Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחותי משתתפת במיס ישראל 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי שאני נורא נורא אוהב משתתפת במלכות היופי 2010. קודם כל אני מבקש לא לצחוק על שם המשפחה שלי כי עד היום רובכם לא ידע אותו :lol: שנית אני מבקש למתן את התגובות כי זאת בכל זאת אחותי...:evil::-P

למרות שאני די נגד כל התחרויות יופי האלה אני מאחל לה לזכות ולהגשים את כל מה שהיא רוצה.

כמובן שאני בונה על התמיכה שלכם בתחרות:wink:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3838249,00.html

באופן מיקרי לחלוטין אגב התפרסמתי גם טיפה בזכותה. תסתקלו בתמונה האמצעית למטה בקישור שהבאתי על הילדון בגופיה...היד שאתם רואים זה שלי:-)

אגב הראו אותה היום בתוכנית הבוקר בערוץ 2...למישהו יש קישור לקטע הזה?

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחותך באמת יפה,יופי טבעי... לא המחומצנות למיניהן.

שיהיה המון בהצלחה.

:)

חפש ב MAKO ... אמור להיות שם קטעים של התכניות בוקר.

פורסם

זה ממש לא לעניין !!

לבוא ולספר לנו שיש לך אחות, שהיא גם יפה בצורה לא שכיחה (שזה יפה ביותר)

וגם לספר לנו שיש לה חבר כבר כמה שנים !!!:loco:

פורסם

sm- אוטומטית כל האנשים שנסעו אחרי בחיפה בשכונות עם פסי האטה יצביעו נגדה:lol:

חשבתי לעצמי שאם היא תגיע לשלב ששואלים אותה שאלות אז במקום התשובה הקבועה "אני רוצה להציל את יערות האמזונס" שתגיד משהו אחר...

מה אתם אומרים על" אני רוצה לנסוע ברכב משופר בלי שתעצור אותי כל ניידת בשכונה" או משהו בסגנון. תזרקו רעיונות.

אגב פביה...בזמנו חשבתי לתבוע את סקודה ולבקש רכב חינם כי הם גנבו לי את שם המשפחה.

• תוכן חדש...