Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחותי משתתפת במיס ישראל 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאמא שלך קוראים אוקטביה? ולסיום - ידעת שאוראל עושה כל יום סיבוב על אחותך? :wink::lol:

רוני

באמת שכמעט הערתי את הבית עכשיו מהצחוק :roflmao::roflmao: :lol:.

Insane things comes from insanely people.

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גנא, חבר זה לא קיר ואני בכלל נשוי עם ילדה כך שקשר רציני אני לא מחפש...

סתם, המון בהצלחה, אנחנו נשמח להצביע בשבילה, גם בשבילך וגם בשביל נציגת העיר שלנו.

אוראל איך הצלחת יא קקה? אני הרבה יותר אטרקטיבי!

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני משוכנע שהוא הבין שהכל בחיוך. כמובן שאחותו מקבלת גם את הקול שלי! יפה כמעט כמו מייגן, חברה שלי (בתמונה זו היא, מטפלת לי במנוע)

megan20fox2087gf8.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא יודע מי יותר אמיץ,גנא שמעלה את זה לפורום חרמנים או SRONIS שמדבר ככה לגנא,אם רק היית יודע מה הוא יכול לעשות לך:twisted::twisted::twisted:

פורסם

חבר'ה, נא לא להגזים. חוצמזה, גנא (נעים להכיר, אגב) יודע שבאותה מידה שאני צוחק קצת על חשבונו, אני לא אהסס למחוק/לחסום כל אחד שיעיז לדבר סרה על אחותו. אז ילדים - תתנהגו יפה! :twisted:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני משוכנע שהוא הבין שהכל בחיוך. כמובן שאחותו מקבלת גם את הקול שלי! יפה כמעט כמו מייגן, חברה שלי (בתמונה זו היא, מטפלת לי במנוע)

megan20fox2087gf8.jpg

התמונה הזאת לא מעניינת. שים תמונה שלך מטפל לה במנוע :twisted:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נ.ב. אחותך רוצה ללמוד מדעי המחשב בטכניון? אתה יודע מה זה יעשה לממוצע היופי בפקולטה שם?

רוני

אתה מתכוון , שיתחיל להיות שם ממוצא כזה ?

דרך אגב כדאי להכין אותה לכך שמרבית החנונים שם יפחדו לדבר איתה כדי שלא יקרה להם "מקרה" אז שתכוננן לבידוד קל...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
התמונה הזאת לא מעניינת. שים תמונה שלך מטפל לה במנוע :twisted:

אתה יודע שמהצד של המנוע לא בטוח שתדע להבחין שזאת היא...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הלו! נכון שאמרתי שאסור לדבר לא יפה על אחותו של גנא, אבל מי הרשה לכם לדבר לא יפה על אשתי לעתיד?

לא נראה של מייגן תשים את התחת שלה במיאטה..

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...