות בביטוח ביטול השתתפות עצמיתשאתם עושים.

3. ישלבדוק מחיר של ההשכרה אבל גם מה קורה כשיש נזק כי הביטוח ביטול השתתפות עצמיתהמוצע הוא לא מלא ואז כבר יכול להיות שעדיף לשכור דרך חברה גדולה בארץ.

4. בדיעבדבגלל שלא הוחזר לי כל ההחזר שילמתי כמעטפי 2 על השכרת רכב לחמישה ימים – הרבה יותר יקר מחברה אחרת.

5. כנראה שלאאשכיר יותר דרכם במיוחד במדינות עולם שלישי. עדיף לשלם קצת יותר ולא להיתקל במצבשקרה לי בו הזול הפך מאד יקר. ואני חושב שעדיף לשכור בחברה גדולה עם סניפים רביםכך שהם אחראים מהקצה לקצה – אבל זו רק דעתי.

6. מה שכן אם אתם משכירים דרך חברת קאררנט תבדקו מיהחברה שמשדכים לכם בחול ותקראו עליה קצת. אני גיליתי בדיעבד שהחברה ברומניה עשתהזאת להרבה אנשים ששכרו רכב אצלה.

7. בכל ביטוחשתעשו בכל חברה תבדקו מה הוא לא כולל ותכניסו זאת לשיקולים שלכם איפה להשכיר

8. ועוד דבר לא כל כך קל להשיג אותם בטלפון – תמיד צריך להשאיר הודעה ואזחוזרים אליך לא תמיד באותו יום.

כמובן שזו החוויה בה אני נתקלתי ואני משתף אתכם בה. איןאני מייעץ לאף אחד מה לעשות. כל אחד יבחר את הדרך מאיפה ואיך להשכיר רכבבחול.

בהצלחה

פורסם

תגובה אמיתית לגבי החברה הזו אי אפשר יהיה להשיג בפוסט הזה כנראה, אבל היי, לפחות מרגע פתיחתו כמות המשתמשים הרשומים בפורום הוכפלה...

ובין מצעד הפידבקים המפוברקים, מה שבטוח שריח טוב לא עולה מכל הסיפור הזה - לפותח הפוסט, תחליט אם אתה מעוניין להשתתף בניסוי :?

שבוע טוב ומועדים לשמחה

פורסם

אם כבר השרשור הוקפץ.

שכרתי באמצעות האתר הזה רכבים לטיולים הבאים: איטליה, קרואטיה-סלובניה ו-אוסטריה.

הכל היה חלק, השרות והרכבים בחברות ההשכרה המקומיות היו בסדר גמור. תנאי ההשכרה אכן כללו כל מיני הגבלות והסתייגויות. שמח שלא הייתי זקוק למימוש החזר ההשתתפות העצמית.

הזמתי גם באמצעותם, לפני חודשיים, רכב לטיול מתוכנן ביוני, לפירנאים הספרדים.

פורסם

בעקבות הקפצת השרשור והתגובות הנלהבות, החלטתי קצת לשחק באתר, והנה מה שגיליתי:

שמתי לב, שבתנאי ההשכרה מופיע שם חברת rentalcars ולא carrent (ראו צילום מסך מצורף).

חשבתי שאולי מדובר בעצלנות של עורכי האתר, שהעתיקו את תנאי ההשכרה מהחברה המתחרה.

הרמתי טלפון לנציגי carrent, וכשהואילו לחזור אלי, מסתבר ששתי החברות האלו עובדות יד ביד, ולדעתי, מדובר אפילו באותה חברה, שאימצה לעצמה שם נוסף, כדי להרחיב את מעגל הלקוחות.

carrent_rentalcars.jpg

פורסם

לא יודע אם זו אותה חברה.

עם RENTALCARS שכרתי מספר פעמים במזרח אירופה, והכל היה מושלם.

פעם אחת חייבו אותי בהשתתפות עצמית בגין נזק לרכב, וקיבלתי החזר מיידי לחשבון בתוך ימים ספורים מהגשת הוכחת התשלום (פירוט האשראי).

שירות אחלה.

אגב, במזרח אירופה די מצוי שמוצאים לך נזקים מתחת לאדמה, וגם מחייבים תמיד על "ניקיון" למרות שרחצתי את הרכב שעה לפני ההחזרה בפנים-בחוץ. מבאס.

לאחרונה רכשתי רכב בלונדון ונהגתי עמו עד אוקראינה. כעת הוא חונה שם. מישהו מעוניין? פאסאט בנזין ידני הגה ימני....

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

הניסיון שלי עם rentalcars.com, המוצגים עם booking.com בדרך כלל מצויין.

