Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר השכרת רכב קאר-רנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איפה אתה מחפש לשכור רכב, בארץ או בחו"ל?

על פניו, העיצוב מצועצע וזרחני מדי, השם גנרי, לפיכך העסק לא נראה לי אמין במיוחד.

אם האנגלית שלך מספיק טובה, אין סיבה לקחת סיכון מיותר.יש מספיק אתרי השוואה

להשכרת רכב בעולם שעושים את העבודה היטב.

פורסם

אני השתמשתי בשירותים של אתר זה לצורך השכרת רכב בטיול בארה"ב בספטמבר האחרון.

המחיר שקבלתי דרכו לעומת מחירים מאתרים אחרים וישירות מחברות ההשכרה היה נמוך בצורה משמעותית.

לדוגמא, עלה לי 32$~ ליום השכרת רכב בארה"ב מסוג דודג' קליבר/טויוטה מטריקס ועוד כמה שהיו ברשימה לתקופה של 12 יום.

ככל שמס' ימי ההשכרה גדל כך המחיר יורד.

התנאים בשובר שקבלתי מהם להצגה בחברת ההשכרה בארה"ב, במקרה שלי - DOLLAR/THRIFTY, כלל ביטוח מלא, כולל השתתפות עצמית, וללא הגבלת קמ', קבלתי שירות טוב בחברת ההשכרה וללא בעיות.

לא ידוע לי אם שווה להשכיר דרכם בארץ, בחו"ל זה השתלם לי ובגדול.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

איפה אתה מחפש לשכור רכב, בארץ או בחו"ל?

על פניו, העיצוב מצועצע וזרחני מדי, השם גנרי, לפיכך העסק לא נראה לי אמין במיוחד.

אם האנגלית שלך מספיק טובה, אין סיבה לקחת סיכון מיותר.יש מספיק אתרי השוואה

להשכרת רכב בעולם שעושים את העבודה היטב.

אני מתכוון להשכיר בחו"ל

פורסם

תבדוק את חיבור האינטרנט שלך..

דניאל, כמובן יש עוד מקום לבדיקה והשוואה, אך לגבי השכרה בחו"ל לדעתי האתר מומלץ.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני שכרתי כבר פעמיים רכב דרכם, פעם לפני כשנתיים באוסטריה שם כשחשבתי לשנות את ההזמנה במקום הנציג אמר לי שזה יעלה לי הרבה יותר יקר כיון שהוא לא יודע איך הסוכן שלי בארץ עושה כאלה מחירים... בסוף לא שידרגתי ונשארתי עם ההזמנה שהיתה, לפני כשבועיים שכרתי שוב דרכם רכב בשוויץ בחברת יורופקאר והיה מעולה. אני ממליץ.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תתרחקו מהם כמו מאש.

מחיר נמוך אולי... אבל ממש לא בהרבה.

לעומת זאת שירות ברצפה. הזמנתי רכב כשהייתי בחול דרך האתר שלהם.

האתר אישר את ההזמנה אבל וואצר לא נשלח.

כל הניסיונות ליצור איתם קשר עלו בתוהו וקיבלתי מוקד הודעות ששלח להם הודעות.

אפילו מספר החרום שלהם אף אחד לא ענה.

למחרת נאלצתי וזאת אחרי מספר פעמים שניסיתי עוד באותו בוקר להשיג אותם (בארץ זה היה צהרי היום) וכמובן ללא הצלחה, להשכיר רכב מחברה אחרת. שכרתי רכב מאויס לא יאומן אבל אחרי שסיפרתי את הסיפור לנציגה של אויס שישבה בכלל במקום אחר בעולם היא אמרה לי אל תדאג הכל יהיה בסדר הרכב כבר מחכה לך בתחנה. העלות ששילמתי (כמובן לאחר הנחה שנתנה) היתה ותקשיבו טוב עוד 3 דולר יותר מקאר רנט - זה כל ההבדל וגם שם קיבלתי את אותם ביטוחים שקאר רנט נתנו לי.

