Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב לכולם

אני עומד בפני רכישת סאב חדש

יש כרגע 2 סאבים שאני מתלבט ביניהם את הGZ אני יוכל לשמוע לפני,לגבי ה ID אני לא יודע עדיין

ground zero GZRW 38SPL

או

iDMax 12 D2 V.3

יוגברו ע"י T10001-BD

מעונין לשמוע חוות דעת מאנשים שהתנסו/מכירים את הסאבים הנ"ל אל תחסכו ביקורות/המלצות שונות אם יש

תודה מראש על העזרה.

פורסם

שמעת SI ? (כנראה שלא.. 8)).

ה IDMAX סאב SQ מצויין, הכל שאלה של מה אתה מחפש..

בכל מקרה, עושה רושם שזו בחירה מושכלת וטובה.

לגבי ה SI, עם מעניין אותך דבר איתי בפרטי.

תעשה חיים.

...CASKA for life

פורסם

אם אתה לא תיפוס של sq אני הייתי הולך על הגראונד זירו. נשמע סאב מעניין

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא בכיוון של ה SQ,אבל המערכת שלי זה לא בדיוק SPL

בכל מקרה מהסאב של ID אפשר לצפות רק ל SQ או שהוא יכול גם לתת בראש?

פורסם

לא נעול,כמו שרשמתי אני פתוח להמלצות לסאב 12 אינצ' שיורד ל-1 אום באיזור ה 1000 RMS

ולא בא לי כל כך על ה HAVOC,אז אם יש עוד דברים מעניינים אני ישמח לשמוע חוות דעת בעניין.

פורסם

מה זה גראונד זירו:-P

אם ב-SPL חשקה נפשך אז הגראונד זירו נישמע טעים למדיי וניראה לא פראייר ביכלל וגם נציל על המגבר שלך יהיה לו שמח

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...