Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הייתי רוצה לקבל המלצה לסאב מדוייק וחזק בתקציב הנ'ל שיתאים למגבר של CDT AUDIO

שהמחיר יכלול כבר את התיבה האטומה.

תודה

פורסם

הסאבים האלו הם הטובים ביותר שניתן להשיג בתקציב שלך.

רוצה יותר? תשקיע יותר!.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

מה בדיוק אתה רוצה?

מה גורם לך להגיד שהסאבים שהמליצו לך עליהם מעפנים?

המגבר שלך לא כזה מציאה

הוא מוצהר 300w ב4 אוהם

עושה רושם שהוא לא יורד ל2 אוהם

לגבי ביקורות חפש בגוגל..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

מה המטרה שלך וכמה אתה מוכן להשקיע

אמרת SQ עד 1000 שקל הביאו לך 2 סאבים מעולים

אתה החלטת לא להקשיב.

אז למה אתה צריך המלצות?

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

ראשית, תודה על ההמלצות !

דבר שני, לא צריך להיות ציניים.. פשוט עושה רושם שהסאבים האלו נראים לכאורה כמו משהו שמוכרים באוטו דיפו ואני רוצה משהו מעבר לזה..

זהו, מה העניין, חיפשתי בפורום קצת על הסאבים האלו ואין הרבה מידע.

פורסם

אני בטוח שזאפ זה המדד שלך. תריץ חיפוש פה בפורום על הסאבים האלה. אני ממליץ על הקסנון שיש בפורום מכירה

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...