Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות על - אפילו בלבנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה רק המדינה שלנו לא יכולה להיות קצת יותר פתוחה בכל מה שקשור לאקזוטיקה מוטורית? אפילו לשכנותינו הערביות יש לא מעט מכוניות על, ואני לא מדבר על דובאי, באתר למבורגיני רשום את רשימת הערים בהן יש להם סוכניות: ירדן, לבנון, אפילו פקיסטן..

סבבה אולי הם לא מדינות עניות כמו שרבים חושבים, אבל גם אנחנו לא כ"כ מסכנים, אין לנו עשירים בארץ? עובדה שאיך שהביאו את הR8 רבים קפצו על המציאה...

אז מה יש שם שאין פה? וזה לא שלהם יש טעם במכוניות, כי הם פשוט הורסים כל אוטו שמגיע לידיים שלהם עם איזה ספויילר של 15 מטר... זה פשוט מדכא...

http://www.youtube.com/watch?v=6JpLMOtRWpQ

שימו לב שכל זה נתפס ביום אחד בביירות, מתי יעלו סרטונים של יום אחד בתל אביב? שיר מעפן מה אני יעשה זה ערבים העלו את זה, בצד תוכלו לראות עוד כמה סרטונים מהאזור וגם שם לא מעט מכוניות על... בכ"מ זה פשוט לא הגיוני כל העניין הזה \=

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני כבר הגעתי למסקנה, שאין מה לעשות, לערבים יש טעם טוב במכוניות. יש להם טעם נוראי בעיצוב אותם המכוניות האלה אחרכך, אבל טעם מעולה במכוניות.

*נ.ב: מישהו שם למורצ'יאלגו הצהובה (2:13-2:22) ג'אנטים של פוקוס :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לא חוכמה. זה מכוניות שלל שהם לקחו מהניצחון במלחמה האחרונה...:onfire:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מאיזה דגם הפרארי שהופיעה אחרי הלמבורגיני עם הג'נט של הפוקוס?

אגב אני מת על הג'נט הזה...וכמובן על כל האוטו המדהים הזה....חלום רחוק...:cry:

פורסם
למה רק המדינה שלנו לא יכולה להיות קצת יותר פתוחה בכל מה שקשור לאקזוטיקה מוטורית? אפילו לשכנותינו הערביות יש לא מעט מכוניות על, ואני לא מדבר על דובאי, באתר למבורגיני רשום את רשימת הערים בהן יש להם סוכניות: ירדן, לבנון, אפילו פקיסטן..

סבבה אולי הם לא מדינות עניות כמו שרבים חושבים, אבל גם אנחנו לא כ"כ מסכנים, אין לנו עשירים בארץ? עובדה שאיך שהביאו את הR8 רבים קפצו על המציאה...

אז מה יש שם שאין פה? וזה לא שלהם יש טעם במכוניות, כי הם פשוט הורסים כל אוטו שמגיע לידיים שלהם עם איזה ספויילר של 15 מטר... זה פשוט מדכא...

http://www.youtube.com/watch?v=6JpLMOtRWpQ

שימו לב שכל זה נתפס ביום אחד בביירות, מתי יעלו סרטונים של יום אחד בתל אביב? שיר מעפן מה אני יעשה זה ערבים העלו את זה, בצד תוכלו לראות עוד כמה סרטונים מהאזור וגם שם לא מעט מכוניות על... בכ"מ זה פשוט לא הגיוני כל העניין הזה \=

כתבת "איך שהביאו את הR8 רבים קפצו על המציאה" מה רבים? 7 ישראלים - 7 מכוניות זה בשבילך רבים? :?

אם הכוונה שלך הייתה שהציגו את הR8 באוטומוטור אז אני מסכים איתך רבים קפצו על הרכב אבל לא נראה שקפצו על המציאה.

פורסם

אין טעם ואין רווח ליבואנים להביא רכבים כאלה לארץ.. המכירות יהיו בזבל.

והעשירים שמחפשים כאלה רכבים - מביאים אותם ב"זול" ביבוא אישי, אז להביא לכאן כאלה רכבים בייבוא סדרתי נראה לי קצת חלום אבוד (וחבל!!).

מה שכן - אולי אם התערוכות של אוטומוטור לא היו כאלה עלובות, אולי כמה עשירים היו שמים עין על רכבים שהם לא מכירים (בנטלי, אסטון מרטין, מזראטי...) ולפחות מביאים בייבוא אישי.

פורסם
כתבת "איך שהביאו את הR8 רבים קפצו על המציאה" מה רבים? 7 ישראלים - 7 מכוניות זה בשבילך רבים? :?

אם הכוונה שלך הייתה שהציגו את הR8 באוטומוטור אז אני מסכים איתך רבים קפצו על הרכב אבל לא נראה שקפצו על המציאה.

האמת שכן 7 קנו את זה בשניה שהביאו אותה, ברור שזה לא כמות כמו שקונים בגרמניה, אבל גם אף אחד לא ציפה שהיא תחליף את המאזדה 3 או הקורולה...