כשהגעתי לנקודת ההשכרה ההפתעה היתה עוד יותר גדולה קיבלתי רכב מפואר בכמה רמות מעל מה שהזמנתי (אין כאילו רכבים בארץ) 4x4 אמריקאי ממוחשב ובקושי 2000 מייל על הכביש.

עד כאן תשבוחות לאויס. מה לדעתכם קרה עם קאר רנט?? בשעה 3 וחצי לפנות בוקר שעון קנדה מתקשר אלי בחור זועף בשם אסף מחברת קאר רנט ושואל איך יוכל לעזור לי. אמרתי לו שכבר אין מה לעזור כי ההשכרה היתה אמורה ליהיות היום בבוקר.

הנל חזר שוב ושוב שהוא יעזור וכאשר הבין שכבר לקחתי במקום אחר הנל הרים עלי את קולו וטען שהוא לא עובד אצלי ושהם לא עובדים בשישי שבת. אם כך מדוע הם רושמים באתר שירות והזמנות 24 שעות ביממה? מדוע מאפשר האתר להזמין ביום שישי בערב ליום שבת בבוקר?? בקיצור חברה קיקיונית ולא אתפלא שזו חבר של אדם אחד. דרך אגב תקראו טוב זו רק נציגות של חברה מחול. לא אתווכח עם אילו שחושבים שהמחיר קצת יותר נמוך אצלהם. אבל תהיו רציניים - אתם נוסעים לחול וצריכים צרות עם חברה שלא תתן לכם שירות בזמן אמת???הרי כשאנחנו נוסעים לחול אם לטיול או עבודה זמנינו יקר ואנו צריכים תגובה מיידית בכל שעה לא?

לסיכום תברחו מהם כמו מאש. אני עדיין שוקל צעדי כלפיהם ובמידה וישתמשו בפרטי כרטיס האשראי כנראה שירגישו את נחת זרועו של עורך הדין שלי (למזלי יש לי אחת צמודה ).

עוד כמה דולרים ותהיו שקטים לכו על חברות רציניות.

דרך אגב המלצה אם תרצו יש את הסוכנות של ממסי - מי שעושה אצלהם מנוי מקבל מועדון AAA וזכאי להנחות בהשכרת רכב. יש להם שירות מעולה ומוקד של אופרן 24 שעות 7 ימים בשבוע (בדוק). לא הייתי בונה על כך שישבו לכל מחיר אבל מחירים בהחלט טובים ומתחרים.

נסיעה טובה

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רק חבל שאתה לא מדייק בפרטים, לאחר ההזמנה נשלך אליך למייל אישור הזמנה שבו כתוב במפורש שאתה יכול להכנס לאזור "הזמנות שלי" באתר ולהדפיס את שובר ההשכרה... אתר קאר-רנט בין האתרים היותר טובים שעבדתי אתם, זו היא כבר הפעם ה-11 שאני משכיר מהם רכבים ב-6 מדינות שונות וכל פעם הכול עובד מצוין...

ממליץ בחום...

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
רק חבל שאתה לא מדייק בפרטים, לאחר ההזמנה נשלך אליך למייל אישור הזמנה שבו כתוב במפורש שאתה יכול להכנס לאזור "הזמנות שלי" באתר ולהדפיס את שובר ההשכרה... אתר קאר-רנט בין האתרים היותר טובים שעבדתי אתם, זו היא כבר הפעם ה-11 שאני משכיר מהם רכבים ב-6 מדינות שונות וכל פעם הכול עובד מצוין...

ממליץ בחום...

Dfrusman, לא מגיע לנו איזה גילוי נאות? שאתה עובד קאר רנט למשל?

דניאל פרוסמן היה נציג של קאר רנט שטיפל בבעיה שהתעוררה באחת מהשכרות הרכב שלי, בה חוייבתי בכ400 דולר מעל מה שסוכם איתי. הטיפול היה איטי ומסורבל, אך לבסוף זכיתי לפיתרון הולם בדמות זיכוי. על כך אני מודה לדניאל שטיפל בבעיה.

