Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,_אני נהג חדש. ברצוני לשאול דעות של אנשים לגבי הרכב יונדאי לנטרה 1998 או 1999. האם ממליצים על הרכב לנהג חדש או במחיר של עד 15 אלף איזה רכב תמליצו, שלא יכנס למוסכים קבוע, וחסכוני יחסית בדלק?

אחכה לתגובות.

תודה מראש.

פורסם

מנסיון אישי על הדגם הידני , רכב אמין , זריז , תמורה טובה מאד לכסף.

לנהג חדש\צעיר לא ממליץ כי זה רכב לא נוח וחסר אופי , לא הייתי קונה כזה לעצמי.

לפי דעתי עם כבר יונדאי ישנה עדיף ללכת על האקסנט שהיא יותר קומפקטית.

פורסם

רכב לא חסכוני בגירסא אוטומטית. תעשה חיפוש, דובר על רכב הזה רבות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אקסנט 3 דלתות מנוע 1.5 תיתן לך יותר פוזה ותהיה יותר חסכונית מהלנטרה.

אל תצפה לחויות נהיגה כי אפילו הסיבוב הכי חד בארץ תרגיש כאילו זה קו ישר.

פורסם
אל תצפה לחויות נהיגה כי אפילו הסיבוב הכי חד בארץ תרגיש כאילו זה קו ישר.

אתה מתכוון שבסיבוב חד האוטו ממשיך לנסוע ישר ועף?

בקשר ללנטרה, כשהיא הייתה עדיין חדשה, כבר אז הייתה לה אחיזת כביש גרועה - מתלים אחוריים לא מספיק קשיחים ובפניות צריך להיות מאוד זהיר כי החלק האחורי נוטה להסחפות וגלגלים אחוריים רוצים להתנתק מהקרקע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טיויזיפר, אני לא חושב שהבחור חיפש רכב לתקוף איתו סיבובים ברמה שהגלגלים האחוריים ירצו להתנתק, כרכב בסיסי משפחתי זה רכב סביר לא יותר מזה.

כרכב לצעיר ממש לא מומלץ, בתור נהג חדש מותר לך לנסוע רק עם שתי נוסעים אז למה לך משפחתית? סתם גדול ומיותר, אתה תשלם יותר על דלק ותתקשה יותר למצוא חנייה ואיזה פוזה יש למשפחתית בתור רכב לצעיר?

לדעתי אקסנט 3 דלתות אפילו מנוע 1.3, יותר פוזה מלנטרה ופוזה זה מרכיב חשוב בבחירת רכב לנהג חדש וצעיר בעיקר, יותר חסכוני בדלק, יותר קטן יותר קל לחנות בכל זאת נהג חדש, וסה"כ רכב פשוט וזה מה שהופך אותו לכזה זול.

יש לי חבר שיש לו אקסנט ממש מושקעת (צבע בולמ"ז וג'אנטים ועוד הרבה) יש לו אותה שנה וסה"כ עשה לה בולמ"ז חוץ מזה הרכב לא עשה לו תקלה אחת, הוא נורא מרוצה אבל הוא רוצה להתקדם לאוטומט עם אתה מעוניין בתמונות ומספר טלפון שלו תפנה אליי בפרטי כי הוא מוכר אותה. ד"א הרכב שנת 97 והבנתי שב96 ומטה יש איזה בעיה שדרשה החלפה בזמנה שהרכב היה חדש וצריך לבדוק עם זה הוחלף או לא במידה ואתה קונה מתחת ל96.

נ"ב הוא מוכר אותה מתחת לתקציב שלך ככה שיישאר לך אפילו עודף.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

נשמה תקשיב טוב אין חכם כבעל ניסיון .

יש לי יונדאי 98 יד ראשונה מהחברה

אני הוצאתי רישיון ב 2002 וקיבלתי אותה עם 40 אלף קילומטר .

האוטו היה הכי מפנק שיש . אבל אל תיגע ברכב הזה הוא יפרק לך את הכיס ורק עצבים תקבל .

זה אוטו לזקנות ולא לצעירים . הוא לא אמין ולא עמיד . המחלה הכי גדולה באוטו הזה זה הגיר האוטומוט .

הוא נופל בערך כל 100 אלף קילומטר וזה עולה 4000 אלף שקל לשפץ אותו.

האוטו הזה שותה דלק כמו מטורף ועושה 1 ל 8 בלי מזגן ושאף אחד לא יספר לך סיפורים, הלנטרה שלי מטופלת כל 10.000 ק"מ על השעון ולא אוכלת פחות מזה .

יש לה עוד מחלה וקוראים לה צינור זווית . זה צינור מסריח של 200 שקל שאם אתה לא מחליף אותו כל קיץ (מומלץ) הוא מתפוצץ ועוד לפני ששמת לב הלך המנוע . תיקח בחשבון שלכל אוטו יש מחלות כאלה ואחרות .

ואוטו שלא מטופל בזמן כמו בספר יאכל לך תכיס בלי לחשוב ..

אני הייתי מחכה קצת וחוסך קצת יותר כסף ומביא מכונית עם שנתון קצת יותר גבוה .

ואם אתה מחפש מכונית שנת 98 בכל זאת זה רק מאזדה לאנטיס . האוטו הכי אמין שיש .

פורסם

הבעיות שאמרת לא תקפות לגרסה הידנית של הרכב.

חסכוני יותר גיר לא נהרס ככה, 115 כוחות סוס לפי מה שאני יודע די טיל לאוטו ידני 1600

פורסם

עד שהוא ימצא גירסא ידנית טובה הוא כבר יהיה בן 30 לא בן 17 ...

עזוב לא בשבילו . הוא צריך אוטו חסכוני וקטן מימדים ...

• תוכן חדש...