Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי הקורולה הנ"ל 05, ובזמן האחרון הרפידות מתחילות מעט לשרוק/לחרוק,

ואני ממש לא יכול לסבול את זה:-P

אז ככה, אני רוצה להחליף ולשים 4 רפידות חדשות,

בד"כ אני מטפל תמיד במוסך המרכזי, אבל אני לא בטוח שהם מתקינים את הרפידות הכי איכותיות.

מבקש המלצה לרפידות איכותיות, שמעתי שיש רפידות "ספורט" שמגיבות טוב ובולמות ממש בלטיפה של הדוושה, ובנוסף לתפקוד טוב גם שיחיזיקו לזמן סביר ולא יתבלו מהר.. אם אפשר בנוסף לסוג רפידות, גם מאיפה לקנות ומחירים , זה יהיה מצויין, והאם כדאי להתקין אותם במוסך המרכזי?(או שחבל על המזומן:-D)

פורסם
שלום,

ברשותי הקורולה הנ"ל 05, ובזמן האחרון הרפידות מתחילות מעט לשרוק/לחרוק,

ואני ממש לא יכול לסבול את זה:-P

אז ככה, אני רוצה להחליף ולשים 4 רפידות חדשות,

בד"כ אני מטפל תמיד במוסך המרכזי, אבל אני לא בטוח שהם מתקינים את הרפידות הכי איכותיות.

מבקש המלצה לרפידות איכותיות, שמעתי שיש רפידות "ספורט" שמגיבות טוב ובולמות ממש בלטיפה של הדוושה, ובנוסף לתפקוד טוב גם שיחיזיקו לזמן סביר ולא יתבלו מהר.. אם אפשר בנוסף לסוג רפידות, גם מאיפה לקנות ומחירים , זה יהיה מצויין, והאם כדאי להתקין אותם במוסך המרכזי?(או שחבל על המזומן:-D)

שלום לך!

יש רפידות חליפיות בשוק שהם גם שורקות בזמן בלימה ומחיר הרבה יותר זול מהמקורי,אם זה לא מפריע לך אתה יכול להרכיב רפידות חליפיות מסוג KASHYAMA או NIPPON ALIED ,כמובן מקורי הוא גם יקר יותר וגם שקט בבלימה

פורסם

כל העניין הוא להיפטר מהשריקה

מבין שההמלצה לשים רפידות מקוריות במוסך מורשה?

או לחלופין- אין רפידות שקטות שיותר איכותיות מהמקוריות?

פורסם
כל העניין הוא להיפטר מהשריקה

מבין שההמלצה לשים רפידות מקוריות במוסך מורשה?

או לחלופין- אין רפידות שקטות שיותר איכותיות מהמקוריות?

רק רפידות מקוריות לא יעשו שריקות בבלימה

• תוכן חדש...