עם זאת, מאז השתמשתי בשירותי קאר רנט פעמים נוספות, ובשתי ההשכרות האחרונות שלי החברה הצליחה לסבך אותי ברמות שקשה לתאר. על רגל אחת - הזול בסוף עלה ביוקר ופי כמה מונים ממחיר השכרות רגילות, הסכמי ההשכרה לא תאמו לרשום באתר, השירות של קאר רנט לא היה זמין כשהיה צריך אותו, ושתי הנסיעות המדוברות השתבשו לחלוטין.

להשתמש בקאר רנט זה הימור - יכול להיות הצלחה בלתי רגילה, אבל גם יכול למוטט לחלוטין כל נסיעה. מתאימים יותר להשכרות הרבה זמן מראש לפני ההשכרה , כך שיהיה זמן להתמודדעם פערים בחוזה ההשכרה ולתת להם מענה, ובמקרה הגרוע - לבטל ללא עלות.

אציין כי אני מופתע מאוד לרעה מהשימוש שנציג החברה עושה בפורום הזה בכדי להתחזות ללקוח מרוצה ללא כל אינטרס בחברת קאר רנט

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מעוניין לשתף ולהזהיר משימוש באתר קאר רנט.

לפני מס ימים הזמנתי רכב באתר אלעל אשר עובדים עם קאר רנט. שילמתי את המקדמה הדרושה אך כשהגעתי לדלפק השכרת הרכב בקירית התעופה בלוד נאמר לי שלא ניתן לקבל תשלום בדביט כארד (הנני חייב לציין שאני מתגורר בלונדון ב10 שנים האחרונות ומשתמש בדביט כארד בכל העולם כולל עשרות פעמים של השכרת רכב ברחבי אירופה ובישראל עם כרטיס הדביט כארד שלי).

הנושא של אי כיבוד דביט כארד איננו מצויין באתר בזמן הזמנת הרכב ומופיע באותיות קטנות מאוד בוואוצ׳ר שנלח אלי במייל יום לפני איסוף הרכב.

מעבר לעובדה שתמוהה מאוד שלא מכבדים דביט כארד הבעיה המרכזית היא יצירת הקשר עם קאר רנט אשר מפרסמים 24 שעות מתן מענה טלפוני.

המענה הטלפוני ניתן ע״י חברה חיצונית אשר מן הסתם לא יכולים לתת מענה כלשהוא אלא רק לקחת פרטים ולהגיד ״שמישהו״ מהחברה יחזור אליך בהקדם.

לאחר 4 שעות ו 6 טלפונים (למס טלפון שמבטיח מענה 24 שעות) סוף סוף חזר אלי נציג של קאר רנט רק כדי לשוחח איתי פחות מדקה ולאיים עליי בתביעה משפטית!! ולנתק לי את הטלפון בפרצוף.

אגב, השעות היו 7 בבוקר עד 11 בבוקר - לא בשעות מוזרות בלילה.

לסיכום: לא השכרתי רכב בביקורי זה בארץ כי לא נמצא פיתרון לכרטיס הדביט כארד

(למרות ניסיונותיי למצוא פתרונות מול חברת ההשכרה (קל אוטו) והצעה לשלם במזומן או בכרטיס אשראי בטלפון או העברה בנקאית אשר נדחו בתוקף).

חברת קאר רנט מסרבת בתוקף להחזיר לי את הסכום ששולם בטענה כי לא ביטלתי 48 שעות מראש...

ונגרם לי נזק לא קטן כי איחרתי לפגישות שנקבעו לי באותו היום.

מאוד לא ממולץ להשתמש בשירותי קאר רנט ואני רק יכוך לקוות שאנשים אחרים לא ייפגעו כפי שאני נפגעתי.

• תוכן חדש...