יוצא הכלל אחד - לאחרונה שהרי בסרביה רכב ליום או, הרחבת הבטוח עלתה למעלה מ-100 ש"ח, בעוד שהרחבת ביטוח במקום עלתה כ-5 אירו. למזלי שילמתי גם אותם, שכן הרכב שקיבלתי היה דפוק לגמרי (תרתי משמע, אפרט אם. מישהו יבקש), וכך לא נזקקתי לתביעות ביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יוצא הכלל אחד - לאחרונה שהרי בסרביה רכב ליום או, הרחבת הבטוח עלתה למעלה מ-100 ש"ח,

אשמח אם תתרגם, וכן, גם אם תוכל לפרט על הרכב הדפוק.

שמתי לב שעל אותו רכב, מאותה חברה מקומית, המחירים שונים בין שתי החברות. מישהי כתבה שהסכם החזר ההשתתפות של rentalcars רחב יותר, יקר יותר, ומשתלם יותר.

פורסם

חברה ישראלית ? אז זה מסביר הכל אל תחפשו יותר מידי ...קומבינה נוספת.

זול עולה יקר ומתחיל ב 'ז'

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם
אשמח אם תתרגם, וכן, גם אם תוכל לפרט על הרכב הדפוק.

ניחוש מושכל: לאחרונה שכרתי בסרביה רכב ליום אחד

בעניין השני: אם הביטוח הנוסף נרכש מצד ג', יתכן שבעת בלת"מ תצטרך קודם כל לשלם מכיסך ואז לתבוע את ההחזר מאותו צד ג'. זאת בניגוד לביטוח שאתה רוכש מחברת ההשכרה ומקזז את הוצאותיך בעת הצורך. המודל הזה נפוץ מאד בארה"ב ואני מניח שהגיע גם לאירופה.

פורסם (נערך)

תרגום אונקלוס של דריש נכון.

כתבתי מהטלפון - ואם הקלדת המקלדת שלי לקויה הרי שבטלפון התיקון האוטומטי של שיומי, שהתיאשתי ממנו זה מכבר - מקלקל כל דבר, וגם אחרי נסיונות ביטול הוא מתעקש להמשיך לפעול.

מכל מקום - הסיפור, לפני כחודש, היה כדלקמן:

נסעתי ל-4 ימים לבלגרד. בחרתי לשכור רכב ליום אחד לצורך נסיעה לנובי סאד, וכדרכי בשנים האחרונות, ולאור ניסיון קודם חיובי, עשיתי זאת באמצעות rentalcars.com. הוצג לי מחר מסויים, אבל בהמשך הוצעו הרחבות ביטוח שהוסיפו למחיר למעלה מ-100 ש"ח. כאשר הגעתי לאסוף את הרכב - וגם זה היה סיפור, כיון שהיה מדובר ביום א, ותחנת ההשכרה לא היתה מסומנת כראוי - הוצע לי להרחיב את הביטוח מטעם חברת ההשכרה, תמורת כ-6 אירו. לשמחתי הוצאתי את הסכום הנוסף, שכן הרכב שקיבלתי היה עם למעלה מ-100,000 ק"מ, למרות שמרחוק נראה מבריק מקרוב היה מלא פגמי צבע, והגרוע ביותר - כאשר הגעתי לכביש המהיר גיליתי שההילוך הששי לא משתלב. כיון שהיה מדובר בהשכרה של יום אחד, ועוד ביום א', המשכתי כך כיון שלא רציתי לבזבז שעות יקרות על החלפת הרכב. לפחות בסוף היום השארתי את הרכב במגרש החניה ואת המפתחות אצל השומר, ומאז לא שמעתי מחברת ההשכרה.

אני חייב לציין כי זו הפעם השניה בשנה האחרונה בה אני שוכר מ-Enterprise (לפני חצי שנה שכרתי בבלגיה), והפעם השניה בה ההשכרה בעייתית (בבלגיה היתה בעיה עם גיל הנהג הצעיר, הסיפור כבר עלה בפורום).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חבל שלא ראיתי את הפוסט הזה קודם לכן, למרות שברשת, לצד ביקורות שליליות, יש גם המון ביקורות חיוביות ועל כך שאם יש בעיות כלשהן, הם מטפלים בהם. אני עוד יומיים בחו'ל, מקבל רכב ששכרתי דרכם... מקווה שיהיה בסדר. אעדכן בהמשך.

פורסם

בשלוש הנסיעות שכן שכרתי דרכם, ולא היו נזקים או תאונות, הכל היה בסדר גמור עם החברות המקומיות (מילאנו, זאגרב, ומינכן). אני מניח שחוץ מקיזוזים של כל מיני סכומים שמוזכרים באותיות קטנות, אין לך מה לדאוג. סע ותהנה.

• תוכן חדש...