מייק אני לא ממש מסכים עם הטענה שלך, אנשים לא טורחים להתעסק בכל הקטע של היבוא אישי, הם מחפשים להגיע לקנות ללכת, בגלל זה גם הם קנו את הR8 שהייתה להם באולם תצוגה, לפני זה לא חשבו לקנות אותה, במחיר של הR8 הם יכולים להביא גם F430, אבל הם לא עושים את זה, ואם הם יכולים להרשות לעצמם לקנות את הפנאמרה המזעזעת הם בהחלט יכולים להביא גייארדו, הבעיה שהם צריכים שיפתחו להם סוכנות בשביל זה, GT3 קנו כבר 2 והיא רק הגיעה לסוכנות אני בספק אם היו קונים אותה אם הם היו צריכים להביא אותה בעצמם..

איפה יש מורצ'ילאגו עם ג'אנטים של פוקוס? 2:18? זה לא של פוקוס... X:

והפרארי שאחריה זאת 575 שכנראה עבר עליה איזה שיפור ערבי...

פורסם

1. ירדן, לבנון ופקיסטאן הן מדיניות עניות לפי כל המדדים. זה לא אומר שאין שם גם אנשים אמידים. להיפך, דווקא במדינות עניות שכאלה יש פערים אדירים בין עניים לעשירים.

2. ישראל דווקא נחשבת למדינה אמידה יחסית. אולם, הסיבה שאין מכוניות כאלה בארץ היא המס השערורייתי. תחשוב שכל מכונית אזקוטית שכזו עולה בחו"ל כמו איזו במוו סדרה 5 בארץ. עכשיו תדמיין כמה מכוניות אקזוטיות היית רואה בכבישי ישראל לו המס היה שפוי.

3. חלק נכבד מהמכוניות האקזוטיות שנוסעות בלבנון שייכות לעשירי המפרץ שבאים לנפוש בלבנון ולא ללבנונים.

פורסם
והעשירים שמחפשים כאלה רכבים - מביאים אותם ב"זול" ביבוא אישי, אז להביא לכאן כאלה רכבים בייבוא סדרתי נראה לי קצת חלום אבוד (וחבל!!).

מה שכן - אולי אם התערוכות של אוטומוטור לא היו כאלה עלובות, אולי כמה עשירים היו שמים עין על רכבים שהם לא מכירים (בנטלי, אסטון מרטין, מזראטי...) ולפחות מביאים בייבוא אישי.

בגלל זה 7 מתוך ה8 אודי R8 שיש בארץ הגיעו דרך היבואן הרשמי.

כן אה, כי האנשים שיכולים לשים יותר ממליון שקל על מכונית בכלל לא מטיילים בעולם ולא מכירים מותגים שאין בארץ.

תעשה לי טובה..:?

קבל NEWSFLASH - לא חסרים ישראליים שמחזיקים מכוניות כזו (למבורגיני) או אחרת (פרארי) בחו"ל.

מצד שני, אותם ישראלים, סביר להניח, לא היו קונים את הרכב הזה גם אם היה לו ייבוא רשמי לארץ.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כמו שכבר אמרו הסיבה היחידה היא המיסים ההזויים במדינה הזאת. תחשוב שפורשה טורבו למשל שעולה בחול כ120 אלף דולר, שזה מחיר של כל סידרה 7 שאתה רואה בארץ אם לא פחות, עולה בארץ יותר ממליון וחצי שח. אם מחירי הרכבים היו כמו בחול היו רואים בארץ לא מעט אקזוטיקה אבל כרגע אף אחד לא ישלם 5-6 מליון על רכב כמו slr.

פורסם
אני כבר הגעתי למסקנה, שאין מה לעשות, לערבים יש טעם טוב במכוניות. יש להם טעם נוראי בעיצוב אותם המכוניות האלה אחרכך, אבל טעם מעולה במכוניות.

לא ממש, הם פשוט קונים את הרכבים היקרים ביותר בהיצע בשביל השופוני. בחיים לא ראיתי ב"תצפיות דובאי" לוטוס או ספייקר או וייסמן או כל רכב אקזוטי אחר שהוא מעבר למבחר הממוצע שאפשר לראות בסרט הוליוודי.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

Guest ספורטמוטורי
פורסם
לא ממש, הם פשוט קונים את הרכבים היקרים ביותר בהיצע בשביל השופוני. בחיים לא ראיתי ב"תצפיות דובאי" לוטוס או ספייקר או וייסמן או כל רכב אקזוטי אחר שהוא מעבר למבחר הממוצע שאפשר לראות בסרט הוליוודי.

כאילו הנהג הישראלי שקונה R8 או פורשה או אפילו רכב ספורט אחר, קונה אותה כדי לעלות על האוטובאן של כביש 6 או איזה מסלול בבית שאן,"תעשה לי טובה",90% אם לא יותר מהישראלים שקונים רכב ספורטיבי יפה זה רק בגלל ה"שופוני" ולא משהו אחר.

תפסיק לקנא,שם יש להם שוק פתוח והמכוניות נמכרות במחיר נורמלי לא כמו בארץ

לו היו פה מחירים נורמליים לרכבים,והיתה בכלל דאגה להעיף את הגרוטאות מהארץ,תאמין לי שהיינו רואים הרבה מכוניות אקזוטיות בארץ,כי לא חסר עשירים בארץ,ואני מאמין שיש הרבה יותר עשירים בארץ מאשר בלנון.

פורסם

אז מה יש שם שאין פה?

אין פה יבוא אישי אמיתי. אי אפשר לייבא למש רכב בן 10 ויש הגבלה דרקונית לדגמים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...